Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Van még olyan szeglete a világnak, ahol a regnáló hatalom szekértolói azon ügyködnek, hogy közellenséggé tegyék a pápát?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Önérzetes, keresztény jó reggelt kívánok! Minden közpénzből saját lábra állt, mimózalelkű NER-csilliárdosnak is, aki olyan érzékeny az ő nevére meg a jó hírére – mikor mire -, hogy állandóan a bíróságra rohangál elégtételért. Leginkább az szokta zavarni őket, hogy a törvényes harácsolásukat néha megzavarja a nyilvánosság, ahelyett, hogy hagyná őket a picsába békén gyarapodni, hízni, 800 kilós széfekre meg luxusbármire és akármire cserélni a bérből-fizetésből tengetett szürke kisemberi életet. Aminek a milliárdokba borulásához a szerencse és a Jóisten támogatása önmagában kevés lett volna.

Csak mellékesen teszem szóvá, hogy ezek a figurák mennyire ellenálhatatlanul vonzódnak a különféle vízre bocsátható járművekhez (elsősorban a luxusjachtok a gyengéik). Annyira, hogy a miniszterek elnökének a nyilvánosság elől hozzá hasonlóan példásan menekülő, vitrinesből lett munkanélküli nemtanácsadóját is legfeljebb egy toszkánai, luxushajóosztályok számára szervezett vitorlásversenyen készült fotón láthatjuk viszont. Nem mintha hiányzott volna a látványa (az ibizai szipogását megörökítő felvételeket sem volt könnyű maradéktalanul kiheverni), és nem mintha azt feltételeznénk, hogy a hivatalosan munkanélküli, Habony néven ismert hivatásos kútmérgezőnek probléma lett volna kibérelni a 130 milliót érő hajót, aminek egy heti bérleti díja több mint 3,2 millió forint. Szerintem is adjanak magukra, ha már bejött nekik az élet.

Ezzel szemben. Akinek nem annyira jött be az élet, az például az az 1,2 millió nyugdíjas, aki kevesebb, mint 150 ezer forintból él, mert ez van. Vagy például azok fodrászok, kozmetikusok, idegenvezetők, előadóművészek vagy autósiskolai oktatók, akik sok havi bevételtől estek el a járvány miatt, ráadásul alkalmazottak híján nem voltak jogosultak a kormány által nyújtott bőkezű és világszínvonalú ágazati bértámogatásra. Nos, ők most hálálkodhatnak: a garantált bérminimummal megegyező összeget, vagyis 219 ezer forintot kapnak. Hogy érezzék a törődést. Ennyivel segíti a kormány az újraindulásukat. Jó, hát luxusvitorlát sem a 150 ezerből, sem ebből nem lehet bérelni. Se egy hétre, se egy napra. Viszont aki ennyiből nem tud talpraállni, az valószínűleg annyit is ér.

Pláne hogy az oltásoknak köszönhetően (itt szintén a könnyes hála indokolt) immár véget ért a koronavírus-járvány harmadik hulláma Magyarországon. Ezt mondta a Müller nevű országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős, takaréklángon bohóckodó operatív törzs tegnapi online sajtótájékoztatóján. Nyilvánvalóan semmi nem indokolta az online formátumot, hiszen véget ért a harmadik hullám, negyedik meg ugye nem lesz (via Merkely), úgyhogy szögezzük le újra: a kormány mondvacsinált okokból, visszaélésszerűen tartja fenn a veszélyhelyzetet őszig, a parlament őszi ülésszakának kezdete utáni 15. napig. A nyunyókahiányos közönségnek mindazonáltal nincs oka szomorkodni: a kipcsak törzsfőnök korábbi bejelentésének megfelelően hamarosan lábra áll a gazdaság-újraindítási operatív törzs, amelynek élére két megfelelő vezetőt is ígért. Ha az Index helyén működő azonos nevű orgánum értesülései helyesek, akkor Novák Katalinról és Szijjártó Péterről van szó. Hogy a kormányzati melldöngetésen túl pontosan mi lesz ennek az újabb törzsnek a feladata (újraindítják az alattvalókat), arról nincsenek információk, de megvagyunk ezek nélkül is. A NER-ről szerzett tapasztalataink alapján nagyon is el tudjuk képzelni.

De mielőtt elveszíteném a keresztény nyomvonalat, amiről pofázni akartam. Két napja tudjuk, hogy őfideszesék akkora keresztények, hogy hozzájuk képest a pápa nem csak magyarokat alázó keresztényellenes fazon (Bencsik András vérkeresztény után szabadon), de inkább ide se jöjjön (Bayer Zsolt másik vérkeresztény javaslata szerint). Ezen a ponton én végképp elvesztettem a fonalat a pápalátogatás ügyében. Amellett, hogy persze halovány vigasztalást nyújt, hogy az ordas Fudan-mutyi által generált átmeneti pánikba hajló átmeneti tanácstalanság a szó szerint legjobbat hozza ki ezekből a drága, állampártot szolgáló emberekből, nekem úgy tűnik, hogy a Bayer-Bencsik szájhabzási kommandó megint túltolta a kétoldali megfelelési kényszeres seggnyalást. Ha jól értettem, márpedig szerintem jól értettem az ötös számú gyűlöletgenerátor pengeéles gondolatvezetését, akkor amennyiben a demens migránspápa sem a Vatikán államfőjeként, sem a katolikus egyház fejeként nem kíván találkozni a magyar nemzet Áder és Orbán nevű büszkeségeivel és közjogi méltatlanságaival, akkor elmondható, hogy nem teljesíti a munkaköri kötelességét.

