Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az a sok f*sz meg p*csa, akinek egytől egyig a kurva anyját, ennek az országnak tisztességes, békés, törvényt tisztelő polgára

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Intellektuálisan kifinomult, vidám csütörtököt kívánok mindenkinek! Bár a csütörtök távolról sem annyira vidám, mint a vasárnap, de ne hőbörögjek, ne hányjam az epét, mint megannyi lovagkeresztes bérből, fizetésből élő, mert attól biztosan nem lesz vasárnap. Nem mondom, hogy a NER fennállásának zsinórban 12. évében hálás feladat bármelyik napot ezzel kezdeni, de ha erre az érveléstechnikai színvonalra futja a tizenegy éve teljhatalommal önkényeskedő, mindent és mindenkit eltaposó állampártnak, hogy Gyurcsány Show meg a kurva anyját mindenkinek, aki tüntetni merészel Európa legnemzetibb, legkeresztényebb kormánya ellen, akkor legyen.

A Karácsonyt Gyurcsánnyal lejárató igényes, kultúrnemzethez méltó, a lejáratott politikus által intellektuálisan kifinomultnak, érveléstechnikailag színvonalasnak nevezett, a közösségi oldalán közszemlére tett szórólap is mindent elmond a pöcéről, amibe lerugdosták az országot – a választásig még hosszú hónapok vannak, és már itt tartanak -, de azért még tizenegy év tömény NER-mocsok után is nehéz megszokni, hogy az orbánizmus örök fennállásában érdekelt, a szolgálataikért cserébe kemény adófizetői pénzekkel kitömött, magukat kifinomult kultúrembereknek tartó hűséges rezsimalászolgák mindegyre belerongyolnak azokba, akiknek a pénzéből élnek. A felcsúti istenkirály még nem tart ott, hogy a kétharmadára hivatkozva kurvaanyázza az egyharmadot (ha így folytatják, talán az az idő is eljön), ezért rendre a jobboldali morális fölény legtehetségesebbnek tartott fröcsögőberendezésére hárul a nemes és hálás feladat, hogy megvédje a gazdit az ő népétől. Miután a gazdi a sokszázmilliárdos lopásokat, a közvagyon elherdálását, a jövő évi nemválasztási költségvetést, valamint a putyini mintára megalkotott, de még annál is durvábbra sikerült, eredetileg pedofiltörvénynek indult, de homofóbtörvénnyé módosított disznóságait átnyomta a parlamentjén, és tekintettel arra, hogy ez utóbbi disznóság ellen sokezer ember tiltakozni merészelt, Bayer ráokádta az epét a tüntetőkre. Ha jól értem, nem tetszettek neki sem a tüntetők, sem a transzparenseik:

„Aztán ez a sok fasz meg picsa hazamegy, és picsog, hogy mi milyen csúnyán beszélünk és semmibe vesszük az emberi méltóságukat. A kurva anyját mindegyiknek”. 

Vagyis a vérmagyar, vérhetero, vérkeresztény nemzeti oldal, a kétharmados önkényuralom megint provokálva van a csőcselék által. Nem az a téma, hogy mi ellen tüntetnek, mi váltotta ki a felháborodásukat, mit fércelt törvénybe a gazdi, milyen következményekkel jár az, amit a gazdi törvénybe fércelt, jogos-e, vagy nem jogos a felháborodás, hanem az a baj, hogy miket írtak a transzparensekre. Az a baj, hogy a transzparenseikről visszaköszön az elkeserdés. Az a baj, hogy báncsák az őket eltüntetni akaró, nem létezőnek tekintő, szégyellnivalónak, betegnek, közveszélyesnek minősítő, bűnözőkkel összemosó hős- és mártírkormányt.

Igen, tulajdonképpen mindig az a baj, hogy kiderül: ezt az országot mások is lakják, nem csak ők, a napos oldalon pöffeszkedők. Az a baj, hogy alkalomadtán némelyek szót is emelnek az őket ért jogfosztás és megalázás ellen. A budai Várból szemlélve mellékszál ugyan, de az a sok fasz meg picsa, akinek egytől egyig a kurva anyját, ennek az országnak tisztességes, békés, törvényt tisztelő polgára. Ők azok, akik működtetik az országot, adót fizetnek, betegeket gondoznak, kenyeret sütnek, tanítanak, havat lapátolnak, a futószalag mellett állnak, és eltartják a gazdit, az ő famíliáját, udvartartását, babérkoszorús dalnokait. Ők azok – civilek, pedagógusok, újságírók, melegek, gyári munkások, egyedülállók, gyereküket egyedül nevelő szülők, hadd ne soroljam -, akiknek az elmúlt tizenegy évben rendre a fejére lépett a sértett, elnyomott, mártírszerepben pózóló önkényuralom. Most történetesen a melegeket nyilvánítják bűnözőnek, őket nem szabad a tévében mutogatni (nyugi, a Jóbarátok marad), őket kell eltüntetni a nyilvánosság elől. Ellenük kell harcolni, hogy jövőre újra kormányra kerüljön a felcsúti maffia. Most az ő kurva anyjukat, de egyébként meg mindenkinek a kurva anyját, aki nem Orbánt és az ő rendszerét imádja.

