Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Születése óta teljes terjedelmében totális ellenzéki, de olyan csúnyán beszél, mint egy kormánypárti

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Vakuélmény

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Maradjon kend. Nem kendnek való világ ez az itteni. Az még csak hagyján, hogy még mindig nem érti az itt beszélt nyelvet. Ez sokszor csak vicces. Most is dicsekszik itt nekem, hogy kend tudja, mi a magyaros nyálimmunitás, amiről a beszélő igazolványképek nyomják a rizsát a tévében az idegenbe szaladt tudós asszonyság ürügyén, aki írt ugyan, de nem folytatásost.

Kend úgy látja, akinek nem nyalnak itt, azt leköpik, akinek nyalnak, azt is leköpik, a köpködőket meg pláne leköpik a köpködők, viszont ezt az össznépi nyálszórást itt mindenki természetesnek tartja. Pedig hát félre hall/ért kend nagyon. Mert az igaz, hogy nyálfürdő van, de itt és most az 50 milliárdos kincstári zengedelem a nyájimmunitás ürügyén fertőzi az étert. A nyál stimmel a kend-féle sztoriban, csak nem pont úgy, ahogy kend véli. Most éppen a keresztény hit leplébe burkolózó, nemzeti vagyonunkat elcsóreló politikai hatalom köpi szembe naponta többször a vagyontól megfosztott alattvalóit, és ezt térden állva, lehajtott fővel birka módon tűrjük.

Közömbösek vagyunk, szapul kend. Sőt gyanítja, már van, akinek szinte hiányzik a Ferde Identitású Debilek Szövetségének szadizása. Mert kend szerint az esetenként mókás kedvű jobbos baloldali Peti fiú direkt hergeli az eltompult agyú házőrzőt. Főleg mióta ennek a morcos bácsinak az egykori szobatársa hűtlen lett a magyar püspökfalatokhoz és Brüsszelbe csatornázta az ágybéli örömkeresőjét. Majd nagyot néz a kis ellenkező, ha a házőrség előkapja a tavaly vásárolt aknavetőket a milliós labanc lajbi alól és idegenrendészeti eljárás alá vonják, mert palesztin öngyilkos merénylőként ficsúrbombának látszó tízmilliós mondatot dobott a 133 bátor közé, mikor mimagyarok örülünk, hogy néhány száz palesztin halott árán a harmadik feleséget nyűvő elvbarát Netanjáhu cimbi megint elodázta a börtönbemenetelt.

Ennek a szövegértési produkciónak a hosszabb változatát a Misi bácsi (asztalos) adta elő, amikor a tatával (lakatos) konzultált – természetesen – immunológiai témákról, mert a fagomba- meg a rozsdaveszély képében jelentkező érdekazonosság egy táborba sodorta őket.

Megvallom, a Misi bácsi nyelvezete elég rusztikus. Ő születése óta teljes terjedelmében totális ellenzéki, de olyan csúnyán beszél, mint egy kormánypárti. Csak nem olyan beképzelt/púposkodó/gőgös/fennhéjázó stb., mert az előző uralkodó osztályból egy látens keresztény nemzeti lelkiségű liberális rúgástól demokratikusan a legalsó néprétegbe szökkent, és halmazati büntetésként nyugdíjas. De ez most mindegy is. Az anyu ízlésére való tekintettel vegyük úgy, hogy nem is hallottam, miket mondott reszkető szájjal kiabálva, ezért aztán persze nem is értettem. Mindezek ellenére megállapítottam, hogy az ötödik Mocsokköpő kincstári keresztény dumájához képest sehol sincs! Annak a szájából úgy dűl a szenny, mint a tehénből a gané. Tudja ki? Akinek a felesége a keresztény magyar emberek vérét kiárusítja a külföldieknek azért, hogy a keresztény magyar vér visszahajtja őket a libernyák fertőből az egyház kebelébe. Pénzes zarándokok nélkül mit sem ér a világcsodája agancskapu, na meg a kongresszus, ha az udvartartás kastélyainak nem szülik a suskát, amiből suszterájt vehetnek a saját lábú népes szaporulatuk bakancs-ellátására.

Tudom. Már ezt is mondta kend. Aki pénzért ír/dumál, az nem azt mondja, amit gondol (már ha egyáltalán gondolkodik), hanem amiért a gazdája fizeti. Sőt, jó pénzért még a színművész úr önrezgése is megtízszereződik és lepattan róla a vírus, mint a közpénz a Gyurcsány filmre. Sumákba. Az osztály már nagyon várja a filmet, mert nálunk, a mi iskolánkban gyakorlattal nem rendelkező egyházi személyek tartják a családi életre való nevelés, valamint a szexuális felvilágosító órákat, és a film címéből ítélve ez a film bizonyára szemléltető jellegű lesz. És keresztényinternacionalista, mert a VOX-os szaktanácsadó spanyol gallérja alól kilátszik ám, hogy – mint Franco idejében – itt is a pedofilok kezére adják az árvákat.

Ne gondolja már, hogy ezt is a magam eszéből szedem. A Rozi nagyija – Panni mama – a forrás. A nagyi szerint elég szabadszájú volt világ életébe. Tőle tudjuk, amit tudunk. Főleg ma reggel óta. A kolostori felsőbbség felszólításának engedelmeskedik: Beszél nekünk a múltról. Mert vakuélménye lett. És az ő vakuszinkronidője totál precíz. Megvilágítja a teljes filmkockát, nem csak azt a homályos részt, amire szenteltvizet fröcsköl a szolgálattevő bérenc. Néhány mintavillanás (majd kibogarássza kend a részleteket, ha ideje engedi):

  • az egészséges élet költséges, a lakosság döntő többsége képtelen megvásárolni az egészségét, a propagandával súlyosbított létbizonytalanság- és stressz-faktor a magyar népesség életkilátásait, várható élettartamát drasztikusan csökkenti;
  • 15 éve Gyurcsány májusban exponált Őszödön, a pártfotós vakuja meg csak októberben villant Pesten, a tévé székháznál, és ettől a villanástól azóta is sokan maradtak elvakultak, a félszeműek meg szaporodni látszanak;
  • megint van magyar „kiugrási kísérlet”. Az angol Brexit csapatkapitánya, Boris Johnson fogadja a vezérszurkolót;
  • a Covid előtti boldog időbeli népjólétről meg fotó is van: ennyit esznek hetente a legszegényebb magyarok.

Vélhetően ennyi kóstoló elég is kendnek egy szuszra. Nekem meg már megint marad az irigységgel vegyes öröm, merthogy kendnek vaku nélkül is megadatott azt látni, amit mi a Panni mama által megvilágítva se.

Oltakozzon ám kend! Mert alapítványi költségen kimegy kendhez a mi kis trónörökösünk és kézrátétellel nem csak elűzi a kórt, beállítja a kend önrezgésszámát, hanem egy szuszra a 40 milliós haditudományát is kendbe táplálja, és akkor garantálom, hogy az Isten se menti meg, hogy a következő keresztes háborúba besorozzák kendet.

Bütyökfalva, 2021. május 31.   

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.