Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Magyar ember pedig nem hőbörög, amikor szíjat hasítanak a hátából

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,377,800 forint, még hiányzik 622,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Remélem, megérem a bukásukat. Nem egy választási vereségre gondolok, hanem hogy a nagy mű, a NER, alaptörvényestül, holdudvarostul, mindenestül úgy megy a kukába, mint nemrég az alaptörvény szerzője. (…) A végén azoknak se lesz jó, akik a hab tetején vannak, mert ezekben a rendszerekben mindenhol rossz. Pont, mint a pokolban.”

Klasszikusokat, élő klasszikusokat is csak pontosan szépen. Jégkockára fagyott jó reggelt mindenkinek! Nem jártam még szerintem a szó szoros értelmében vett pokolban, de ha Lovasi Andráshoz hasonlóan én is megérném a NER bukását, akkor már akár meg is halhatnék, nem? Igaz, hogy a következő néhány éves terveim között nem szerepel az elpusztulás, viszont néha az a határozott érzésem, hogy ez a lókupec és (használt) autó nepper habitusú alak mindannyiunkat túlél. És ha ő igen, akkor az egész gránitszilárdságú szarkupac is túlél, amit összerántott az egymást követő kétharmadaival. Annak dacára is, hogy Rogán Bűnöző Antal évek óta keményen robotol azért, hogy rádőljön a rezsim a nertársakra.

Mint látható, nem megy oly könnyen (szerintem ők maguk sem merték azt álmodni, hogy ennyire hosszú időn keresztül működni fog az akadémiai parasztvakítás), talán ezért is engedte el magát a fedésben, takarásban, a Farkas Flóriánt megszégyenítő bujkálásban lévő propagandaminiszter. Lehet, hogy azt hitte, amiért 2016 vége óta kényszerűségből eltávolították a nyilvánosság elől, el is felejtette az irigy proletárokból álló nép, hogy létezik. Ha nem tévedek, azóta körülbelül nulla alkalommal merészkedett a nyilvánosság elé. Bayer műsorában alákérdezésekre epét hányni nem számít közszereplésnek, ellenben el lehet válni, újra lehet házasodni, és szorgosan halászni a zavarosban, meg lehet takarítani 820 milliónál is több forintot, az új asszonykát meg a pereputtyot saját lábra lehet állítani, majd hatalmas fáziskéséssel, sértődötten, és legalább egy darab bizonyítható hazugság kíséretében meg lehet üzenni a cselédmédiával, hogy akkor ők most mindenkit beperelnek. Mert se földvásárlás nem volt, se haveri gigahitel nem volt, és a magánszféra azért magánszféra, mert a pórnépnek semmi köze hozzá.

Tegnap írtunk erről elég részletesen, nem is akarok ebben a témában most egy egész poszt erejéig elmélyülni (aligha fog sikerülni), mert azzal a pályafutással, és azokkal a botrányokat botrányokra halmozó életvitellel, amit Rogán folytat, egyszerűen közgyalázat, hogy még mindig pozícióban lehet. Köszönhetően a lókupec és (használt) autónepper habitusú főnökének, aki félreérthetetlenül közölte a néppel 2016. novemberében, hogy minél jobban támadják Antoniót, annál valószínűbb, hogy meghosszabbítja Lovasberényig. És ebben minden benne van, amit minden idők egyik legkorruptabb, egy ország pechére éppen politikusnak állt életművészéről, valamint az őt kiszámíthatóan megvédő hatalom természetéről tudni érdemes.

Ez az egész sztori, ez az abszurd, önmagát agyonverő érvelés, amit 10 nap töprengés után előadott Rogán Antal a szolgamédiában nem csak azért arcpirító, mert miközben azt nehezményezi, hogy őt a sajtó nem kereste meg az ügylettel kapcsolatban, a február elején megjelent sajtócikkekben világosan benne van, hogy de, keresték, meg akarták kérdezni (Átlátszó, Telex, 444, stb.), de ő magasról tett arra, hogy válaszoljon, mai napig nem érkezett válasz a kérdéseikre. Bezzeg amikor elvált Cecília nevű üzletasszonytól, azt egyenesen az általa vezetett sóhivatal útján közölte, máig nem értem, mi a franc köze volt/van Rogán munkahelyének a magánéleti lírájához, és ahhoz, hogy a második házassága is zátonyra futott. Ez az egész nem csak azért arcpirító, mert maga a földet eladó sem tud arról, hogy új Rogánné és a família már nem is akar földtulajdonos lenni; vagy mert mi a tökömért oldják fel a banktitok alól a Budapest Bankot, hogy tagadja le cáfolja a hitelfelvételt, ha Rogánné és a família soha nem is akart hitelt felvenni; vagy mert ott van egy adásvételi szerződés, ami nyilvános, amin rajta vannak a nevek, és ha nem is ment teljesülésbe (senki nem is állított ilyet), a szándékot egyértelműen bizonyítja. Hanem azért, mert Rogán, a keményen dolgozó kisemberek védőszentje megkésve, de annál nagyobb önérzettel adja elő a hattyú halálát, és egyáltalán van bátorsága ehhez. Soha nem fogom megérteni: hogy van ehhez egyáltalán bátorsága? Azok után, amit a helikopterezése kapcsán művelt, amikor első körben azt hazudta, hogy őt és Cecília nevű nejét összetévesztették valakikkel. Vagy azok után, amit a letelepedési kötvények kapcsán művelt, amikor egy tévéműsorban négy perc alatt négyszer nem sikerült eltalálnia az igazság foszlányait arról a programról, amiről tudható, hogy megkárosították vele az adófizetőket.

