Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Vagy egész egyszerűen a vérében van, mint a kleptomániásnak a lopás

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez van, amikor nincs semmi. Amikor semminek nincsen következménye, amikor azt csinál(nak), amit akar(nak). Velünk, ellenünk, szerintük értünk. Ez van, amikor a közöny és az apátia tesped az országon, és nemcsak a fidesztálib táboron, akiknek ez még tetszik is, hanem az ellenzékinek nevezett súlytalan táboron is.

Most konkrétan éppen Orbán római vakációjáról és annak felszínre buggyanó eltitkolt, elhazudott részleteiről derülnek ki újabb és újabb részletek. Ugye ott kezdődött a sztori, hogy ez az ember, vagyis Magyarország 12. éve regnáló miniszterelnöke, a magyarok pénzével és országával egyszemélyben gazdálkodó, azt egyszemélyben, a maga által hozott törvények jegyében kisajátító ember annyit, de annyit dolgozik, hogy vele szemben Karácsony egy léhűtő, slendrián tacskó.

Nos, ez az alak szép csendben eltűnt a nyilvánosság elől, mert évek óta ott tartunk, hogy már azt sem köti (ami egyébként kötelessége lenne) az általa kifosztott ország lakóinak orrára, hogy éppen nyaral. Vagyis nyaraltatja a családját, miközben üzleti, bocsánat, állami közfeladatokat is ellát. Annyira serény és dolgos, mint annak idején Rákosi elvtárs volt, csak neki még nyaralni sem jut ideje, mióta militarizált övezetté váltunk a térségben, az Európai Unió és a keleti diktatúrák mezsgyéjén. Mert annyi minden egyéb mellett ő felügyeli az európai békét és stabilitást, nehogy a gaz migránscsordák betörjenek a kontinensre. És most újra nagy lesz a nyomás és a támadási kedv, mert Biden elbaszta a csapatkivonásokat, bezzeg ő az Operation Sámán névre keresztelt (atyaég!) akció keretein belül, bizonyos Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy vezetésével tökéletes kimenekítést hajtott végre Afganisztánból. Olyan jól hangzik, nem? És ez a Romulusz még egy repülőgép budijában éppen bombát gyártó terroristára is rányitotta az ajtót, becsszóra, úgyhogy nagy a baj, és még nagyobb lesz, az kurvaélet.

De a lényeg nem is ez, hanem Hadházy Ákos tényfeltárása, aki gyakorlatilag az egyetlen olyan politikus a magyar ugaron, aki tisztességesen elvégzi azt a munkát, amit egyébként a rendőrségnek, ügyészségnek és egyéb szerveknek kéne korrupciós és egyéb bűncselekményekkel kapcsolatban. Amit természetesen egyik sem tesz meg, mert ezek mind az egyes számú kezében összpontosulnak, ezért erre esély sincs 12 éve. Ez az alak ült azon a luxus jeten, amit a mi (értsd: adófizetők) pénzünkön vett meg magának, amit ő egyszemélyben használ a közeli baráti, üzleti és családi körével egyetemben a hivatalos ügyek intézésére, amelyek olykor természetesen közönséges magánesemények. És nemcsak ez az alak, de az egész pereputty a mi pénzünkön repked, mert gondolom, jól kijogászkodta, hogy ha megkérdezik – bár leszarja és titkosít mindent, de ha mégis -, akkor ne kelljen ezzel (se) elszámolnia felénk. Mint ahogy 12 éve semmivel nem tud, és nem is akar elszámolni, mert az nem ránk tartozik, viszont minden más is csak őrá tartozik. Vagy azért, mert magánügy, vagy azért, mert nem.

