Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az ország csupasz hátsója kilóg a gatyából, de vívják rendületlenül a hazug kultúrharcukat Brüsszel és a józan ész ellen

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Liberális jó reggelt mindenkinek! Annyira fojtogatja mindenható istenkirályunkat a liberalizmus, már a szülői szabadságában is annyira korlátozza ez az istenverte ragályos betegség, hogy korlátozottságában sikerült egy újabb látványos bravúrt bemutatnia tegnap: előre benyögte, hogy a józan ész ellen indított népszavazásának nem is muszáj érvényesnek és eredményesnek lennie, mert akkor is győzött (szó szerint: most nem az a kulcskérdés egyébként, hogy a népszavazás érvényes lesz-e). Hát jó, akkor ezt alighanem tekinthetjük egy újabb mérföldkőnek a NER politikai kényszerleszállásnak indult szabadesésében. Mármint ha egy közpénzek milliárdjait felzabáló népszavazásnak a miniszterelnök hangos és érthető véleménye szerint nem célja, hogy érvényes legyen, akkor szerintem nem érdemes hosszú eszmefuttatásokat írni arról, hogy de attól még az állampárt politikai céljainak tökéletesen megfelel, hiszen elvonja a figyelmet azokról a botrányokról, amelyekben Orbán és zenekara szügyig benne áll, hanem nevezzük nevén a jelenséget: ez nem népszavazás, hanem ez is az, mint az összes többi megideologizált gazembersége. A hatalommal való gátlástalan visszaélés, a demokrácia intézményeinek széles nyilvánosság előtti megerőszakolása. Ami már csak azért is fontos, mert a hatalmas sikerként értelmezett, most is fényes hivatkozási alapként emlegetett migrációs népszavazásába is belebukott.

Akkor is a demokrácia hullájának megerőszakolása lenne ez a lépés, ha történetesen a magyar jog lehetővé tenné ezeket a bizonyos, népszavazási álkérdésekbe foglalt, kiskorúakat célzó nemátalakító kezeléseket, mint ahogy nem teszi lehetővé. Ehhez képest három kretén, álságos népszavazási kérdést szentelni ennek az álproblémának, amelynek társadalmi relevanciája nulla (akik utánanéztek annak, hogy Magyarországon hány szülésre jut egy transznemű eset, azt állítják, hogy évente 2-3 ilyen eset van; ha Orbán netán élete végéig kormányon marad, akkor is legfeljebb egy kétjegyű számmal leírható esetről beszélünk), és úgy beállítani mintha néhány tucat transznemű egyed potenciális nemátalakítása a nemzetre leselkedő legnagyobb veszélyforrás lenne, szerintem pályakezdő diktátoroktól is megvetendően béna húzás lenne. Na de állítólag a magyar történelem egyik legfényesebb állócsillagáról beszélünk, aki szerényen és visszafogottan az elmúlt évszázad legsikeresebb évtizedének nevezte saját kormányzását. Ehhez képest az oly nagyon vágyott, zsinórban negyedik kormányzati ciklusnak úgy nekifutni, hogy előre leszögezi, hogy mostantól a közönséges kampányeszközzé züllesztett népszavazásnak (úgy is, mint a demokratikus népakarat kifejeződése) soha nem is volt az a tétje és célja, hogy érvényes és eredményes legyen, minden kivénhedt zsebdiktátoroknak is szégyenére válna.

Ahhoz túlságosan nyúzott vagyok, hogy minden hazugságot egyenként cáfoljak, ami egy átlagos, pénteki 23 perces miniszterelnöki igehirdetésbe belefér, de azért arra felhívnám a figyelmet, hogy felcsúti keresztapánk és gyerekeink, gyökereink és egyéb jószágaink önjelölt védőszentje valójában mégiscsak 2500 milliárd forint uniós támogatás kockára tételét jelentette be tegnap a rádiójában, amellett, hogy a fenti beismerő vallomással és egyéb gecinikus szólamokkal szórakoztatta a híveit. Íme:

[…] a gazdaságvédelmi alapon belül létrehozzuk a magyar helyreállítási alapot, és ugyanazokat a programokat, amiket Brüsszellel már részben jóváhagyattunk, azokat most meg fogjuk indítani. […] megindítjuk ezeket a programokat, és ha jön Brüsszelből pénz, ha nem, ezt ki fogjuk fizetni a magyar költségvetésből. Aztán majd megérkezik a pénz Brüsszelből, amikor megérkezik, de itt könnyen lehet, hogy egy elhúzódó ideológiai háború miatt erre nem kerül sor. Gyakran emlegetik a korrupció érvét is, de hát már közel voltunk a megállapodáshoz, hirtelen a gyermekvédelmi törvény elfogadása után nagyon korruptak lettünk. Ez egy fedősztori nyilvánvalóan, egy ürügy, itt valójában a gyermekvédelmi törvény áll a középpontban.

