Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem lesz választás? Betiltják Gyurcsány Ferencet? Betiltják Dobrev Klárát?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt csütörtöknek napján, amikor reggel ki kellett húzni a kukát, mert jött a nagy autó. Aki megfeledkezett róla, az úgy járt. Nem függ össze a kukásautóval, de úgy járt Páva Zoltán, az Ezalenyeg.hu tulajdonosa, hogy valahogy véletlenül többször is feltörték a telefonját, és aktiválták rajta a Pegasus kémszoftvert. Azt, amiről a magyar kormány segglyuk-összeszorítva kussol. Azt, amivel kapcsolatban Pintér Sándor olajszőke miniszter gyakorlatilag mindenkit megfenyegetett, aki feszegetni kezdené, hogy netalántán a jómagyar kormány vette-e meg, és használta angyali nyugalommal a programot, mégpedig nem terroristák, hanem politikai ellenfeleik megfigyelésére. Ha esetleg kiderülne, hogy ez is Soros György, esetleg Gyurcsány Ferenc – pláne Dobrev Klára – műve, akkor igen erősen el leszek én csodálkozva. Stummer János, a nemzetbiztonsági bizottság elnöke ismét nekifut a bizottság összehívásának. Gondolom, a fideszesek beszari, gyáva módon majd megint hazudnak valamit, és természetesen nem mennek el az ülésre. Így hiába jelenik meg Pintér vagy Varga Judit, meghallgatni nem tudják majd őket a szárnyas lóról.

Szentkirályi Alexandra – aki hivatalosan Szalay-Bobrovniczky Alexandra, de valamiért ezt a nevet nem használja, mióta ő a szép a kormányinfókon – tegnap Szentendrén mesélgetett arról, hogy meragyurcsány. És az ő egyetemista évei azzal teltek, hogy végig rinyálta az egészet, mert a gaz kormány (természetesen a Gyurcsány-kormány) be akarta vezetni majdnem a tandíjat. Szerintem is nagy veszteség lett volna az országnak, ha nem sikerül közpénzből kitaníttatni Szalay-Bobrovniczky Kristóf (akinek most hosszabbította meg az Orbán-kormány suttyomban 35 évvel a kaszinókoncesszióját) kedves feleségét és fizetnie kellett volna havi 2-3 ezer forint tandíjat. Aligha fért volna bele a családi költségvetésbe. Most bezzeg sokkal, de sokkal jobb:

Igaz, ezt nem tandíjnak hívják. Ezért mentek utcára a bölcs magyarok és lám, Orbán Viktor elintézte nekik. Meg lehet köszönni. Az különösen vicces, hogy a mai napig ezzel kampányol a baromfiudvar, és működik. Még most is. Na, aki elhiszi, hogy baromira jól járt azzal, hogy meggátolta a néhány ezer forintos tandíj, és a háromszáz forintos vizitdíj bevezetését, az aligha szerzett diplomát, de valószínűleg a szövegértéssel is komoly gondjai vannak. Egyébként ha a mai napig el lehet adni ezt az ócska dumát, akkor meg is érdemli ez az ország a 300 ezertől 1,5 millió forintig terjedő, szemeszterenként fizetendő térítési díjakat (de nincs tandíj! Hurrá!), az irgalmatlanul hosszú várólistákat vagy a magánegészségügybe kényszerülést. Tömött sorokban lehet vonulni, és megköszönni Orbán Viktornak és bandájának. Nekik telik svájci pincérképzőre, méregdrága egyetemre, külföldi gyógykezelésre. Aki megszavazta őket, annak meg nem telik, de legalább meghallgathatja a NER-milliárdos férj bájos asszonykáját, ahogy elmeséli, miért kell jövőre is ezekre szavazni. Ja, és migránsok sincsenek.

Kocsis Máté, a Fidesz egyik nem túl éles kése a fiókban, valamiért Gyurcsány Ferenccel csacsog mostanában.

Hetek óta megy a nagy átverő show aláírásgyűjtése, ezalatt 82 ezer ember ajánlotta Gyurcsánynét miniszterelnöknek, és ezzel “toronymagasan” az élen áll – hirdetik büszkén a dékások.
Hűha! Itt jegyezném meg, hogy a férjéről és a főpolgármesterről szóló petíció alig négy nap alatt érte el a százezret, a gyűjtés végére pedig ennek a sokszorosa is meglesz.

Üzenjük a baloldalnak: 🛑 Stop Gyurcsány! – Stop Karácsony!

🛑 Aki teheti, írja alá a petíciót! (Kocsis Máté/Facebook)

Azt nem tudom, Kocsisné milyen mesterséget űz, de Kocsisné férje mindenképpen válaszolhatna néhány egyszerű kérdésre. Ha aláírják a petíciót kétszázezren, kétmillióan vagy akár húszmillióan is, akkor mi lesz? Eredmény? Következmény? Nem lesz választás? Betiltják Gyurcsány Ferencet? Betiltják Dobrev Klárát? Betiltják az összes ellenzéki pártot? Örökre betiltják az összes választást? Ha a Fidesz több aláírást gyűjt az ismeretlen célból indított és ismeretlen következményekkel járó petíciójára, akkor a Fidesz indul az ellenzéki előválasztáson? Vagy mi van ilyenkor? Mert ha csak arról van szó, hogy mutogatni akarják: bebebeeeeeee, az enyém nagyobb, azzal olyan sokra nem mennek szerintem. Most, hogy jobban megnéztem Kocsis Máté közösségi oldalát, rá kellett jönnöm, hogy minden egyes posztját Gyurcsány Ferencnek szánja. Nem is tudtam, hogy ekkora rajongója a volt miniszterelnöknek, hogy ideje sem jut semmi másra. Sanyarú élete lehet szegénynek.

Azt hiszem, elég ennyi reggelire. Vágjunk bele a mai szép napba, hátha történik valami hasznos is. Vagy nem. Mindenesetre jó ébredezést kívánok mindenkinek!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.