Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez már nem anomália, hanem mélynemzeti normalitás

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: anomália

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Tessék szíves lenni maradni még egy ideig. Főleg azért, mert ott jobb kendnek most. Másrészt meg azért, mert van itt néhány kérdőjel a jövőt illetően. Nem a kend, meg a mi jövőnk miatt. Á nem! Azt már elintézték. Hanem a nemzet szálláshelyének az állapota a rizikós. Meg az élettér. Meg a közéleti paraziták. És mindez a rasszista Brüsszel miatt. Anomália van. Azt nem tudom mit jelent a szó, de mondják. És attól biztos van, hogy én nem látom. Mi több úgy mondják, hogy több is van. Meg attól függ, hogy ki honnan nézi, meg milyen a látása. Vicces, hogy a Félős Értelmiségiek mióta kisebb porcióban és szelektíven kapják a Gazdi markából a nyugtatót, már ők is látják azt, amit a narancskeresztényi módon, gázkamra nélkül kivitelezett szociális tisztogatás után véletlenül élve maradt prolik már régen éreznek. Holott azt írja az újság, hogy javulnak az esélyek. Csak az az Iványi morog, nemhogy örülne, hogy leszerelik a szegényházi gázórájukat, mert rövidlátó, pesszimista, rosszindulatúan prejudikál. Ez nem elvonás, hanem készülnek a Horthy-féle tradicionális kereszténynemzeti díjtalan gázosításra.

Ez a Brüsszel dolog meg annyira messze van tőlem, hogy még felnőtt segítséggel se ér el az eszem odáig. Ráadásul meg folyton izeg-mozog, hiperaktív ez az anomália. Meg többrétegű. Meg zavaros. Meg ellentmondásos még az ellentmondása is. Néppárti, mert dől a pénz a mimagyaroknak. Ugyanakkor csak a népnek nem jut belőle. Viszont kíváncsiságot tettet a Brüsszel, hogy mennyi ebből az alkotmányos költség mióta nincs alkotmányunk. De nem érdekli.

Az meg még külön árnyalja az amúgy is homályos képet, hogy a mi zsidóinknak ott tesznek keresztbe az ő zsidóik, ahol csak tudnak. Mert a mi zsidóink a mi pénzünkön felújíttatták a Szent Jobb, meg a Kormányzóúr Őfőméltósága különvonatait. Irigyek. A narancskereszténység logisztikai háttér választékát irigylik. Kolozsvárra tegnap még lóháton vitte az igét a diplomakoppintós Szarvasölő, de a minap a pedofilfuttató Fürkész már röpcsivel vitte Amerikába a Gazda nyelvét a háttérhatalom hátsójához.

De mindez hagyján is volna. Piacgazdasági viszonyok között magától értetődik, hogy antiszemita propaganda kampányt csak a szemita szakértők tudnak úgy kifundálni, hogy nyereséges legyen. A Családnak. Pláne akkor, ha a család/pártcsalád a köztől szerez meg magának díjtalanul. Nem azért taníttatták őket a prolik ingyen KISZ és Komszomol ajánlással. Hanem, hogy a nép egyszerű gyermekeként prűd ifjúkommunista lendülettel belevessék magukat a liberális fertőbe és megmártózzanak. A puritán prolik hibája, hogy nem bírták a polgári demokrácia pluralista dagonyáját és a harcba hívó kétharmados nemzeti kürt szavára a libernyák kómából Horthy kincstári keresztes vitézeként kiszökkenve sorozatban lövik a nép szeme közé a gumírozott bibliát, avatják a Horthy és Wass Albert szobrokat.

Méghozzá micsoda alkotásokat! Virít róluk az ideológia. Ami belőlünk hiányzik, azt a művészek mind belesűrítették a profitjukba és ezzel kimondottan magyarságtudatra nevelik a nézőt. De annyira ám, hogy a Magyar Művészeti Akadémia esztétái a Leonardo kreálmányait legszívesebben száműznék a szobortemetőbe. (A Gazda által meghívott migránsok kolostorszolgaként magukba szippantották a magyarságtudatot is, nem csak az offshore utáni jutalékot, úgyhogy ne tessék kekeckedni.)

Ha már itt tartunk. Akár tudni akarja, akár nem, akkor is megsúgom kendnek, hogy az Utolsó vacsora képnek is kampó lesz hamarosan. A nagyi menő a művészettörténetben. Is. Ő mondta, hogy ha a Kedves Vezető és ostyafaló fegyverhordozója rájön, hogy mi tudjuk, hogy a képet festő Leonardo a fiúknak írt szerelmes szonetteket, akkor hamarosan a Sztálin szobor fogja szakérteni a kései vacsora menüsorát. Mert itten már Alapjogok Központ van. A lelkiismereti szabadság az a 150 éves török uralom alatt volt. Ne ábrándozzon!

Mert az AK mérései szerint most itt kulturális gravitációs erő van és a Trianon rámpán megindult a szkréperládát húzó sztalinyec, hogy naggyá tegye a Kárpát-medencét. Természetesen a botkormánynál a szemmel pandémia-görbét hangulata szerint hajlító, harccal harcoló keresztény sámánunkkal.

Azt nem lehet még tudni, hogy miként teszik naggyá a medencét. Azt se, hogy mélyítik, vagy szélesítik. Az SZFE inkvizítorává kifejlesztett egykori komszomolista a mélyítés, a csavarlazítós történelmet csináló Ernő bácsi a szélesítés híve (Raffay Ernő elmulasztott lehetőségei).

Kendnek nem fogalmaztak meg kérdést, csak az arra adandó választ. Így megy ez nálunk. De ez már nem anomália, hanem mélynemzeti normalitás.

Végül. A német birodalmi autóipar tulajdonosait nem zavarja, hogy a munkatáborrá alakított Magyarország kápójából lágerführerré avanzsált Komplexus zsebre is dolgozik. Azt írja a németbe férjhez ment Rozi néni a nagyinak, hogy még az se zavarja őket, hogy misszionáriusnak képzeli magát és azért pedálozik ész nélkül, hogy még életében szentté avassák. Az okozza számukra az igazi anomáliát, hogy a tábori humánerőforrás karbantartására küldött euro milliárdokat hittérítésre meg a szolgaszemélyzete hizlalására költi a lebutított és legyengített bennszülöttek munkahatékonysága pedig látványosan romlik, nő az itt gyártott diesel motorok károsanyag kibocsátása és ezzel arányosan csökken a profitjuk.

Nos. Mindezekből én még mindig nem tudom, nekünk mi a legfájóbb anomália. Az biztos, hogy a tatának az időváltozás miatt a dereka, nagyinak továbbra is a válla. Kend pedig úgy jár a legjobban, ha csak a netről ismerkedik az itten fennforgó anomáliákkal a büdös vízben pancsikálva. És akkor csak arra kell ügyelnie, hogy ne érje víz a laptopot.

Bütyökfalva,2020. szeptember 18.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.