Ezt rakd össze! És mi vagyunk az irigy, demagóg gecik, akik nem hagyjuk békén őfenségét, és folyton azt nézzük, mibe tudnánk belekötni. Mert gondolom, a hazugság így már nem állná meg a helyét. Meg biztos nem futná rá hivatalosan, hogy miből és hogyan, ezért inkább hülyének kell nézni mindenkit, az már úgyis bevett és működő gyakorlat. Vagy egész egyszerűen a vérében van, mint a kleptomániásnak a lopás. Nem azért lop, mert szüksége van rá, hanem mert élvezi, mert ez okoz neki örömet. És akkor tényszerűsítsük újra a dolgot Hadházy Ákos nyomán:

A miniszterelnök, a felesége, a fia és a lánya minden bizonnyal a honvédséginek nevezett, 607-es számú, Falcon 7X típusú luxus jettel érkezett csütörtök este Rómába. Ezután mentek vacsorázni abba a kisvendéglőbe, ahol egy olvasó lefotózta őket. A repülőút 1 óra 40 perc volt, nyilván majd a hazaút is ennyi lesz. Ennek a sugárhajtású luxus gépnek az óradíja kb 3 millió forint, így az oda/vissza út kb 9 millióba kerül.

És akkor még nem beszéltünk az egyéb felmerülő költségekről, de azok szinte pitiánerségek ehhez az arcpirítóan gusztustalan ügyhöz képest, amit Orbán, a puritán keresztény államférfi művel. No persze az egész Fidesz-elit is ezt csinálja, akkor miért ne? De itt még nincs vége a történetnek, mert a hazugság előbb vagy utóbb kiderül, és akkor jön a maszatolás és hülyének nézés újabb, már-már akadémiai szinte. Tekintettel az alábbira, szintén Hadházy Ákos nyomán:

A miniszterelnöki családot római vakációra szállító „honvédségi” luxus jet a hazaúton minden jel szerint TITOKBAN LESZÁLLT A HORVÁT TENGERPARTON ZADARBAN. AZ ODAÚTON PEDIG SZINTÉN TITOKBAN BRAC SZIGETÉN VEHETETT FEL UTASOKAT. 

A repüléseket követő oldalon egyértelműen látszik, hogy a Rómából 11.48-kor felszálló, 607 lajstromjelű Falcon7X luxus jet az Adria fölött elérte a 30000 láb utazó magasságot. Majd rövidesen süllyedni kezdett és 12000 láb magasan 12.07-kor KIKAPCSOLTA A TRANSZPONDERT (JELADÓT). EZUTÁN 40 PERCCEL ZADART ELHAGYVA KAPCSOLTÁK BE ismét az azonosítást, majd 33000 lábig emelkedve utazott tovább Ferihegyre tartva, ahol 40 perc múlva már landoltak is. Tegnap írtam az odaútról, de akkor még sajnos nem vettem észre, hogy az odaúton Brac sziget repülőtere fölött ugyanilyen esemény történt. 

A magasságvesztésnek és a jelentős időveszteségnek lehetne oka valamilyen műszaki oka is, de természetesen sokkal valószínűbb, hogy odafele Brac szigetén, visszafelé pedig Zadarban landolt egy villámgyors kitérőre a gép, hogy utasokat vegyen fel/tegyen le majd induljon azonnal tovább. Hétfőn kérdéssel fordulok az Honvéd Utazási Irodához, hogy történt-e az úton repülési esemény, technikai hiba, ha nem, akkor mi volt az oka a kitérőknek. Azt is fontos tisztázni, hogy miért kapcsolták ki a pilóták a transzpondert (ezzel valamennyire veszélyeztetve a biztonságot is), utasította-e őket valaki erre. Továbbá természetesen rákérdezek, hogy kik voltak a repülőn és milyen célból.

Tehát ez az ember inkább kockára teszi a családja életét a helyzetjelző ki-, illetve bekapcsolásával a radaron. Pontosan tudja, hogy simlizik, de azért is megteszi. És ezzel árulja el igazából, hogy mi is volt a valódi szándék, valamint a szándékot követő tett. Mert mi a bánatos faszért tűnik el valaki a radarról, ha nem azért, hogy ne lássák, mit és hogyan csinál? Kikapcsoltatja, oszt’ jónapot! Látom a nagyon okos jogász fejét, ahogy behajol a pilótákhoz (helló, röfik), és parancsot ad nekik, hogy most akkor fénysebességre kapcsolunk, és eltűnünk a lázadó flotta elől!

Összegezve ezt a megint tipikusan és kifejezetten orbánira sikerült hosszú hétvégét: sikerült hoznia a formáját. Talán nem azért van most a hullócsillagok ideje, mert ez a természet rendje, hanem azért, mert a fénylő üstökös a fejünk felett hazudja le az égitesteket az égboltról. Undorító, hánynom kell.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.