Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Ha mindenki túl van ezen, Orbán kihirdeti a saját győzelmét

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az ember józan ésszel azt gondolhatná, mindennek van határa. Kivéve persze az emberi ostobaságot, mert az határtalan és egyre tágul, ahogy azt hozzáértő, okos tudósok már megállapították. De a határ meglétére vannak kézzel fogható bizonyítékok, például a hét nyelven beszélő kurvadrága kerítés, amit a mi pénzünkből (miből másból?) gányolt oda valaki. Ezt még nem kínaiak csinálták, de hátha a hiányzó részt, ami végül körbefogja az országot, majd ők építhetik. Szintén a mi pénzünkből. Aztán onnan is lehet tudni a határ létező voltáról, hogy az ellenség rendszeresen átlépi, pláne azt, ami piros festékkel van kijelölve. Ezt a felcsapó jajveszékelésből szoktuk tudni, amikor a Varga Judittól Deutsch Tamásig terjedő szavalókórus az ország tudomására hozza, hogy már megint, ismét, mindmeghalunk. Az igazságügyminiszter asszony külön nagyon autentikusan tud harcolni mindenféle dolgokért, ami a szakmájába vág neki. Igazság és ilyesmi.

Igazán kár, hogy nem nagyon szokta olvasgatni a saját pártjának a médiáját. Azt, amelyiket mi fizetjük és a Fidesz kampányát gördíti felfelé a hegyoldalon. Abból gondolom, hogy nem olvas ilyesmit minden fideszesek legamazonabbja, mert ha olvasná például az Origót, akkor bizonyára mélyen, nagyon, átélten és főként hangosan tiltakozna ő. Hiszen azt állítja a portál szerkesztőségileg, egységesen, hogy Soros György érdeke a migránsok betelepítése, bár sok újdonság ebben nincs, de tényszerű bizonyíték sincs. Tehát jogilag biztosan nem állja meg a helyét. De a valami nem is ez, hanem az a másik, ugyanebben a cikkben fellelhető utalás, mely szerint Soros György fiának azért érdeke a magyar pedofiltörvénynek nevezett izé megtámadása, mert maga is érintett. Mármint hogy Soros György fia maga is pedofil. Ennek ékes bizonyítéka az a számtalan fotó, melyen a párjával látható. Igaz ugyan, hogy szemmel látható módon két felnőtt, sem gyereknek, sem fiatalkorúnak szándékosan sem nézhető emberről van szó, de origóék követik a fideszes irányvonalat, megpróbálják összemosni a pedofiliát – ami minden irányból nézve súlyos bűncselekmény – és a homoszexualitást, ami semmiféle irányból nézve nem bűncselekmény.

A Soros-birodalom trónörököse, Soros György fia ugyanis nyíltan vállalja homoszexualitását. Rengeteg fotót posztol magáról és élettársáról, Maxwell Osborne-ról, aki egyben harcostársa is. Az egyébként  divattervező és politikai aktivista Osborne már évek óta elválaszthatatlan társa Alex Sorosnak. 

A Soros-trónörökös tehát emiatt támad egy olyan törvényt, amely semmilyen alkotmányos elvet nem sért, sőt, csak erősíti a gyermekek alkotmányos védelmét. 

Az történik tehát, hogy mindenféle rágalmak jelennek meg egy (sőt, az összes) kormányhoz köthető lapban egy magyar származású, de nem Magyarországon élő személyről. Csupán azért, hogy ezzel foglalkozzon a magyar közvélemény, ne azokkal a korrupciógyanús ügyekkel, melyeket Hadházy Ákos hoz nyilvánosságra igen nagy gyakorisággal. Például. Vagy ne azzal, hogy miért kellett meghalnia 30 ezer embernek a járvány idején. És ne azzal, hogy bizonyos körök milliárdokat kerestek az indokolatlan, sőt, tökéletesen felesleges lélegeztetőgép-beszerzésekkel. És ne azzal, hogy miért kellett méregdrága kínai vakcinát vásárolni, aminek a hatékonysága ma már több mint megkérdőjelezhető, a kormánynak lenne feladata gondoskodni a vakcina hatékonyságának vizsgálatával és szükség esetén a védelem nélkül maradt emberek újraoltásával kapcsolatos teendőkről, de semmit nem tesznek ebben az ügyben. Sem.

Ezzel szemben kitalálták maguknak ezt a baromságot, átírták az eredetileg valóban a gyermekek védelme érdekében előkészített törvényt, mégpedig egyetlen rohadt célból. Botrányt akarnak, figyelmet és komoly visszhangot, amit aztán minden létező módon fel is erősítenek. Egyáltalán nem véletlen az, hogy nem módosították a kifogásolt részt, sőt, üvöltve áll bele az egész kormány és a propagandamédia. Orbán Viktornak háború kell, zajos, feltűnő, jól látható háború, amit a végén megnyerhet és győztesen lovagolhat be a választás napján.

Dekára kiszámolták, hogy jövő tavaszra a felhergelt közvélemény lecsillapszik – hogy ez ne történjen meg idő előtt, arra való a mostani zajos acsarkodás, ezért szól erről minden, ezért irkálnak külföldi lapoknak olvasói cikkeket az Orbán kegyéből élők (ha valamelyik lap nem hozza le a kéretlenül küldött irományt, annál jobb, nagyobb cirkuszt lehet belőle csinálni, hiszen cenzúráznak a liberálfasiszták) – és ha mindenki túl van ezen, Orbán kihirdeti a saját győzelmét. Mindig így csinálja, mindig bedőlünk neki és mindig vannak olyan minősíthetetlen cselédek, akik pontosan tudják, miről szól ez, de a karrierjük és a pénz van annyira fontos, hogy részt vegyenek az ilyen szemétségekben.

Csakhogy itt emberek életével szórakoznak a gecik. Közvetlenül. Sorsokat nyomorítanak, jóvátehetetlen károkat okoznak konkrét embereknek és az egész társadalomnak. Mindenki egészen pontosan tudja, hogy mi a baj azzal a törvénnyel. Orbánék is tudják, azért csinálták. De ez az a pont, ahol meg kell állítani a féktelen tombolást, mert az okozott kár felmérhetetlen. Nem érhet ennyit semmi. Sem Varga Judit karrierje, sem Orbán hatalma, sem semmi a világon. Ideje megérteni – bár szerintem a többség érti -, hogy ez nem a melegekről és nem a transzneműekről szól, hanem mindenkiről. Ha bárkinek a jogai sérülnek, az egész közösség jogai sérülnek. Az nem lehet, hogy egy cinikus, aljas, pénzéhes társaság, valójában néhány ember személyes érdeke felülírja az ország érdekét. Egyszerűen nem lehet.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.