Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hány embert kell még eszméletlenre rugdosni ahhoz, hogy megálljt parancsoljanak maguknak?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Újabb 37 fokos hőgutával kecsegtető, csudálatos szép napot, levegős jó reggelt kívánok mindenkinek! Kedd van, június utolsó előtti napja, de ez annyiban teljesen irreleváns, hogy ugyanabban a pusztulatban ébredtünk, ahol lefeküdtünk. Ameddig az agysejtjeink még bírják a gyűrődést, és nem kocsonyásodnak meg a jobboldali erkölcsi fölény által bőszen a szőnyeg alá söpört klímaváltozásban, vessünk egy pillantást arra a tömény gyönyörűségre, ami körülvesz.

Ürge-Vorsatz Diána klímakutatóval sok mindenben egyetértve (ja, globálisan rohadtul elszúrtuk a járványkezelést), azért vele ellentétben hadd ne tartsam annyira biztatónak, hogy a kormány legalább már nem klímahisztiről óbégat, mióta megtalálták a NER kézikönyvében a klímacélok teljesítése című lábjegyzetet, és már legalább elismerik, hogy a klímaváltozás létezik, és az nem segít rajtunk, hogy ledobjuk a gönceinket a 40 fokban. Továbbá.

Hadilábon állunk az igazsággal, de meg akarjuk menteni a pusztulástól Európát, miközben akkora pofával ünnepeljük – propagandistától államtitkáron keresztül frakcióvezetőig – a hollandok Eb-nyolcaddöntős vereségét, mintha a Fidesz legalábbis szabadságharcot nyert volna Hollandia ellen.

Benzines fűkaszával esünk neki a nemzeti gúny tárgyává tett, ámde annál  nagyobb jelentőségű méhlegelőknek, ha ezzel a kenyéradó gazdink politikai ellenségébe be lehet rúgni: Rákayék Philip nevű Kálmánjától Menczerék Tamásán keresztül a Fidelitas nevű szellemi posványig a NER hosszú hetek óta teli pofával, önmagából kivetkőzve, öntudatlan harsánysággal röhög nem csupán a magyar népi kultúra ősi tudásán, de az egyre súlyosbodó ökológiai válságon is. Arra az eszelős sötétségre, arra az élő fa törzsének nekieső barbárságra, amit az állampárt keltetője gazirtás néven előadott, nem nagyon lehet szavakat találni. Ellenben azt szépen ki lehet olvasni belőle, hogy milyen kivételes intellektuális kvalitásokkal, milyen bivalyerős utánpótlással rendelkezik annak a pártnak a keltetője, amelyikben Kósa Lajos vagy Németh Szilárd oly sokra vitte a saját eszéből és tehetségéből. És meg is magyarázza a szuperintelligens ügyeletes cseléd, hogy a fideszes méhlegelő jó, az ellenzéki méhlegelő rossz, székesfehérvári méhlegelő jó, a budapesti szar. Mert csak.

A rothadó, hanyatló, dekadens Európai Unió 100 millió forintos támogatásából nagyszabású, látványos vízparti fejlesztést ígérünk Nyékládházára, aztán (via Hadházy Ákos) lecseszünk néhány tucat lefestetlen raklapot, néhány műanyag konyhai kukát, néhány méter semmibe vezető térkövet, pár konténert, kibetonozunk egy szalonnasütőt, az egészet körbekerítjük, és a paraszt örülhet, hogy ezentúl napi 1000 forintért fürödhet abban a tóban, ahol eddig ingyen fürödhetett.

A többes számot nyilván semmi nem indokolja, nem mi esünk neki mindennek és mindenkinek, amitől és akitől néhány retkes szavazatot remélünk. Nem mi, hanem ők, mimagyarok, a Fidesz.

Nem mi hirdetjük a saját, az igazsággal hadilábon álló elmebajunkat minden magyarok pénzén külföldi lapokban, hátha Európa még nem értesült arról, hogy a realitástól, a jóérzéstől és a józan észtől teljesen elszakadt Duna-parti zsebdiktátor és udvartartása immár a saját polgárai testi-lelki épsége árán is hatalmon akar maradni.

Nem nekünk van a realitástól elszakadt zsebdiktátorként több mint hatezer négyzetméteres területen főhercegi birtokunk pálinkafőzdével, gyümölcssavanyító üzemmel, mélygarázzsal és wellness-részleggel (nyilván nem a saját nevünkön, mert papíron szegények, nincstelenek vagyunk), miközben nem nekünk habzik a szánk főműsoridőben, tizenegy évnyi önkényeskedés után azért, mert hirtelen eszünkbe jutott – jövőre muszáj választást nyerni, naná, hogy eszünkbe jutott -, ezért most jól ki is kérjük magunknak, hogy a mi gyerekünk szexuális nevelésébe csak mi, szülők szólhassunk bele, mégpedig egyféleképpen: úgy, hogy elhazudjuk a gyerekünk elől, hogy léteznek más szexuális orientációjú emberek is. Akik nem betegek, nem fertőznek, nem veszik el a munkánkat és a kultúránkat, nem irtják ki a nemzetet, csak egyszerűen vannak, és mások. Nem jobbak és nem rosszabbak.

