Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi nem ezt akartuk 30 éve, amikor leváltottuk a rendszert

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán bledi kinyilatkozása: 

Szóval ez egy unalmas, parlamentáris demokrácia. (…) a magyar demokrácia minősége legalább olyan jó, mint a németeké vagy az olaszoké.

Ha a főkipcsak kimondja, akkor kimondom én is. Unalmas? Az. Neki is, nekem, nekünk is. Unalmas a parlamenti demokrácia? Tényleg? Orvos látott mostanában, Viktor? Megint a zsigeri hazudozás és pávatánc. Ha elhiszi, amit mond, akkor az nagy baj. Ha nem hiszi el, csak megint fényezi magát, akkor az még nagyobb baj.

Demokrácia Magyarországon, 2020-ban? Röhögtetsz? Ülj már le egyszer vitázni, válaszolj csak egyszer a feltett kérdésekre, számolj már el mindennel, amit eddig csináltál! Ja, hogy ahhoz te gyáva vagy? Hidd el, ha úgy viselkednél, mint egy normális miniszterelnök mindjárt nem lenne annyira unalmas. Se neked, se nekünk. Ha a parlamentben nem néznél a képviselőkön keresztül egy egész országot hülyének, és nem tipornád lábbal a törvényeket, az lenne az izgi, az már nem lenne unalmas.

Tudod mi az unalmas? Te vagy végtelenül unalmas. A pártod, a kormányod, a híveid, a szektád, a hatalomban tartóid, bárkik is legyenek azok, a firkászaid, egytől egyig mindenki, aki téged a mások élete árán szolgál. Elmész te a francba a jogászkodó, tenyeres-talpas sleppeddel együtt, kollektíve. Innen üzenem, oda neked.

Ha te meg a már ifjú titánként is ingyenélő kollégista brancsod mondjuk nem a jogi, hanem az orvosi egyetemre jártok, tuti most rendszerszinten kísérleteznétek mindenkin. Élve boncolnátok, és papírotok lenne egy illiberális unortodox emberkísérletről. Ha ennyire unod, minek csinálod? Mi is unjuk, hidd el! Az embertelen ténykedésedet, a 2/3-dal való visszaélésedet, a hazai költségvetési pénzek és uniós pénzek ellopását, a véres cinizmusodat, az eltorzult, rángatózó fejedet. Miért nem húzól el a hatalomból, a kormányból, az országból, ha ennyire unod? A megszólalásaid által bűzlesz és fertőzöl, ártasz és megosztasz.

Széttépted az országomat két részre: a tiedre és az enyémre, a mienkre. Mi vagyunk a rosszak, a libsik, a libernyákok, a komcsik, a zsidók, a sorosisták, a megsemmísitendők. Miattunk viszket a tenyered, minket deportálnál, ha tehetnéd, minket törölnél el a Föld színéről. Minket, akik emlékeztetünk téged arra, hogy ez az ország nem a tied, bármennyire is azt hiszed. Ez az ország nem azért létezik, hogy téged szolgáljon, nem érted kel fel reggel, és nem érted zuhan ágyba este. Nem azért, hogy alattvalókat szüljön, és a saját kezével temesse el a szüleit. Ez az ország nem erre a sorsra van ítélve, mi nem ezt akartuk 30 éve, amikor leváltottuk a rendszert.

Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ezt fogom írni, de kénytelen vagyok. Kénytelen vagyok leírni, hogy visszanézve az a rendszer a mostanihoz képest emberségesebb és igazságosabb volt, mint a tied. Ahol még az orvosi ellátás is magasan kvalifikáltabb volt, mint a mostani, ahol tényleg senkit nem hagytak az út szélén.

Mi a terved? Mi a cél? Nem loptatok eleget? Nem tettetek tönkre szinte mindent? Nem fosztottatok ki mindent és mindenkit? Hol lesz ennek az ámokfutásnak a vége? Vér kell, hogy folyjon itt is, mint a fehéroroszoknál? Ez a cél? De ugye nem a tietek, hanem a mi vérünk. Háborút akarsz mindenki ellen? Ha igen, menjél a csatába, te bátor utcai harcos, és vigyél el mindenkit a hátadon, mert te egy hős vagy! Rajta, ránts kardot, lépj a tettek mezejére, ne csak a mikrofonállvány előtt legyél kemény, meg a 30 testőröd gyűrűjében, amikor zsámolyról prédikálsz.

Ki vagy te? Kinek akarsz és mit akarsz bizonyítani? Hagyd el a porondot, mert erre a cirkuszra senki nem kíváncsi! Elegünk van! Minden egyes napon, órában, percben. Hazudni, lopni, csalni, ez van a zászlódra írva. Szégyen és gyalázat. Nekem nincs fegyverem, csak egy klaviatúrám, én így tudok harcolni ellened. De ha kell, ínhüvelygyulladásosra fogom írni a kezem, ezt megígérem. Mi nem fogjuk hagyni, hogy ezt műveld ezzel a jobb sorsra érdemes országgal. Mi vagyunk a gazdatest, te meg a slepped a paraziták. Belőlünk éltek, ezért törvényszerű, hogy belőlünk fogtok halni is.

Évek óta azt látjuk magunk előtt, hogy el fog jönni a nap, amikor vége lesz ennek az egésznek, amikor megszabadulunk a beteges uralmadtól és elnyomásodtól. Remélem, erre már nem kell sokat várni. Szívből remélem.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.