Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Erre mondják, hogy az ima nem segít

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem szívesen írom le, mert már sok helyen leírták, mégis leírva látni legalább annyira mellbevágó, mint hallgatni, úgyhogy néhány passzust ideteszek a fenti izéből: 

Kamara vájtó szi, nojtikri vá. Holi holi holi holi Orbán Viktor.

La hara, jaba Shakiala, hirra, jaba shakira, álá kanca. Sakrebaranojti. Sakrebaranojti.

Téged tud segítségül hívni Orbán Viktor is uram és az egész parlament és az egész polgármesteri hivatal is, mert itt senki nem tud semmit tenni csak te, a te neved, Uram!

És most kiáltunk, Uram, sákreválá nojti, kriválá nojti, kriválá nojti, kriválá nojti, kriválá nojti a kormányunkért, és így áldjuk meg Orbán Viktort.

Hálát adok azért Uram, hogy van neki már veled kapcsolata.

Hálát adok azért uram sakrebala nojti bikrima kabara bajtoszi pont történetesen őt, őt adtad miniszterelnöknek erre a nehéz időre, erre a nehéz időszakra, és Uram sok nyíl éri őt és sok kritika, de most felkiáltunk egy akaraton, Uram 

Holy holy holy holy holy

Köszönjük uram, hogy van neki kapcsolata teveled.

Nem tudom, milyen nyelv ez, nem tudtam beazonosítani, mindenesetre súlyos és figyelemre méltó. Van ez a jelenség, nem most ütötte fel a fejét, létezik jó ideje, de ennyire durván talán senki nem nyomta Németh Sándor szektalelkész óta. Az sem piskóta, de ez visz mindent. Nem tudom, minek kell történnie ahhoz valakivel, hogy ennyire alászálljon – és ez most igazi paradoxon – a pokol legsötétebb bugyraiba, mert ezt a szintet aligha lehet a lélek szárnyalásának nevezni. Ha netán sikerül is felemelkednie, akkor is inkább hívnám ezt nehézbombázásnak. A tátott szájjal figyelő, magukat normálisnak gondoló emberi lények elleni merényletnek. Van, akit eltalál és megsemmisít, és van, aki értetlenül áll, és próbál megkapaszkodni valamiben, bizonyságot szerezni afelől, hogy nem ment el teljesen a józan esze.

Ehhez bizony körül kell nézni, mert ebben a szívcsakra formájú Mária országában bármi megtörténhet. Aztán persze lehet, hogy ez is egy vírus, ami fertőz, és az egyén nem is tud róla, hogy megszállta Orbán Viktor. Így lehet bizonyosságot szerezni arról a rendkívüli, de egyáltalán nem evilági tulajdonságáról Holly Viktornak, hogy mint a Szentlélek, képes belemászni mások agytekervényeibe, és ott igen komoly károkat okozni. Persze ehhez az alanynak is befogadónak kell lennie, ehhez ugyanis kőkemény vakhit kell. Anélkül nem megy. Mint ahogy a táplálékkiegészítők vagy természetgyógyászati termékek is csak bizonyos hit megléte mellett, azzal együtt fejtik ki jótékony hatásukat. A kokain-áron megrendelt termék önmagában szart sem ér. Hinni kell benne, és akkor csoda fog történni. Hit nélkül nincs értelme semminek. Ezzel szemben azért jó egy szimpla Algopyrin fejfájásra, mert az önmagában is teszi a dolgát, nem kell mellé még imádkozni is, meg templomba menni sem kell.

Viszont legalább most már nyugodtan ki tudjuk jelenteni, hogy a túlcsorduló Orbán-imádat súlyos hatással van az egészségi állapotunkra, úgyhogy nem különösebben ajánlott nagy mennyiségben fogyasztani őkelmét. Mivel sokan a szó szoros értelmében véve isszák a szavait, határozottan javallott, hogy nézessék meg magukat a háziorvossal, vagy keressék fel gyógyszerészüket, nehogy ez a delíriumos állapot visszafordíthatatlanná váljon. Őszintén aggódom értük.

Ha jól gondolom, ez az Újszövetség nevű felekezet rajta van azon a listán, amelyen azok vannak rajta, akiket mi tartunk el, vagyis a mi pénzünkből támogat a kormány. Ellentétben például Iványi Gábor Magyar Evangéliumi Testvérközösségével, amelyet orrvérzésig szívat Szent Orbán. Végül is igaza van. Minek támogasson egy olyan egyházat, ahol a (mély)szegény és beteg emberek, gyerekek nem perdülnek táncra egy mikrofonnal a kezükben, és nem kezdenek el hozsannázva Viktort rappelni? Mert hát ez kell az apanázshoz, semmi más. Meg kell felelni Viktornak és az anyaszentegyháznak, elvégre nemezti-keresztény-konzervatív ország vagyunk, Szent István örökösei, vagy mi a szar? Térjenek már magukhoz a hitetlen földi halandók, és azonnal kezdjék el imádni, és a talpa nyomát csókolgatni a mi bölcs és tévedhetetlen vezérünknek. Lehetőleg foglalják imába is a nevét minden napszakban, mert ha nem, akkor jaj nekünk! Végső soron mi egy állandóan harcban álló, Vikorért és az egyházért vérünket boldogan hullató nép vagyunk, amelyet áldás helyett inkább ver a sors keze, de ha a fene fenét eszik, akkor is élnünk kell. Vagy halnunk.

Ezért javaslom, minél előbb tanuljon meg mindenki mesterfokon fohászkodni, mert ha ne adj’ Isten hitetlen földi hüvelyünket beviszi a mentő a kórházba, és ott esetleg szembetaláljuk magunkat a valósággal, akkor legyen erőnk kiimádkozni magunkat az intézményből. Nem is értem, miért nem egyből a templomba viszik a betegeket, ott legalább a Jóisten és a felkent papok azonnal munkához tudnának látni, és nem lenne annyira letérdelve az egészségügyünk. Gondolom, azért a papoknak is elkél néha a bonus track, mert egyedül nem megy. Korábban Fabiny Tamás azt kérte, hogy a papok és a lelkészek is részesüljenek soron kívüli oltásban. Erre mondják, hogy az ima nem segít.

Na és akkor mi van? Sakrebaranojti.

És holi hála legyen, van utánpótlás is.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.