Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem nyünyörgést és buksisimogatást várunk, hanem korrekt, érdemi tájékoztatást és profi járványkezelést

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Vagyunk itt néhányan, akik folyamatosan próbáljuk megfejteni, hogyan akar minket átverni, miről vagy minek az ellenkezőjéről akar minket meggyőzni a kormánypárt napi rendszerességgel a vírussal kapcsolatos verbális magömlések szintjén. Folyamatosan egymásnak ellentmondó információk és dezinformációk, nyunyókás hablatyok, valamint olyan mondatszerkezetek jönnek szembe, amelyeket vésővel és kalapáccsal kell szétszednünk, hogy megközelítőleg értelmezni tudjuk. Egyszóval mindent megtesznek a hatalmasok azért, hogy ebben az egy éve tartó vírusos vérzivatarban ők a látszat ellenére mindig nyerésre álljanak. Kampányba oltott vírus-vakcina harc. A végletekig lebutított és infantilizált emberek. Az összeesküvés-elméleteknek és konteóknak megágyazó, széttartó kommunikáció. Miközben gombaszámra nőnek ki a kommentelők közül a mindenhez értő megmondóemberek, orvoscelebek, akik hol ezt, hol azt reklámoznak, miközben összevissza beszélnek, ezzel is elbizonytalanítva az amúgy is alulinformált tömegeket. 

Regisztráljunk, de a felület egy rakás szar. Azért ellenőrizzük le, hogy a regisztrációnk sikeres volt-e, de ez sem a legtutibb, mert ha náluk ezek után sem szerepel, hogy regisztráltunk, akkor nekünk kell bizonygatnunk, hogy de igenis, a regisztrációnk sikeres volt. Csinálj képernyőfotót, bazdmeg. Ja, hogy nem tudsz? Akkor tartunk majd egy képernyőfotó készítési tanfolyamot, ilyen még úgysem volt, ha meg ezek után se megy, akkor magadra vess, miért vagy ennyire béna. Az abszurd egy pihekönnyű kifejezés arra, amit ezek művelnek ezzel az egésszel kapcsolatban, mellette meg vérvörösre csapkodják a saját hátukat, hogy milyen fasza gyerekek.

Igen, azok. Ha lenne egy Hogyan basszunk el mindent, lehetőleg azt is, ami eddig jól működött? verseny, akkor Orbán garantáltan dobogós helyezett lenne. Sőt. Szerintem ha a Hogyan kellene megoldani ezt az egész oltási tervet és az ezzel járó adminisztrációs feladatokat? kérdést bedobnánk egy általános iskolai tanulmányi versenyen, vagy csak szimplán kiadnánk házi feladatnak, akkor szerintem egy közepes képességű gyerek is komolyabban megoldaná másnapra, mint ezek. Amikor napi szinten halnak meg emberek, és már nem csak idősek és krónikus betegek, hanem középkorú, mondhatni fiatal emberek, akiknek semmiféle alapbetétségük nem volt, tehát brutálisan tarol ez a szar, akkor is maszatolnak, hazudoznak, és mellébeszélnek. Amikor akkora a fejetlenség, a szakemberhiány, az általában vett kapacitásprobléma, hogy a folyosókon is alig férnek el a betegek, akkor is letagadnak mindent, és kitakarják a valóságot, ahogy Szájer Jóskát a belga dokufilmben. Mert ha Jóska már nem képviselő, akkor a világraszóló botrány meg sem történt, akkor ő már ott sem volt. Sőt, még ő fenyegetőzik és követelőzik, hogy a magánélete így, meg a személyiségi jogai úgy, és valójában milyen fasza harcos volt ő 30 évig.

Szóval egy ilyen gondolkodású és mentalitású embertelen kormánytól nem kell sokat várni, sem a szavak, sem a tettek szintjén. Így fognak ezek mindent letagadni akkor is, amikor utólag majd el kell tüntetni a bizonyítékokat, és ki kell takarítani a szart, amit otthagytak maguk után. Ha az Orbán nevű csak egyszer elismerné ebben a büdös életben, hogy hibázott, hogy elbaszta, hogy benézte, hogy minden jó szándéka ellenére nem úgy alakult, ahogy szerette volna, hogy ő mindent megtett, de mégis másképp történt minden, hogy nem vette elég komolyan a brit mutáns erejét, akkor az nem is Orbán lenne. Akkor ez egy normális miniszterelnök lenne, akkor nem is Magyarországon élnénk.

Itt viszont a pókerarcú, szemrebbenés nélküli hazudozás, lopás, és csalás fellegvárában ez szóba sem jöhet. Ez nem opció. Itt reggeltől estig arról ugatnak, hogy senkit nem hagynak cserben, hogy mindenkit megmentenek, mert ez kurva jól hangzik, és ha te az ellenkezőjét állítod, vagy kritizálni mered az abszurd döntéseket, akkor Gyurcsány kottájából játszol, a halálnak drukkoló oltásellenes libernyák szar vagy. Itt napi szinten, ezerszer elmondja a rezsim, hogy regisztrálj az oltásra, de a regisztrációs felület egy kalap szar, ezért teljesen vakon tapogatózol, mert bedobtak egy virtuális kalapba, ahonnan ki tudja, ki és mikor sorsol ki majd egyszer az oltásra. Történik mindez abban az országban, ahol nem minden háztartásban van internet, és ahol az érdemi információk megosztása helyett kampányfelületnek használják a Koronavírus Tájékoztató Kormányzati Facebook-oldalt. Ahol a mai napig mindenki csak találgatja, hogy mikor, hol, nem utolsó sorban mivel lesz beoltva. Pedig nem, Gulyás Jóllakottnapközis Gergőke, meg nagyon okosakat mondó György Istvánka és hipóval tojásokat fertőtlenítő Cecília! Mi olyan magyar emberek vagyunk, akik aggódunk a gyerekeinkért, a szüleinkért és nagyszüleinkért, a családunkért és saját magunkért. A hazánkért és a még nem túl tisztán látszódó jövőnkért. Nem nyünyörgést és buksisimogatást várunk, hanem korrekt, érdemi tájékoztatást és profi járványkezelést. Megbecsülést a pedagógusoknak és egészségügyi dolgozóknak, akik konkrétan az életükkel játszanak azért, hogy nekünk jobb legyen.

Más. Rengeteget cikket olvastam, sok videót megnéztem a vírussal és annak megelőzésével kapcsolatban. Mivel sokan nem tudják elérni a háziorvosukat még telefonon sem, ezért idetennék egy videót, amelyben dr. Mangó Gabriella háziorvos nagyon érthetően és emberien megfogalmazza azt, amit ennek a semmirekellő bandának kellene tennie nap mint nap, az operett törzsnek nevezett bábszínházi előadás helyett. Minden kérdésre és lehetséges problémára választ ad a doktornő. Szerintem érdemes végignézni, és megfogadni a tanácsait. Nem ismertem eddig, egy orvos ismerősöm ajánlotta a videót, amit én is ajánlok figyelmetekbe. Ha bárki azt hinné, hogy reklámot vagy népszerűséget akarok csinálni ennek a hölgynek, az egyszerűen ne nézze meg. Mindössze jót akarok és tisztánlátást. Úgy vélem, itt megkapja mindenki a kérdéseire a választ. Vigyázzatok magatokra! 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.