Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Szorgos népünk győzni fog!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Éljen soká a megbonthatatlan Magyar Nemzeti Gizdaság, ugyebár, melynek a tavaszi leállítását alaposan megszenvedtük, ennélfogva a nemzeti inzultációban állítólagos tömegek állítólag arra szavaztak állítólag, hogy többször ne álljon meg a semmise. Eddig jó.

De hogy ki a lófasz fog dolgozni, ha a dógozók megbetegszenek…? Márpedig megbetegszenek, mert az úgynevezett kormány szarik az egészre, és ne mondd, hogy nem, mert a jelek szerint kifejezetten de. Megúszni az egészet olcsón, elkummantani a kellemetlen dolgokat, de közben Soros meg Gyurcsány – a szakértelem halvány látszatát is nélkülöző politikai kormányzás folyik, semmi nem számít, csak az a kibaszott tetves rohadt büdös kurva népszerűség.
Hogy közben legalább a fertőzőeket mielőbb kivegyék a sorból, ehhh, lófaszt.

A háziorvosok már leterheltek, már amelyik még megvan, mert némelyik már a gyengélkedőn van meg, vagy elvezénylődött, ilyen katonás dolog ez a mi egészségügyünk is, és nekem néha az a sanda sejtésem támad, hogy a főnök lefúvatott vagy kétszáz kiló ólomkatonát kádzománccal fehérre, és amit ő a terepasztalon elbohóckodik, azt ott a játszószobában valamelyik még jobban dilettáns komolyan is veszi, és ezt látjuk mi a valóságban. Ólomkatonával ugyanis tökre csini lehet az, amikor tömött sorban átvágtáznak Egerből Balassagyarmatra, aztán az ellenség megtévesztése céljából Zalaszentlapajpuszta kipótolja az egri létszámhiányt, Győrből pedig a hernádbasznádmegi rendelőben helyettesítik az éppen tábori lelkészre váró háziorvost egy fogorvos-pszichológus párossal, de hogy az ilyesmi élőben mekkora egy baromság, azt nehéz lenne politikailag korrekt fogalmazással elmondani.

De ott tartottam, hogy leterheltek a háziorvosok. Többről is hallottam ezt, a sajátomon kifejezetten észrevettem, némileg haladós és ordibálós lett a stílusa, jóvan, feszült, olyankor én se vagyok cuki. Nem is szólok neki, hogy most már azért jobban vagyok, talán be tudnék menni a mintavételi objektumig tesztelésre, mert ettől biztosan át kéne írnia egy valag papírt, és akkor megint feszült lenne a rám pazarolt idő miatt, ehh, ha három napig tudtam éjjel-nappal aludni, akkor most már kivárom a mentőket. Szerintem amúgy ők is leterheltek, a hírek szerint négy-öt napos csúszásokban vannak, ami olyan szempontból érthető, hogy a kaja se érne ki egy asztalhoz sem, ha a pincérnek kéne mosogatnia is. A mentősök általában elfoglalják magukat velünk, jobban mondva elfoglaljuk őket a baleseteinkkel és a rosszulléteinkkel, erre most szigorúan egyesével printelt lista alapján mehetnek tesztelni, három együtt élő emberhez akár háromszor is kiszállva, mert a mihaszna számítógépek előtt már irgalmatlanul fosik gondolkodni mindenki, meg ne baszódjon az a rohadt parancs, az a lényeg, mer’akkor csak szaporodik.
Hasonlóan leterheltek a laborok is, bár erről már alig van szóbeszéd, csak az NNK embere ejtette el, hogy megvan a kapacitás felső határa, de az ilyesmit az úgynevezett kormány ügyesen szokta javítani: Cili néni álmosítóan belebúgja a kamerába, hogy „meg van EMELVE”, a szájával nem bíró munkatárs pedig már segédfűtő a felcsúti kisvasút vécékocsiján. Legalábbis amíg Szibériával nincs kiadatási egyezményünk.

Na mindegy, én aludtam három napot, az állandó izzadás miatt (alig kellett fűtenem!) nem győzök mosni, még többfelé sajgok-fájok, és a jelek szerint szerencsém volt, de ez nem azt jelenti, hogy másoknak is az lesz, akár az egész országnak. Az általános hozzáállás miatt egyáltalán nem kéne biztosra venni azt, hogy nem áll földbe az egészségügyi ellátás, a gazdaság, a lassan induló oktatás, meg minden, még a kormány is, ami úgy vezeti büszkén fogyó testtömegünket a győzelem felé, hogy guggol a tábori vécén, egy megsárgult Kockással kergeti a legyeket, és messziről nézve ez vezénylésnek tűnik, mi meg – marhák – megyünk, és várjuk a csodát.

Szóval nekem továbbra is kétségeim vannak az év végét, meg a tavaszkezdést illetően. Lesz persze év vége, mint ahogy tavaszkezdés is lesz, de hogy hogyan lesz, az nem néz ki jól. Ha engem három napig még csak nem is értesítettek arról, hogy jönnének majd tesztelni, illetve a teszt után három napra saccolta a háziorvos az eredményt, akkor az egy hét csúszás most, ennyivel kullog az események után az úgynevezett kormány, élén a Kockással csapkodó főnökkel. Most őszintén: én is elviccelődök ezzel a csataizé ökörséggel, de mit akar megnyerni az, aki egy héttel azelőtti hadszíntereket szemléz?

Ja, tudom, választást.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.