Aha. Hát nem cuki? És ezt így bele a nép sápadt orcájába. Az üzleti ügyekkel nem foglalkozó nép gyermeke, akinek az egész famíliája azóta áll saját lábon, mióta nála van a közös kassza kulcsa, akinek a pereputtya kacsalábon forgó főhercegi uradalmat épít magának csilliárdokból, miközben ő papíron szegényebb, mint a templom egere, most hallja először, hogy korrupt. Mintha az elmúlt közel tizenkét év meg sem történt volna, mintha még soha egyszer nem hangzott volna el a korrupció vádja vele szemben, mintha a kormánya nem titkolt volna el súlyos állításokat megfogalmazó korrupciós jelentéseket az elmúlt években, mintha nem haknizták volna számtalanszor azzal a dumával, hogy ha létezne rendszerszintű korrupció Magyarországon, akkor nem fejlődne ilyen jól a gazdaság. De most, amikor inkább 2500 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásról mond le átmenetileg (?) azért, mert nem hajlandó egyetlen lépést sem tenni az igazságszolgáltatás függetlenségének biztosítása és a bűzölgő korrupciós ügyek kivizsgálása érdekében, fedősztorinak nevezi a saját legfőbb politikáját.

Nem tudom, hány évente születnek ilyen minden hájjal megkent, küldetéstudatos erkölcsi vakondtúrások, akik egész országokat íratnak a nevükre és gyűrnek maguk alá, akik emberi sorsok millióit törik derékba szenvtelenül és rezzenéstelenül azért, hogy a megkaparintott bársonyszékeiket a büdös életben ne lehessen kihúzni alóluk, viszont. Azon lehet, hogy még a legelvetemültebb híveknek is érdemes volna tíz év feneketlen rajongás után elgondolkodni, hogy aki  77 milliárd forintról is hajlandó röhögve lemondani csak azért, mert annak része egy nevetséges 4 milliárdos tétel, amelynek felhasználásába nem szólhat bele; aki az ország járvány utáni talpra állását is képes telibeokádni és nagy pofával bejelenteni, hogy majd ő a magyarok pénzéből kifizeti (ócska könyvelési blöff), amit Brüsszel azért akar elvenni, mert ő a magyar gyerekeket védi, azt minek lehet nevezni a lókupectől a hazaárulóig terjedő skálán. A több mint 3000 milliárdos kedvezményes uniós hitel nem kellett, a 2500 milliárdnyi vissza nem térítendő támogatás nem kell, a Norvég Alap 77 milliárdja nem kell, miközben szuverén, büszke mimagyarok bőrére, szuverén, büszke mimagyarok pénzéből, verejtékéből és a felnövekvő generációk jövőjéből épül 2000 év alatt megtérülő kínai vasút, franc tudja mikor megtérülő kínai elitegyetem, paksi atomerőmű és betonrengetegek, ameddig bele nem döglünk.

És közben ugyanez a morális mélypont azon siránkozik, hogy nem Magyarország rendezi ezt az olimpiát:

[…] miután Magyarországon az oltási hadművelet jól sikerült, ezért Magyarország ma egy nyitott ország, Japán meg egy zárt ország, egy olimpiát sem tudnak, nem szabad nekik megrendezni a fertőzések magas száma miatt. Hát, sajnálom, nem Magyarország rendezi ezt az olimpiát.

Hát még én mennyire sajnálom. A vizes vébé is milyen jól sikerült, már rég vége volt, de még évekig milliárdokkal drágult. Az oltási hadművelet sikerességéről most inkább ne beszéljünk. Több mint félmillió idős embernek lóhalálában beadták a bűnösen drágán beszerzett kínai vakcinát, hogy rázhassák az öklüket Brüsszel felé, és döngethessék a mellüket a világszínvonalú oltási tempóval, aztán amikor kiderült, hogy a kínai oltás nem működik megfelelően egy rakás embernél, akkor kussolnak, lapítanak, és rájuk tolják a felelősséget. Ha tudni akarják, hogy van-e antitestük, fizessenek. Ha akarnak, menjenek harmadik oltásért, ha nem akarnak, ne menjenek, ehhez már a melldöngetve nemzeti kormánynak semmi köze.

Szóval igen, már csak egy olimpia hiányozna. Minden feltétel adott hozzá. Orbán Magyarországánál nincs jelenleg eladósodottabb ország a régióban (1704,5 milliárdos hiányt hozott össze az államháztartás az első félévben), a román minimálbér minden ellenkező bezzegezéssel szemben többet ér, mint a magyar, a csupasz seggünk kilóg a gatyából, de az elvtársak vívják az ideológiai és kultúrszabadságharcukat Brüsszel és a józan ész ellen, mintha nem lenne holnap. Tényleg már csak egy tetves olimpia hiányozna, és minden a helyére kerülne. Igaz, hogy a miniszterelnök egyetlen röffentésére miszerint nem álhír, hogy akkora kiütéses győzelmet aratott, hogy az EU-s pénzek sehol nincsenek, és ameddig megérkeznek ki tudja mikor, magyar költségvetési forrásokból óhajtják finanszírozni a nem tudjuk micsodát, bezuhan a forint, de akkor sem hagyjuk, nem engedjük, igazságot Magyarországnak!

Apropó: most, hogy az Európa gyűlölködő szegényháza címért folyó versenyt lényegében megnyertük, vajon mit szól ahhoz a büszke magyar nép, hogy a 36 milliárd forint állami támogatással kitömött Audi már 4000 milliárd forintot lapátolt ki az országból, mióta a nemzeti megmentés kormánya uralkodik? Biztos, hogy a genderfluid óvodások és a melegek jelentik a legnagyobb veszélyt erre az országra? Nem lehet, hogy még a renitens, önálló gondolkodású sajátjaikat is kémszoftverrel megcélzó, a lehallgatási mizériát éppen elsunnyogni akaró illiberálisék miatt rohad itt minden? Vagy ezt még mindig nem lehet teljes bizonyossággal kijelenteni? Van még újabb 12 évünk arra, hogy ez kiderüljön?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.