Az, hogy az évek óta bujkáló propagandaminiszter egyáltalán vette a bátorságot, és tíz nap ordító kussolás után képes volt azt állítani, hogy az egész földvásárlási ügyet hazugságokon alapuló gyűlöletkampányra használta fel a baloldali sajtó, vagyis már megint Rogán feltaláló az áldozat, tökéletes kórkép arról, hogy mennyire nézik le a saját választóikat. Ennyire: mindig valamivel jobban, mint az előző védhetetlen gazemberség kapcsán. Folyton arra kényszerítik őket, hogy ne az érzékszerveiknek higgyenek, ne azt tekintsék valóságnak, amit látnak, hallanak, hanem lássák a láthatatlan nagy összeesküvést, aminek ártatlan áldozata az Orbán-kormány Rogánostul, mindenestül. Miközben járulékos haszonként a komoly, tényfeltáró munkát végző sajtót lejáratják és hiteltelenítik, valamint azt kérik lépten-nyomon a keményen hülyének nézett kisemberektől, hogy vakon, süketen kövessék őket a falon túl, az immoralitás sötét, bűzös szakadékába. Szerintem nem oly vigasztaló, hogy Lázár János most valószínűleg hátradőlve, cinikus vigyorral az arcán szürcsölgeti a kávéját, és azon gondolkodik, hogy Rogán vajon mikor ég rá visszafordíthatatlanul a gazdira, mert akkor megint ő jön. Rohadtul nem vigasztaló, mert ameddig mindenestül nem megy a kukába a nagy mű, addig legfeljebb az lesz a kérdés, hogy éppen melyik Rogán Antal veszi a bátorságot, hogy jóérzést, erkölcsöt, a becsület és a tisztesség nem létező minimumát is lehányva követelje magának a több tiszteletet, amiért szívességet tesz, és ennyire hülyének nézi az országlakókat. Nem volt taggyűlés, nem volt földvásárlás, nem volt hitelfelvétel, magyar ember pedig nem hőbörög, amikor röhögve szíjat hasítanak a hátán, a hátából.

Úgyhogy fátylat a múltra, inkább tekintsünk bizakodóan a jövőbe. Hétfőn újra munkába lendül a fideszes parlament, a lókupec habitusú ember pedig – aki jelenleg a teherautókról leeső (!!??!!!) vakcinára vadászik a fürkésző portyázói révén világszerte, miközben éktelenül brüsszelezik, pedig ő pontosan tudta, hogy márciusig kevesebb vakcina érkezik Magyarországra – kedden a rendkívüli felhatalmazása meghosszabbítását követeli majd a hazaáruló ellenzéktől (a legbátrabb magyarok tudják, mi a feladat). Hogy aztán ahogy eddig, kétnaponta a pofájukba tolja (tegnap éppen a soros nap volt), hogy a baloldal eddig folyamatosan akadályozta a védekezést, támadták az egészségügyi dolgozókat, a járványügyi szakembereket, és megpróbálták lejáratni a védekezésben résztvevőket, ahelyett, hogy támogatták volna őket.

Hát szavazzák meg neki, mert eddig is milyen jól sáfárkodott vele. Hogy már a fideszes megyei jogú városok is kormányzati segítségért kiáltanak, holott két hónapja még kézzel-lábbal ájuldoztak és üdvözölték az iparűzési adó felének elvonását. Hangosan meg is kell tapsolni az eddigi teljesítményéért, hiszen a  válságkezelés egy böszme nagy sikertörténet. Több mint 13 ezer áldozat mellett sikerült átírni a választási törvényt, újrafércelni az alaptörvényt, hogy anya, apa és a közpénz tudja, hol a helye, és mi az ő jellege; megnyomorítani az önkormányzatokat, kitömni a haverokat, csődbe juttatni egy rakás vállalkozást, és a gázszerelőnek is már inkább az 500 milliárdhoz áll közel a vagyona, mint a 400-hoz. Rogán meg a takarásból visít, hogy őt gyűlölik és hazudnak róla. Úgyhogy valóban időszerű politikailag elismernie a fideszes parlamentnek a kormány minden eddigi, a járvány megakadályozására tett lépéseit. Különben megint messzire gurul a gyógyszer, és soha nem találjuk meg. Nem hőbörgünk, tűrünk, szívunk, nem pofázunk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.