Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem hülye ember ez, csak az ellenzék még nem látja át a jószándékot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy gondolom, most már nemigen szorul bizonyításra: 11 év alatt (így megélve nem tűnik olyan sok időnek) sikerült teljesen leépítenie a jogállamot és a demokratikus értékeket, ezzel párhuzamosan viszont felépítette az orbáni családi és baráti birodalmat, határon innen és túl. Lépésről lépésre. Először csak kicsiket lépett, először szondáztatott, mi az, ami esetleg kiveri a biztosítékot. Egyetlen ilyen esemény volt, az internetadó. Semmi más. Akkor a fél ország tiltakozott, vissza is vonta nagy mellébeszélések közepette, mert látta, hogy mekkora az ellenállás az új adófajtával szemben.

Onnantól mindent mért. Hetente, naponta, ha kellett. Rájött, hogy a kisebb érdekcsoportokat egyesével kell leszalámiznia, és maga alá gyűrnie. Tudta, hogy Magyarországon nem dívik a szolidaritás, itt mindenki leszarja mi van a másikkal, mindenki csak saját magával törődik. A szakszervezeteket és azok vezetőit kilóra megvette. Ahova lehetett, saját nyaloncokat ültetett zsíros fizetésekért, cserébe minden úgy alakult, ahogy őfényessége kívánta. Szépen sunyin likvidált mindenkit. Pedagógusokat, bírákat, egészségügyi dolgozókat, diákokat, rokkantakat, trafikosokat, földtulajdonosokat, játékgép üzemeltetőket, építési vállalkozókat. Aztán elkezdték a nagyipari felvásárlásokat. Állami tulajdon vagy magántulajdon, nem számít, visznek mindent, mint a piros hetes.

A lényeg, hogy olyan céghálókon keresztül tüntetik el az állami vagyont, hogy ember legyen a talpán, aki követni tudja. Mondom még egyszer: ha magántulajdon, az sem baj. Előszőr tesznek egy visszautasíthatatlan ajánlatot, és ha a delikvens ezt nem fogadja el, akkor rosszul járhat. Ilyenkor jönnek a hivatalok, és találnak valami szabálytalanságot, ellehetetlenítik a céget vagy magánszemélyt, és úgy meghurcolják, hogy a végén – csak azért, hogy békén hagyják – inkább ingyen odaadja, amije van. Így jártunk. Mert ha valakit kiszemeltek maguknak, akkor nincs az országban olyan érdekképviselet, amely meg tudná védeni ezekkel szemben az áldozatot. Az ügyészségről és a rendőrségről ne is beszéljünk. Civilek már csak nyomokban találhatók az országban, azok is megfosztva minden joguktól. Így lett az ország felszámolva és kifosztva. A Balaton már a NER magántava, a földeket, szállodákat, sportlétesítményeket, gyárakat lenyúlták. Nincs olyan szeglete az országnak, ahol ne valami fideszes földesúr basáskodna. Budapestet és az ellenzéki vezetésű városokat szopatják és kivéreztetik. A legújabb hírek szerint Balatonhenyén lesz a NER új Disneylandje. Pontosabban Orbán Ráhelnek és Tiborcz Istvánnak. 

Épül már egy apunak is, Hatvanpusztán. Grandiózus az is, meg kell hagyni. De ez sem lesz piskóta, 8992 négyzetméter. Lesz ott wellness ház, nyári lak, gigantikus főépület. Minden, ami az igazi konzervatív urizáláshoz kell. Rákay a minap el is magyarázta, hogyan kell viszonyulni az efféle dolgokhoz, nem is bírom kiheverni: Én egyáltalán nem tartom bűnös dolognak, hogy kialakult egy vagyonos nagyvállalkozó réteg a jobboldalon. 1945 után mindent elvettek tőlünk. Elvették az intellektuális érvényesülés lehetőségét, amikor gyenge képességű, hat elemit végzett félanalfabéták lehettek főügyészek, miniszterek és vállalatigazgatók. De tudatosan elrabolták a polgári, nemzeti oldal erős vagyoni hátterét is. Nehogy eltévedjünk, az Apró–Dobrev-féle komcsi családok tették mindezt a nemzettel. Ezt pedig igenis helyre kell hozni, közben pedig le kellene végre szoknunk az irigységről. Az persze senkinek nem fáj, ha a multi bolthálózat vagy a külföldi útépítő konszern tulajdonosának jachtja, kastélya van, csak a magyarnak ne legyen. Pedig inkább örülnünk kellene annak, hogy végre komoly lehetőséghez juthatnak magyar cégek, magyar emberek, amiből – az adókon keresztül – a közösbe, a magyar államháztartásba is sokkal több kerül. Ez is a patrióta gazdaságpolitika lényege.

