Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A konténerből felszálló illatokat a hívő keresztények szagolhatják, nem holmi külhoniak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,314,946 forint, még hiányzik 685,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt, kellemes csütörtököt! Biztosan már mindenki rettenetes izgalommal várja a soha nem látott szépségű, de főleg hosszúságú és drágaságú ünnepi rakétalövöldözést úgy államilag, mint nemzetileg. A kormány kegyelméből. Már nem kell sokat várni, meglesz a tűzijáték, ha igaz, sportesemény mostanában nem lesz, csak a pápa beszél majd néhány szót nemzetünk büszkeségeivel, és azzal a néhány ezer diákkal, akik nem tudnak beköltözni a kollégiumba a kongresszus miatt, aztán máris indulhat a járvány negyedik hulláma, ami nálunk a harmadik lesz. Komoly esély van rá, hogy kicsit látványosabb lesz, mint a tűzijáték, mert büszke népünk leállt az oltásért meneteléssel. Alig több, mint az ország fele van beoltva, úgyhogy a vírus jó esélyekkel indul neki a szezonnak. Amint hazaérnek a nyaraló honfitársaink horvátból, görögből meg olaszból (ezek országok amúgy, de a műveltebb magyarok így nevezik), kezdhetjük is. Csak közben majd ne feledjük észben tartani, hogy az oltásellenes baloldal miatt van az egész. Meg Gyurcsány miatt.

Azt írj az index, hogy nemsokára eltűnhet a málna Magyarországról. Távolról sem örömmel, de jelentem, nálunk ez már meg is történt. Volt néhány tő a kerítés mellett, előfordult, hogy én is meg tudtam kóstolni, de főként az ebek legelészték nagy odaadással. Várták, mikor pirosodik egy szem, már lopták is lefelé. Aztán jött egy szakember, mert úgy döntöttünk, ráfér a kertecskére a szakértő kéz. Ameddig nem figyeltünk oda, a szaki fűkaszával lemészárolna a málnát, mert az neki egyszerűbbnek tűnt, mint kihúzni közüle a négy tő vérehulló fecskefüvet. Szóval azóta málnátlanok vagyunk, hiába szimatolnak a kutyok reménykedve a bokrok hűlt helyén.

A zuglói önkormányzat feljelentette Hadházy Ákost, mert a független képviselő beletiport az önkormányzat jó hírnevébe. Sajnos semmi nem lesz az ügyből, mert Hadházy mentelmi jogát nem fogják kiadni, ilyen ügyben ő sem mondhat le róla önként, rágalmazási ügyben ezt nem teszik meg. Pontosan ezért kérte Hadházy Ákos az önkormányzatot, hogy polgári peres eljárást indítsanak ellene, akkor nem védi a mentelmi jog, lehet bírósági tárgyalás, ahol ő előadhatja a bizonyítékait, az önkormányzat pedig a sajátjait, és kiderülhet, kinek van igaza. Ez valamiért a zuglói önkormányzatnak nem felelt meg, jó hírnév megsértéséért perelnek, amiből így nem lesz tárgyalás, sem bizonyítás, sem semmi.

A Kétfarkú Kutya Párt hadat üzent Norvégiának, és azon nyomban letette a fegyvert is, megadták magukat, innentől ők hadifoglyok. Ezért arra kérik a norvégokat, hogy a fogolykínzás tilalmának értelmében ne erjesztett halat kapjanak reggelire, inkább lazacos szendvicset kérnek. Mivel tudják, hogy az élet nem habostorta és hadifogoly nem picsog, hajlandóak munkát vállalni a norvég minimálbérért, és üdvözlik a királyi családot.

Mindeközben Semjén Zsolt vezényletével a magyar kormány 1 050 324 900 forint közpénzt ad az Erdélyi Református Egyházkerület intézményfejlesztésére. Úgy tűnik, erre szerencsére találtak forrást a költségvetésben, miközben sajnálatosan kénytelenek voltak megvonni Iványi Gábor szegényeket és elesetteket istápoló szervezetétől a támogatást, mert kellett a pénz a járvány elleni védekezésre. Az Erdélyi Református Egyházkerület intézményfejlesztésére szerencsére annyi jut, amennyi Iványiéknak 10 év alatt jutna, ha kapnának, de nem kapnak. Van itt kérem fontossági sorrend, abban egyáltalán nem állnak elöl a magyarországi magyar szegények, betegek, hajléktalanok, otthonról menekülni kényszerült nők és gyerekek, hátrányos helyzetű fiatalok. Annyi jó van a dologban, hogy kevés az esély arra, hogy Rákay Philip Erdélyig viszi a lovaspályáján felgyűlt lószart. Így nemzeti kincs marad az ürülék, a templom közelében elhelyezett hatalmas konténerből felszálló illatokat a hívő keresztények szagolhatják, nem holmi külhoniak. Első a hazafiság.

Emberek! Mi ez a lazaság? Még csak 1 millió 35 ezer nemzeti konzultáció érkezett vissza, a határidő hat nap múlva lejár. Hát hiszen majdnem 8 millió szavazó- és konzultációképes polgár van, ez harmatgyenge. Szégyen és gyalázat! A végén még ezt is a főnöknek kell megoldania. Hát van neki ideje egész nap a gépet nyomogatni? Naugye! Legyünk már észnél emberek, ez fontos dolog. Orbánnak! Nekem nem annyira, úgyhogy ünnepélyes keretek között megyek is a dolgomra. Jó ébredezést mindenkinek, mi hamarosan jövünk vissza az első beszólással.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.