Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Te beszélsz zsebnácikról, Szilárd?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Többen felhívták a figyelmemet, hogy az előválasztási klipről szóló szösszenetemben tévedtem. Azt sérelmezik, hogy a „kommunistába oltott liberálisok utóvédcsapata” megjelölés hiányos, kihagytam belőle a zsebnácikat. Elnézve az előválasztási jelöltlistát és az így összeálló szivárványkoalíciót, igazat kell adnom nekik. Tehát helyesen így hangzik: a zsebnácikat keblükre ölelő kommunistába oltott liberálisok utóvédcsapata.

Ezek Demeter Szilárd sorai, aki az előválasztási klippel kapcsolatban nyilatkozott meg nemrégiben a Mandineren, amely véleményéért kapott rendesen. Demeter egyébként is egy olyan figura, aki korábban a kormánypárt számára is majdhogynem ciki volt, ez a helyzet pedig nem nagyon javult az elmúlt időszakban sem. Gyűlölt figurája ő a nemzeti jobboldalnak és ez csak romlik a fentiekhez hasonló megnyilatkozásai kapcsán. Hiszen zsebnáciknak, kommunistába öltött liberálisoknak nevezett több olyan művészt is, akiket magyarok százezrei ismernek és szeretnek. Nem pénzért segget nyaló Ákosok és Nagy Ferók parádéznak az ellenzéki előválasztás klipjében, hanem komoly művészek, akik az elmúlt évtizedekben igen sokat tettek le az asztalra.

Ez a kommunistázás már csak azért sem túl hiteles Demeter szájából, mert a Fidesz-KDNP jobban tele van volt kommunistákkal, mint az MSZP, amely lényegében az MSZMP utódpártja, noha nyilván átment komoly változásokon azóta. Kövér László a legjobb élő példa arra, hogy Orbán milyen kommunista érzelmű, már-már az elmebaj határait súroló emberekkel vette magát körül. Mondhatnak ezek, amit csak akarnak, de módszereik a fasiszták és a kommunisták módszereire hajaznak. Demeter pedig ezt annak idején tökéletesen bizonyította is, amikor a következőket írta le:

Az a helyzet, hogy Soros trónjához most rajtunk keresztül vezet az út. Európa Soros György gázkamrája: a multikulturális nyitott társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos, mi, európai nemzetek pedig arra vagyunk ítélve, hogy egymást eltaposva, egymásra mászva próbáljunk az utolsó korty levegőért küzdeni.

Megpróbálhatta eltüntetni ezt Demeter és a NER, de az internet nem felejt. Jó esetben ennek az embernek már semmiféle munkája nem lenne, pláne nem olyan, amely befolyásolja más emberek életét. Demeter talán még a NER-en belül is egy kirívóan elszabadult elme, de valamiért Orbán mégis ragaszkodik hozzá. Szabadon mondhat felfoghatatlan baromságokat, sértegethet adófizetőket, akinek a pénzéből él, és mivel a NER birtokolja a magyar sajtó egy jó részét, ezért mindig lesz olyan platform, amely le fogja hozni magvas gondolatait. De nem is ez a fontos, hanem az, hogy Demeter láthatóan komolyan hisz abban, hogy ő ezért a pozícióért megdolgozott, ellentétben a volt kommunistákkal, akiket egyébként el fognak taposni.

Ha egy esetleges ellenzéki választási győzelem esetében Magyarországon is teret nyer a nyugati országokban egyre erősödő újmarxista őrület, akkor az új undokak elsődleges célpontjai nem a jobboldaliak lesznek, hanem azok, akik hatalomra segítették őket. Nem az én helyem kell nekik, hanem az övék. Nem a jobboldalt akarják elfoglalni, hanem a balt. A történelem tanúsága szerint eddig a marxista alapozású balosok ezt csinálták, és semmi jel nem mutat arra, hogy megváltoztak volna.

Az tény, hogy a NER egyik sikerének titka, hogy képesek voltak egy közös célért összefogni. Ez a közös cél nem a kereszténység, nem a konzervativizmus, nem a közös nemzeti hitvallás, hanem simán a nemzeti vagyon szétlopása, majd felosztása a talpasok között. Mindenki megkapja a maga részét, amiért parancsot kell teljesítenie. Eddig a rendszer jól működött, hiszen Magyarországon sok olyan embert lehet találni, akik gerinctelen módon, még a saját anyjukat is elárulják, ha pénzről van szó. De ha esetleg idehaza kifogynának a gerinctelen talpnyalókból, akkor a külhoni magyarokhoz fordulnak, akik között szintén akadnak olyanok, akik erre a feladatra készen állnak.

Egy maffiaszervezethez gyűjtenek tagokat évek, pontosabban több mint egy évtized óta. A gond csak az, hogy már annyi tagja van a NER-nek, hogy a hatalom elvesztése idején kártyavárként fog összedőlni az egész. Akkor viszont – mivel gerinctelen emberekkel van teli az egész rendszer – egymást fogják hátba döfni, hogy hátha ők majd megússzák. Biztosan lesznek olyanok, akiknek ez sikerülni fog, de a többség meg fog fizetni azért, mert szétlopta az ország jövőjét. Demeter is egy ilyen pártkatonája a rendszernek, talán annyi különbséggel, hogy ő több, mint egyszerű gerinctelen talpnyaló. Ő törekszik arra, hogy még embertelenebb, kirekesztőbb legyen, anélkül, hogy erre megkérte volna bárki is. A fenti gázkamrás idézet sem hiszem, hogy parancsként érkezett volna felülről, mint inkább egy saját gondolata lehetett Demeternek.

De ez annyira kiverte a biztosítékot, hogy még a Fidesz is kénytelen volt meghátrálni és eltávolította a bejegyzést. Ha itt valaki el fogja pusztítani a másikat, az pont az egyik nemzeti lesz a másikkal szemben. A NER mostani tagjai szét fogják marcangolni egymást, ami a rendszer végét fogja jelenteni. Az, amit Orbánnak több évtizedébe került felépíteni, akár egyetlen év alatt is teljesen összeomolhat. Azt viszont elérte, hogy vélhetően évtizedek múlva is emlegetni fogjuk még a NER-t, mint egy olyan rendszert, amely nem jöhet még egyszer újra létre ebben az országban.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.