Értjük? Nem kell irigykedni. Tudomásul kell venni, és örülni neki. Ennyi. Hogy ezt a közösből ellopják, szerintük hazafias kötelességük. Mert ha ők nem áldoznák fel magukat értünk, akkor vinnék a külföldi multik, meg az útépítő cégek. Ezért van már Lölőnek saját útépítő cége is. Beszarás ez az érvelés. És mennyire primitív. Orbán egész egyszerűen magántulajdonná teszi az országot, mi pedig megtűrtek lehetünk az ő kegyelméből. A Rákay-félék közben mennek a jutalomfalatokért, és elhiszik, hogy micsoda patrióták és hazafias érzésű emberek ők, akiknek küldetésük van. Kifosztani az országot, és Orbán nevére íratni, nehogy a hanyatló Nyugat tegye meg. Mert megtenné, ha nem figyelnének oda. Mindent elvinne a Soros, Brüsszel és a migránsok. Így viszont be van biztosítva, hogy nem einstandolja a gaz imperialista, kommunista ellenség. Sőt, ha Orbán és családja birtokában van, akkor ők gondos gazdaként vigyáznak rá. Ha kell, akár évszázadokon keresztül. Hiszen ha valamihez, hát a megvédéshez igazán ért ez a nagyember. Bárkit, bármitől megvéd, de mivel neki az ország az első, így azt helyezi először biztonságba. Nem hülye ember ez, csak az ellenzék még nem látja át a jószándékot. Mutassatok még egy ilyen önfeláldozó családot, amelyik a Tokaj-Hegyaljától Felcsúton át a Káli-medencéig védi a hont. Mindenki egy emberként dolgozik azon, hogy minél előbb a NER kezébe kerüljön minden, hisze ez nekünk nemeti érdekünk.

Ezért van az, hogy szinte minden napra jut legalább két leleplez(őd)és, de már követni sem tudjuk, hogy éppen mit védenek meg, és kitől. Nagyon nehéz helyzetben lesz az ellenzék, ha netán hatalomra kerül. Körülbelül ugyanaz fog lejátszódni, mint most Budapesttel. Ha nem lesz meg a kétharmad, akkor fel lehet kötni a gatyát. Amúgy is, de akkor nagyon. Addig is egy esetleges 2022-es bukásra készülve ezek mentik a vagyont. Nincs sok idő hátra, vagy így, vagy úgy, de meg kell szerezni a szabad prédát. Varga Judit sem véletlenül építkezett éppen közvetlenül az új NER-majorság szomszédságában. És mi még azon sajnálkoztunk, hogy ha visszavonul a miniszterasszony, akkor hogyan viszi majd a három gyereket iskolába ebből a 100 fős kisfaluból? Most már vannak tippjeim. Az egyik, hogy Tiborczék majorságában lesz egy magániskola NER-csemeték számára. A másik – ha ez mégse jönne be -, hogy akkor vélhetően lesz helikopterleszálló is a kis zsákfaluban, ahonnan fel-alá repkedhetnek majd az ország megmentői. Földön, vízen, levegőben, és persze a föld alatt is (igaz, Győző bácsi?) a NER uralkodik. Kérek mindenkit, ennek ismeretében fejezze ki a véleményét a cikk alatt.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.