Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ti egymást is beáldozzátok, ha a saját bőrötöket kell mentenetek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Lenne egy szamizdat kérdésem: ha apu fiú, anyu lány, akkor a Szájer családnál mi a jelenlegi állás? Ez csak azért jutott eszembe, mert Bayer elvtárs is kezd belegabalyodni a saját maga által szőtt hazugságok sűrű hálójába. Itt van, el lehet olvasni, hogyan jutott el egy nap alatt a pedofília vádjától a teljes visszakozásig. 

Annyira gyönyörű ez a beszari, képmutató, hisztérikus toporzékolás Zsoltitól, hogy lassan kezdem megsajnálni a spániel tekintetét, amivel végtelen ideológiai harcát vívja. A kanálisszájú ötös számú fideszes beszorult a ficakba, hogy maradjunk a focis hasonlatoknál, remélhetőleg így azt a fideszes szektatagok is megértik. Íme:

„De az igazság ennél bonyolultabb. És azzal kezdődik, hogy mi, itt, ezen a térfélen, ilyen esetben nem nézzük meg a büntető törvénykönyv vonatkozó passzusát, és nem annak alapján hozunk döntéseket. Hanem például a feljelentés fel sem merül. Amikor az általam meg nem nevezett egykorvolt barátom és harcostársam ezekről beszélt nekem, akkor ez számomra olyan volt, mint a gyónás. Hogy még patetikusabb legyek: egy barát vallomása. Ami szent, amivel nem élünk vissza, soha, semmilyen körülmények között. És tovább megyek: errefelé akkor sem élünk vissza egykorvolt barátok gyónásával és vallomásaival, ha a barátságnak vége, és az élet a lehető legtávolabb sodort bennünket egymástól – például a politikai paletta két ellentétes pólusán találtuk egyszer csak magunkat”

– így magyarázkodott Bayer, miután állítása szerint „a hazudozók, a gonoszok és kretének hada” azt várja el tőle, hogy ő magyarázkodjon, hogy miért nem jelentette fel egykori barátját. Ha már a fősámán elszólta magát az egyik műsorában, kénytelen mosni a szennyest. Pontosabban belerángat vétlen embereket is a történetbe csak azért, hogy mentse a Fidesz bőrét. Persze elsősorban a sajátját, nem a Szájerét, őt már lassan nem is ismerik, azt sem tudják, kicsoda. De mivel ilyeneket bírt mondani, jobb helyeken ezt bűnpártolásnak hívják. Akkor is, ha jogilag nem áll meg a dolog, erkölcsileg akkor is védhetetetlen. De nem, mert egy ilyen spermában és arcszőrzetben úszó Kánaánban bármit el lehet játszani a közönségnek. Itt lehet szemrebbenés nélkül hazudni, mellébeszélni, rosszul emlékezni, történeteket kiszínezni, vádaskodni, lopni, csalni. Amíg Polt ül ott, ahol ül, addig itt semminek nem lesz következménye. De csak addig, Zsolti. Róma tündöklése és bukása. Vatikán city kicsiben, a bűn városa és annak bűnös vezetői. Mindig az kiabál, akinek a háza ég. Egyesével estek szét atomjaitokra, innen is látszik, milyen jelentéktelen senkik vagytok külön-külön, egyesével.

És innen nyugodtan rákanyarodhatunk Deutsch kolléga pávatáncára is, amelyet pár nap leforgása alatt előadott Gestapo- meg ÁVH-ügyben. Úgy tűnik, ez már kurvára nem vicces Brüsszelben, ahol már mindenki vakarózik ezektől, és ráznák le magukról a konzervatív-keresztény keresztes lovagokat, mint kutya a bolhát. Úgy látszik, Deutsch mazochista, szereti a fájdalmat, mert házhoz ment a pofonért. Van ez így, amikor valaki nem hagyja szó nélkül a gyalázást, rágalmazást, nácizást, és rácsap az asztalra. És leszarja ezeket a köpönyegforgató hamis prófétákat, mert amit ezek csinálnak külföldön, lassan tényleg mindenki számára vállalhatatlan. Természetesen beszart a szipákoló művész, és bocsánatot kért, mondhatni befeküdt, vagy lement kutyába. Milyen szar lehet rájönni, hogy vannak olyan országok, ahol működik a jog, az igazságszolgáltatás és a tetteknek következményei is vannak, amelyeket viselni kell, Tomikám!

El vagytok ti ettől szokva, de jó lesz, ha lelkiekben felkészültök, mert hamarosan itt is el kell majd számolnotok. És a bűneitek listája hosszú, de ahogy ebből a két reakcióból is látszik, ti egymást is beáldozzátok, ha a saját bőrötöket kell mentenetek. Ti, a felsőrendű, magasztos, keresztény és konzervatív erkölcsös emberek. Micsoda zavar lehet most az erőben, micsoda káosz. Nyakig ér a szar, Viktor kivont karddal vétózik, aztán mire élesedne a csata, kiderül, hogy nincs mögötte sereg. A kapkodás, ami most szemmel láthatóan felütötte a fejét a Fideszben, újabb hibák elkövetését vetíti előre. Nincs idő taktikázni, meg pénz sincs háborúzni. Itt vannak a valós problémák (nem kitaláltak a Soros, Brüsszel, migráns, Gyurcsány sorminta mentén), hanem a Covid-19, a gazdasági válság és a hatalmas arcvesztés Európában és a civilizált világban. Egyik pillanatról a másikra hullott le a hazugság leple, és lett meztelen a király. A röhej az, hogy mi itt ezt mind tudtuk és ugattuk/ugatjuk évek óta, de mindig annyival el lett intézve, hogy „pofa be, libernyák, sorosista hazaárulók!”

Pedig az igazság előbb vagy utóbb, de mindig kiderül. Kíváncsian várjuk az újabb coming out-okat, a hibázó, ám a felelősségvonástól beszaró kormánypárti kitartottak beismerő vallomásait. Az újabb bizonyítékokat. Mert Bayer esetén is jól látszik, hogy ezek egymást fogják felnyomni csak azért, hogy mentsék a saját irhájukat. Ja és Tomi: „Vae victis”

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.