Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Csak így tovább! Ez a legegyenesebb út a bukáshoz

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez a csávó még diktátornak is gyenge, komolyan. Egy igazi puhapöcs, egy jellemtelen senki, aki immár a gyerekek mögé bújik, és őket tartva maga elé védi a védhetetlent. Ez a harmatgyenge népszavazási hányadék pont olyan, mint ő: hazug és köszönőviszonyban nincs a valósággal.

Az ember haja égnek áll attól, amiket hazug kérdések formájában szavazásra bocsátanak. Nemváltó műtétek, kezelések népszerűsítése, szexuális propaganda. Szólni kellene a South Park rendezőinek, hogy Abszurdisztánban valóra vált a Szexuális Zaklatás Panda forgatókönyve.

Komolyra fordítva. Amikor Edward Snowden is kikerekedett szemmel nézi azt a paródiának is siralmas alakítást, amit a magyar kormány előad Pegasus-ügyben, amikor joggal feltételezhető, hogy amennyiben hazugságvizsgálóra kötnénk egyesével ezt a velejéig romlott és sumák bandát, az valószínűleg túlterheltség következtében egyszerűen tönkremenne a kamuzások súlya alatt, akkor dobpergés és harsonák közepette a miniszterelnök belengeti a népszavazást. Szerintem erre még a hívek sem számítottak, pedig ők aztán marhára edzettek az egy napra jutó hülyének nézések értelmezésében. Ez is egy tudományág lesz lassan, hogy megfejtsék, mit akar a üzenni a napi szintű rébuszaival.

Tehát Brüsszel a gyerekeinket akarja elvenni, és transzneművé alakítani, a migránsok a lányainkat és asszonyainkat akarták halomra erőszakolni, Soros az identitásunkat és a jól berögzült kádári reflexekkel kitapétázott életünket hajítaná a szemétdombra, Gyurcsány pedig elvenne mindent, amit eddig az igazságos és jóságos Orbán adott nekünk. Ezt nem tűrhetjük! Ezt mindenképpen meg kell akadályozni mi magyarok segedelmével, és ha lehetséges, még hülyébbnek kell nézni mindenkit. Legfőképpen azokat, akiket eddig még nem sikerült. Nem tudom, mennyi potenciál van még ebben az erősen lebutított társadalomban, de az biztos, hogy az irány jó lehet, ha ez működik. Csak így tovább, és akkor nem kell rajzfilmet forgatnia, újabb meg újabb történeteken töprengenie a Comedy Centralnak, elég lesz bekamerázni az országot, és máris napi szinten, élő egyenes adásban röhöghet rajtunk a fél világ. Még pénzt is kereshetnénk vele, mert ennyi hülyét egy rakáson nem minden nap lát az emberiség, az tuti. Még az űrből is látszódnánk. Tehát ott tartunk, hogy most a gyerekeket kezdték védeni mindenféle aberrált szexuális beállítottságú pedofiltól. Akkor én elmondom, mitől kéne valóban megvédeni a gyerekeket: a családon belüli erőszaktól, az éhezéstől, a HPV-vírustól, a drogoktól, az alkoholtól, a ráktól, a környezetszennyezéstől, a részeg sofőröktől, de legfőképpen tőletek.

Ti vagytok azok, akik napi szinten lopjátok el ennek az országnak és a benne élőknek a jövőjét.

Ti adósítjátok el azt a generációt, akik most az iskolapadban ülnek.

Ti próbáltok önálló gondolkodásra alkalmatlan egyedeket nevelni az új oktatási rendszeretekkel.

Ti szántottátok be a felsőoktatást és vertétek szét a független egyetemi rendszert.

Ti akartok mindenkiből ájtatos keresztényt nevelni csak azért, mert lepaktáltatok az egyházzal.

Ti kötitek röghöz a családokat ezzel a CSOK-szarral, és kergetitek bele őket az ész nélküli hitelfelvételbe csak azért, hogy teleszüljék azt az országot, ahonnan nem mellesleg miattatok menekült el több százezer ember, mert nem tudott normálisan megélni.

Ti szívatjátok a pedagógusokat, ti nem adtok krétát és wc papírt az oktatási intézményeknek.

Ti nem adtok elég pénzt a rákos és beteg gyerekeknek, akik alapítványokon keresztül kénytelenek pénzt könyörögni mindenkitől.

Ti kényszerítettek rá gyermekkórházakat, gyermekmentőket és szervezeteket, hogy az adónk 1 százalékáért élet-halál harcot vívjanak, mert az elégséges működéshez is kurva kevés pénzt biztosítotok nekik abból, ami őket illetné meg, és nem Orbán strómanhálózatát.

Ti lopjátok el, ti teszitek tönkre a gyerekeink életét, senki más.

Ha demagóg akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy Kaleta, Szájer és Borkai. Ebben minden benne van, ami a Fidesz – nem csupán szexuális orientációjáról, de az – egész értékrendjéről elmondható. De úgy egyébként is mindegyik pártkatona nevéhez lehet társítani valamit, szexuális irányultságon innen és túl. Például Deutsch Tamás és Habony Árpád a drogprvenciós részleg, Varga Juditka a gazság védelmezője, Kósa az örökös, Rogán a letelepedési kötvényes, Szijjártó a hisztizés bajnoka, és a dobó felső fokán áll Viktor, aki soha sem hazudik. Igazi díszes társaság, megkérdőjelezhetetlen és kikezdhetetlen pedigrével.

Csak így tovább! Szerintem ez a legegyenesebb út a bukáshoz, de érzitek ti már ezt, mert amit kínotokban műveltek, azt egy óvodás is felülmúlná. Úgyhogy nagyon kíváncsian várom, ki lesz a következő legyőzendő ellenség, mert gondolom, jövő tavaszig még jópár emberbe bele fogtok rúgni. Mondjuk ahogy Bayer fröcsögését és békemenetes fejlövését nézem, formálódik az új ellenség délibábja a láthatáron, mégpedig az USA és a demens Biden. Valamiért nem hagy nyugodni, miért oda akar üzenni a Várban pöffeszkedő  haverja, az 5. számú pártkönyv tulajdonosa. Csak nem a lehallgatási botrány volt a selyemzsinór, amit Washingtonból megküldtek ennek a nagyon keresztény és konzervatív kormánynak? Csak nem a világ legnagyobb hatalmának lett elege belőletek, főleg azok után, hogy Szijjártó a választások előtt diplomáciailag belerongyolt Biden fiába, miközben leplezetlenül magasztaltátok az egekig a közveszélyes, félőrült Trumpot?

Bárhogy is legyen, azt hiszem, elkezdődött a végjátszma, és nem mondom, hogy nem élvezem, mert de. Mentek a levesbe nemsokára!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.