Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A polipnak nincs annyi csápja, mint amennyi Orbánnak nőtt az elmúlt 11 évben

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez most megint egy olyan szituáció, és persze nem az első hanem mit tudom én hányadik, ami kurvára nem érdekli a mi arany(turul)tojást tojó országunk miniszterelnökét. Mégpedig a szintén mit tudom én hányadik, korrupciótól bűzlő kormánypárti miniszter lebukása, lopás közben (Rogán).

Mivel nem vagyok naprakész valamennyi ilyen esetet illetően (csodálkoznék, ha bárki az lenne), csak az általános nagytotál körvonalait vázolnám fel. Az már önmagában megmosolyogtató, hogy szerintem könnyebb lenne olyat találni a 133 bátor között, aki még nem bukott le, mint felsorolni az összeset, aki igen. Mármint korrupcióval, lopással, vesztegetéssel, hivatali visszaéléssel, jachtozással, repcsizéssel, kurvázással és egyéb földi nyalánkságokkal összefüggésben.

Ott kezdődött a szent és sérthetetlen vezető párt sikertörténete, hogy épphogy csak bedugták a mellső lábukat a parlamentbe, Simicska Lajos segedelmével, valamint Kaja Ibrahim meg Joszip Tot közreműködésével (a mai napig nem tudjuk, kicsodák ők) azonnal simliztek és sefteltek egy brutálisat az államtól kapott székházzal. Aztán miután hatalomba kerültek a fülkerobbanást követően, meg sem álltak az egész fél ország lenyúlásáig. Viktorunk természetesen feltőkésítette közben az apukáját, a feleségét, a testvéreit, a haverjait, a fiát, a lányát, a vejét, a gázszerelőjét. Ezek után a koleszos osztálytársakat egytől egyig a hatalomba ültette. Szépen lassan törvénybe foglalták az állami tulajdon jogszerű lenyúlásának szabályait.

Hogy ezt ne lehessen számonkérni rajta, megelőző jelleggel Polt Pétert ültette a főügyészi pozícióba. Polt Péter pedig kiválóan dolgozik, a legritkább esetben rendel el nyomozást a kormánypárt által elkövetett bűncselekmények kiderítésére, ellenben a legapróbb szabálytalanságot is tűzzel-vassal üldözi az ellenzéki oldalon. Ha egy ügy mégis nyomozati szakaszba kerül, és vádat emelnek a sajátjaik ellen, akkor ugye a bíróság elé kerül egy adott ügy. Itt sem kellett nagyon beszarnia a hithű fideszeseknek, mert 2019 decemberéig Handó Tünde volt a bírák főnöke. Igen, az a nő, akinek a férje tákolta össze azt a bizonyos gránitszilárdságú alaptörvényt, amelyhez éppen a járványhelyzettel összefüggő rendkívüli felhatalmazást kihasználva nyújtották be az apa férfi, az anya nő című módosításukat. Ez az a csávó, aki egy melegorgiáról némi droggal a hátizsákjában az ereszcsatornán keresztül menekült a brüsszeli rendőrség elől. Egyébiránt ő európai parlamenti képviselő volt. Csak volt. A szégyenletesen kevesek egyike, aki nem volt képes megúszni a lebukást, bár ha ez nem egy nemzetközi ügy lett volna, akkor nyugodjon meg mindenki, Szájer doktor még mindig a helyén lenne. De menjünk tovább.

Az adóhivatalon át a médiatanácsig, az ilyen-olyan felügyelőbizottságok és állami, pontosabban nemzeti névre keresztelt hivatalok élén mind-mind hűséges pártkatonák üldögélnek. Ezeknek nem kell érteni az adott szakterülethez, elég ha felügyelik azokat, és végrehajtják Orbán parancsait. Sőt, az a legjobb, ha semmihez nem értenek. Ilyenek természetesen a minisztériumok is, ahol többnyire Kósa Lajos szellemi szintjén legelésző, önálló döntési képességgel és kompetenciával nem rendelkező bábok szorgoskodnak.