Mit is mondhatnék? Büszkék lehetnek magukra. A küldetéstudatos futballista különösen büszke lehet magára: megint vele foglalkozik a fél világ, nagykövetségek, az Európai Bizottság, országok kormányai. Megint a fél világ szembejön az autópályán, ahol őfelsége a 21. század nagyobb dicsőségére felhúzott egy gyűlöletalapú kleptokráciát, és dudálva, gyurcsányozva előz a kanyarban. Rohadt nehéz eldönteni, hogy mi a nagyobb történelmi dicsőség számunkra. Ha azzal borzolja a kedélyeket, hogy illiberális, keleti diktatúrákhoz dörgölőzik, miközben keresztbe tesz minden közös európai törekvésnek, vagy ha azért foglalkoznak vele, mert az egész dinasztiája az európaiak pénzéből milliárdosodott meg, vagy ha azért néznek megrökönyödve Magyarország irányába, mert éppen a saját polgárainak egy részét kiáltja ki bűnözőnek és betegnek. Mindegy, majd Szijjártó és Kovács Zoltán elküldi őket is a kurva anyjukba (külön Ursula von der Leyent, aki hétgyerekes anyuka létére nem érti, hogy miért a megélhetési homofóbiával kell küzdeni a felnövekvő generációk testi-lelki épségéért). Nem mellesleg az UEFA is elmehet a kurva anyjába, ha nem tetszenek neki a B-közép, országimázsként funkcionáló homofób molinói, ha nem értik, hogy mi, magyarok, egy büszke, heteroszexuális nép vagyunk, amelyik nem térdel le csak a Jóisten és a hazája és a felcsúti pápa előtt.

Neírdalájános meg majd jól aláírja, hogy végre a törvénybe suvasztott homofóbia boldog szigete lehessünk Európában. Érdekes adat: miközben a Sándor-palota előtt újabb tüntetést tartottak tegnap este a homofóbra hangszerelt pedofiltörvény ellen, Neírdalájános – aki hosszú évek óta mindent aláír, amit eléje raknak – a sokféleség mellett szólalt fel. Dehogy azért, mert a kollégiumi lábszagtársai túltolták a homofób biciklit, dehogyis. A Finnugor Világkongresszusra küldött egy köszöntő videót, amelyben ezt bírta mondani:

„A kisebbségi lét magában hordozza emberi létezésünk egyik nagy ellentmondását: miközben vágyunk rá, hogy csatlakozhassunk a többséghez, ugyanakkor azt is kívánjuk, ismerjék el és becsüljék meg egyediségünket”. 

Az, bazmeg. Az egyediségünket. Hát nem örömteli, hogy egyáltalán akad kontextus, amelyben egy fasiszta ideológiával kokettáló párt államelnöki székben ülő katonája a sokféleséget dícséri? Hát de. Úgyhogy az egyedi sokféleség, sokszínűség, valamint a keretes szerkezet jegyében veszem tudomásul, hogy az önkényuralom – jelesül a Fidesz-KDNP frakció – fekete fóliával borított kordonok mögé bújva, azaz rendkívüli biztonsági intézkedések mellett háromnapos, évadzáró frakcióülést tart Debrecenben. A Fidesz-KDNP frakció fekete fóliával borított kordonokkal tartja távol magát a valóságtól. Mekkora szívás lenne, ha a lenézett pórnép esetleg beláthatna a kulisszák mögé, ha keveredni kellene a csőcselékkel. Azt hiszem, ennél a fekete fóliás kordonnál nincs beszédesebb szimbóluma a hatalomba beleőrülésnek.

Ezen a képen mondjuk a fekete fóliás kordonok sajnos nem látszanak, de így is majdnem mindent elmond a Fideszről (Fotó: Facebook/Orbán)

De nem csak ez a lényeg, hanem hogy a törzsfőnök eligazítást tartott a haza legbátrabbjainak, a Magyar Nemzet nevű, mindig jól értesült pártújság pedig megírta (a nevét természetesen senki nem adta a veretes cikkhez), amit erről szabad volt neki megírni. Innen tudjuk, hogy minden fasza, a vezérürü maximálisan elégedett saját magával, a járványkezeléssel, konkrétan mindennel, amit művelt, és 12 év teljhatalom után sincs semmi más mondanivalója az ő szerető népének, mint hogy Gyurcsány. Az alábbiak szerint:

  • „A kampányban elég, ha az igazat mondják a jelöltek, ami nem más, mint hogy valójában a Gyurcsány a Főnök”.
  • „Gyurcsány osztja a szerepeket, az ő kezében van minden, ezt ne felejtsétek el! Mi tudjuk az igazságot, de azt mindenkinek meg kell tudnia!”
  • „Ha Gyurcsány Ferenc visszatér, a baloldal újra megemeli az adókat, különösen a gyerekesekét, beengedik a migránsokat és megemelik a rezsit”.
  • „Karácsonynak nem a Fidesszel van vitája, hanem a való élettel, a múltjában rejlő hazugságokkal, a nyelvtudás hiányával és a városvezetéssel”.

Ez utóbbi dakota szellemesség állítólag nagy derültséget váltottak ki a hallgatóságból. Nem csodálom, ez a szikrázó intelligencia, ez az intellektuális kifinomultság, ez a színvonalas érveléstechnika – Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány – valóban elbűvölő. Ha komolyan gondolja, amit pofázik, akkor azért, ha csak hergeli az embereit, akkor azért. Mondanám, hogy ez nagyon lent van, ez még annál is lejjebb van, de hát már évek óta élő adásban nézzük a szellemi leépülését, úgyhogy semmi újat nem mondanék. Szomorú ez úgy, ahogy van. Ennél még a saját híveik is többet érdemelnének. Akik természetesen nem faszok meg picsák, akiknek a kurva anyját.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.