És még ki is pakolja a közösségi oldalára minden kétgyerekes, aggódó szülők leghírhedtebb külügyminisztere, hogyan küzd a hazugságok védvonalalával, és nem is érti, hogy miért nem érti senki, amit pofázik. Pedig eddig is mindenhez értett, most már az oktatási-nevelési kérdésekhez is ő ért a legjobban. És belemondja az arcunkba, hogy nem jogos, hogy sértve érzik magukat a homoszexuálisok. Nem jogos? Minden szavuk tételesen cáfolható, és szavanként, mondatonként meg is cáfolt hazugság. Amit onnan is lehet tudni, hogy mikor külföldre nyilatkoznak egyet pofáznak, amikor belső használatú moslékot gyártanak, akkor mást beszélnek. Múlt hét szerdán a dpa német hírügynökségnek azt hazudta a fényestekintetű, hogy a fideszes magyar állam garantálja és védelmezi a melegek jogait; hogy a szivárványszín Budapesten is magától értetődő módon hozzátartozik az utcaképhez; hogy egy ideális, szabad világban a nők korlátozás nélkül egyenrangúak a férfiakkal, nincs rasszizmus, antiszemitizmus és homofóbia; egy heteroszexuális férfinak meg kell védenie a homoszexuálisokat a kirekesztéstől, a támadásoktól és a megkülönböztetéstől; és ő már antikommunista szabadságharcos kora óta harcol a melegek jogaiért.

Érdekes módon azt a nyilatkozatot elkente a propaganda, elfelejtették feltoszni a miniszterelnok.hu oldalra, ahol egyébként minden külföldi megnyikkanásának (is) nyoma van. Csakhogy ez a múlt heti hablaty rohadtul nem illik a kormányzat homofób és transzfób provokációjába, amitől szavazatokat remélnek, úgyhogy jobbnak látták, ha az egyszeri választóhoz nem jut el. Ehelyett tegnap újabb bátor szamizdattal jelentkezett Európa magányos, szalonképtelen utcai harcosa, amelyben a magyar érdekek megtámadásáról vekeng, a szivráványt kinevezi az új migránsnak, és leegyszerűsíti az egész gyalázatos vitát a liberális-nem liberális szembenállásra. Mert azt a félhülye is érti. És bár nem utálja a melegeket annyira, mint kellene, majd megutálja, ha elég sokat mondják neki, hogy a liberálisok a gyerekeinket is el akarják venni, és buzikat nevelni belőlük.

Nagyon érdekelne – összerakva Orbán hazug álérveit Szijjártó hazug álérveivel és habzó szájával -, hogy hány összevert, eszméletlenre rugdosott meleg embernél, hány pedofilfejűnek titulált, leköpött embernél, hány, a szivárványos zászló miatt megütött és leköpött embernél van az a pont, amikor a kidagadt erekkel a nyakán prüszkölő, álértetlenkedő és mártírkodó állampárti beszélő fej azt mondja, hogy még a saját barbárságuknak is van határa? Hol van az a pont, amikor a középkori, primitív, káros és pusztító gyűlöletpropaganda Finkelstein kottájából muzsikáló kútfejei azt mondják, hogy ez már nekik is sok? Hány embert kell még eszméletlenre rugdosni ahhoz, hogy megálljt parancsoljanak maguknak?

Ne legyünk naivak, nem áll jól nekünk. Ez a pillanat nem fog elérkezni, olyan még soha nem volt, hogy a teljhatalom felcsúti mentalitású és erkölcsű birtokosai, akiknek elvileg minden döntésükért kötelező volna vállalni a felelősséget, elismerték volna, hogy túltolták. Nem lesz ilyen pont, már csak azért sem, mert miután a fent hivatkozott két meleg orvost összeverték Pécsen úgy, hogy az egyikük az eszméletét is elvesztette (nemrég még hősökként ünnepelték az orvosokat, és védték őket az oltásellenes baloldaltól), a kormánynak annyira futotta reakció gyanánt, hogy minden erőszakos cselekedetet törvény büntet, a törvényt pedig mindenkinek be kell tartania. Ezért talán nem számít rémhírterjesztésnek azt feltételezni, hogy ez még csak a kezdet. A választási homofóbtörvény újabb és újabb erőszakos cselekedeteket szül. Ez a szükségszerű. Úgyhogy ha valaki esetleg újult erővel gumicsontozni kezdene, és azon háborogna, hogy valójában a sok száz milliárdos Fudan-korrupcióról és a közvagyon ezermilliárdos tételekben történt lenyúlásáról akarták elterelni a figyelmet ezzel az ordas identitáspolitikai mocsokkal, és lám, milyen jól sikerült nekik, az azért legyen tisztában azzal, hogy ezek nem egymást semlegesítő bűnös cselekedetek. Mert az ország módszeres kifosztása, kirablása bűn, de az agymosás és a polgárháborús pszichózis gerjesztése rohadtul nem kisebb bűn.

Úgyhogy ezeknek a fényében ajánlom mindenkinek figyelmébe, hogy mindeközben B. Zsolt a saját magáról elnevezett műsorban így tajtékzott két nappal ezelőtt:

A mi hatalmas politikai közösségünk rendkívül dühös, ideges, frusztrált, nem nagyon bírja már elviselni a folyamatos „provokációt és gazemberséget”, amit tapasztal. Úgyhogy utcára akar menni. Most már menjenek ki az utcára, „mert tűrhetetlen, ami folyik”, ilyen megkeresések érkeztek hozzájuk a sajátjaiktól, és ezért is lesz október 23-án békemenet.

Amikor az önkényuralomnak viszket a tenyere, amikor az önkényuralomnak sír a szája, hogy őt provokálják, annak nagyjából csak egyféle kimenetele lehet. Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy elkerülhető valami ennél is sokkal sötétebb és mocskosabb.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.