Ugyanis neki, mint a katolikus egyház fejének első számú munkaköri kötelessége, hogy a vélt vagy valós bűnösökkel azonnal találkozzon, és minél nagyobb bűnös valaki, a pápának annál inkább befogadóan kell viszonyulni hozzá, me’ ez a melója. Na, most akár ebben a minőségében, akár abban a minőségében tagadja ezt meg, nem olyan bonyolult: meg kell kérni, hogy ne jöjjön ide.

Jó, akkor ezzel meg is vagyunk. Nem mintha bármi megmagyarázhatná, hogy az evangélikusból lett katolikus Bayer ezek után miért nem szerelt le még a katolikusoktól (akikhez azért menekült és tért át a katolikus hitre pár éve, mert egy evangélikus lelkész  húsvéti prédikációjában elítélte a más vallásúak és bőrszínűek ellen uszító propagandát), de mégiscsak jobb ha ő nevezi bűnösnek a főnökét és haverját, mintha én nevezném annak. Ennek mégiscsak van némi súlya. Nem mondom, hogy a bűnöző kifejezés nem lett volna helyesebb, de beérem a bűnössel is. Igen, egytől egyig bűnösök.

Az egész nyilván úgy minősíthetetlen, ahogy van, hiszen ha egyszer már eldöntötték, hogy a pápa egy genderben hívő marha meg egy demens vénember, mivel nem ugyanazt gondolja a világról, mint a felcsúti Ramszesz, akkor miért is sértődnek meg, ha esetleg nem akar a bérből, fizetésből kétharmaddal uszító gazdájukkal találkozni? Ha komolyabban belegondolunk, akkor viszont fel kell tennünk magunknak a kérdést: van még egy olyan ország, ahol az éppen regnáló politikai hatalom szekértolói azon ügyködnek, hogy a pápát közellenséggé tegyék? Az, hogy lassan ott tartanak ezek a közpénzből vérkeresztény alakok, hogy kvázi úgy nyilatkoznak Ferenc pápáról, mint Sorosról vagy Gyurcsányról, hogy belemossák a politikai iszapbirkózásukba, hogy az ereszcsatornán közlekedő Szájerek, luxusjachton kurvázó Borkaik, kenőpénzes szatyrokkal közlekedő Boldog Istvánok, a nép hátán Forbes-listás Mészárosok, vagy éppen a Kínában sanyargatott és boszorkányüldözött keresztények helyett a Kínai Kommunista Párt oldalán Brüsszel ellen szabadságharcoló állampárt alászolgái nevezik keresztényellenesnek a pápát, a NER elmúlt tizenegy éves pusztításának fényében is újabb mélypont.

Úgyhogy engem egyáltalán nem hatott meg könnyekig, hogy a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia által alapított hírportál, a Magyar Kurír főszerkesztője így reagált Ferenc magyarországi látogatási körül kialakult – fogalmazzak cizelláltan – polémiára:

„Ne engedjük, hogy a gyűlöletkeltés lassú, de annál hatásosabb mérge behatoljon a szívünkbe, hanem Mesterünket követve mi is nagyobb jóval válaszoljunk a rosszra”.

Nagy tisztelettel érdeklődnék – miközben Kövér László Magyar Katolikus Rádióban előadott újabb, a kereszténység védelmében előadott nerkeresztény epehányásának tartalmát emésztgetem -, hogy mikor érkezik el az a pont, amikor a magyar egyházak, csatolmányaik és szócsöveik veszik a bátorságot, és attól teljesen függetlenül, hogy az állampárt időnként a legvadabb elvárásaikat is túlteljesítve jár a kedvükben a megfelelő politikai támogatásért cserébe, nem a már velünk élő gyűlölet pusztító hatásai fölött siránkoznak félszájjal, hanem az uszító, hergelő, gyűlöletkeltő állampárti kommunikációt, vagyis a gyűlöletkeltőket marasztalják el? Ahogyan az elvárható lenne minden, magát kereszténynek tartó intézménytől. Mikor jön el ez a pillanat, eljön-e egyáltalán?

Addig is: Mészáros vejétől Matolcsy menyéig potyognak a milliárdok, milliárdos ingatlanok cserélnek gazdát, megannyi tehetséges üzleti zseni szívja az istenadta nép vérét, miközben egy kiszivárgott dokumentum szerint az istenadta nép női princípumot beteljesítő fele, aki Kövér Lászlónak szülne unokákat, az szíveskedjék ezt fényes nappal megtenni, mert a mindenhez is értők terveiben az szerepel, hogy a kisvárosi kórházakban csak nappal lehetne szülni, ügyeleti időben a nagyobb, megyei kórházakba kellene menniük a kismamáknak. Az Országos Kórházi Főigazgatóság szerint ez a dokumentum csak egy munkaanyag, a benne lévő adatokról még nem született a döntés. Ja, hogyne láttunk volna már ilyet. A Fudanról is hamarosan kiderítik, hogy soha nem is volt szó róla. Tudom, hogy ezerszer leírtam már, de egyre aktuálisabb: rohadjak meg, ha van még egy ilyen ország.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.