Namármost. Az van ebben a szájbatekert országban, hogy itt nincs olyan, hogy becsület meg tisztesség meg bűntudat. Hülye vagy? Itt csak a nyakig érő szar van. Lopnak, csalnak, hazudnak, és ha lebuknak – és általában lebuknak, még ha következmény nincs is -, akkor még nekik áll feljebb, és ők kérik ki maguknak. Egy ideje az a trend, hogy amikor bukta van, akkor kollektíven rázendítenek: fake news, kamuhírek és baloldali álhírek. Konkrétan így hívják ők azt, amikor valami egetverő gazemberség kiderül róluk. Ha megáll ellenük a vád, akkor inkább beleállnak, csak azért is, sőt ha kell, meghosszabbítják Lovasberényig. Ami biztos, hogy mindenképpen megsértődnek, amint lebuknak egy-egy orbitális lopás közben. Mert itt a fő tolvaj imidzse sérül, amikor hülyére vesznek minket. És ezt nem engedheti meg magának.

A másik fontos szempont, hogy lopni csak nekik lehet. És többnyire úgy, hogy mögénk, nép mögé bújnak ilyenkor. A magyarok így, a magyarok úgy. Továbbá onnan lehet tudni, hogy a nagy Nemzeti Együttlopás Rendszerében ki nem stróman, hogy az nekiáll a saját szakállára lopni. Mint a Tóni. Nekem úgy tűnik – kis túlzással -, hogy Tóni úgy akarta lenyúlni fél BAZ megyét a legújabb asszonyka földvásárlása révén, hogy elfelejtett szólni róla a Keresztapának. Tóni feltaláló, és ezek szerint feltalálta a különutas lopás lehetőségét. Csak azzal nem számolt (biztos a szerelem ködbe borította az agyát), hogy van neki egy főnöke, aki ezekről tudomást szerezhet, és tudomást is szokott szerezni.

Egy normális országban ha valaki lebukik lopás közben, ráadásul ha miniszter az illető, akkor az a minimum, hogy lemond. Utána egy független ügyész kivizsgálja az ügyet, ha van kellő bizonyíték, vádat emelnek ellene, ha fennáll a szökés és simlizés veszélye, akkor előzetesbe basszák, és majd ha a bíróság bűnösnek találja, akkor egy életre eltiltják a közügyek gyakorlásától, megmérik vagy 10 év börtönnel, és elkobozzák az összes ingó és ingatlan vagyonát. Mondom: egy normális jogállamban.

De itt pont ellenkezőleg történik minden. Hülyének néznek mindenkit, bujkálnak az újságírók elől, elhallgatnak minden kínos ügyet az általuk uralt közmédiában, hogy a saját szavazójuk még véletlenül se szerezzen tudomást a mutyikákról. Ha mégis eljut hozzá az információ, akkor letagadják, fenyegetőznek, de még fel is jelentik a tényfeltáró politikust vagy újságírót. Aztán eltelik egy rakás idő, és már a kutya nem emlékszik az ügyre, meg különben is amíg esetleg ügy lesz a nem ügyből, már régen több száz újabb szarság kerül napvilágra. A végén persze elbukják a pereskedést, ezért a mi befizetett adónkból kártérítést fizetnek annak, akit meghurcolnak és lejáratnak. De többnyire lekaraktergyilkolnak, megaláznak és kisemmiznek mindenkit, aki ellenáll nekik, vagy elmondja róluk az igazat.

Tehát a lényeg, hogy minél több legyen a szarságból, mert akkor a polgároknak fel sem tűnik a következő. Hol van már Tocsik Márta? Hol van már a Nokiás doboz? Egy igazi Keresztapa ül a fejünk felett. Igaza volt Magyar Bálintnak a polippal kapcsolatban. Annyival árnyalnám, hogy a polipnak nincs annyi csápja, mint amennyi Orbánnak nőtt az elmúlt 11 évben.