Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az borzasztó kevés, hogy mindenki csak a szemét forgatja, meg susmorog a piacon, hogy micsoda szörnyű dolog ez

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Söpörjük már le az asztalt, amelyen olyan hangzatos szavak hevernek, mint becsület, tisztesség, Isten, haza, család, gyerekek, Kárpát-medence, Mária országa… 11 éve a korlátlan hatalomban kényelmesen dagonyázó állampárt kedvence lózungjai ezek, amelyekre egyfolytában hivatkoznak, ha az ellenzék, Brüsszel vagy tudja a bánat, hogy ki támadni meri őket.

Akkor most én megint csak egy Soros által pénzelt, büdös libsi leszek, aki tetemre hívja a keresztény erkölcsöktől pirospozsgás arcúvá változott fideszes szavazótábort és magát az egyélőistent, aki Kaleta Gábor pedofil nagykövetet úgy védi, mint anno Dobó István Eger várát a töröktől. Hogy miért így kezdtem a mondandómat? Többek között ezért:

Kaleta ügyvédje szerint a volt diplomata mintaértékű jogászi életet élt, diplomáciai karriert futott be és a hazáját szolgálta. „Mélyen vallásos emberről van szó, aki rendszeresen gyakorolja a hitét” – mondta Mester Csaba ügyvéd a védencéről, akinek állítólag óriási lelkiismeret-furdalása van, és 30 kilót fogyott. Azt indítványozta, hogy ügyfelére csak pénzbüntetést szabjanak ki.

Tényleg? Mindjárt sírva fakadok, de komolyan! És szegény 30 kilót le is fogyott! Édes istenem, annyira nagyon sajnálom. Nem is tudom, mi a franc lett volna, ha ez az ember nem mélyen vallásos, hanem csak egy kicsit, vagy egyáltalán nem az. Mi a fene köze van a vallásnak ahhoz, hogy valaki pedofil, vagy nem? Vagy ez enyhítő körülmény a fideszeseknél? Eltévedt a bárányka a perui legelőkön, és szegényke véletlenül 19 ezer (!) gyermekpornó képet töltött le a hivatali számítógépére?

Ha erre nem egy nemzetközi pedofilhálózatot felgöngyölítő szervezet talál rá, akkor biztosak lehetünk abban, hogy soha a kurva életben nem derül ki az eset. Sőt, még talán lovagkeresztre is felterjesztik Kaletát, mint Semjén tette Bayerrel. Hasonlóképpen: ha az Index nem szellőzteti meg az ügyet, és nem oknyomoz, úgy sanszos, hogy az ügy nem kerül nyilvánosságra. Mert hát az a geci ballibsi ellenzék, akik mindig mindent tudni akarnak, és mindig mindenbe beleütik az orrukat, nemhogy inkább a saját romlott, liberális migránssimogató és istenkáromló életükkel lennének elfoglalva… Szerintem ezzel ki is maxolták, amit lehetett. Gruevszki vagy Borkai viselt dolgai szinte egy lapon sem emlegethetők ezzel a botránnyal, és hol van már az azeri baltás gyilkos?

Viktorka, hol az erkölcs? Te, aki soha nem vetemednél arra, hogy bárkitől is bocsánatot kérjél, vagy ha hibáztál, akkor elismerd, ez a te politikád. Mert mi lett volna, ha csorba esik a földkerekség legkeresztényibb mintaszektáján? Mi lett volna, ha lehull megint a lepel, és megint csak kiderül, hogy meztelen a király? Mert itt minden olyan szép és isteni. Aha, és akkor sem történik semmi, ha csak az nyalja be, akinek a szemfényvesztés szól Kaleta-ügyben. Annak meg bőven elég annyi, hogy megint a libsik. Mert ennyivel mindent el lehet intézni, és vissza lehet mutogatni. Azzal, hogy miért, mi a gond, a másik szerinted nem ezt csinálja?

De, bazdmeg, itt mindenki mindent csinálhat, mert a te jóvoltodból itt soha semminek nincsen – és ha minden így marad – nem is lesz következménye. Mert ebben az országban a miniszterek elnöke kussol egy ilyen ügyben, de még társtettesként részt is vesz a szar elkenésében. Sőt, lehet hogy Őfelsége volt az agytröszt ebben a krimibe illő sztoriban, ahol Kaletát védték, vagy legalábbis megint megpróbálták elsunnyogni az egészet.

Mert egy vérkeresztény így viselkedik, ha szar kerül a palacsintába. Mert a hatalom megőrzése mindennél fontosabb. Számomra már eleve érthetetlen, hogy egy olyan felekezet, mint a római katolikus, amelynek berkeiben egyáltalán nem ritka a pedofília, hogyan lehet az erkölcsi normák epicentruma? De annyi vigaszunk legyen, hogy legalább a vatikáni elöljárók, hébe-hóba elnézést kérnek, ha netán kiderülnek a beteges, perverz szokásaik, elmondanak tíz Miatyánkot, és mehet tovább az élet. Mert csak az nem jut be a mennyek országába, aki nem akar, hiszen mindenki bünős, de ha megbánja tettét, akkor még meg is dícsérik.

Valahogy a mi földi paradicsomunk is így működik az egyélőisten kegyéből és kegyelméből kifolyólag. Ha hű katona vagy, bármit megtehetsz, csak vigyázz! Mert ha nem vigyázol, elengedjük a kezedet, és pikk-pakk az Édenen kívül találod magad. Ez az ügy is csak egy lesz a sok közül, amit az idő múlása majd elfeledtet mindenkivel. Ez is csak a heti libsi szenzáció, majd elmúlik, mint a többi. Pár hónap múlva senki nem fog emlékezni rá, és akkor majd azt vesszük észre, hogy Kaleta valami államtitkár lesz a családokkal foglalkozó minisztériumban, utána meg mártír, és a végén szentté avatják. Miért is ne? Csak azért is! Itt a társadalomnak már nincs ingerküszöbe vagy olyan pillanata, amikor betelik pohár. Ezért a fejére lehet szarni mindenkinek, „dafke”, „csakazértis”, és ha nem tetszik, akkor az aranykeretes szemüveges fővadász ír éjszaka egy törvényt, amit még melegében benyújt, másnap megszavazzák a bátrak, és akkor már úgy lesz jogilag is.

Mert ilyen egyszerű ez az illiberalizmus, ilyen egyszerű az élet a tejjel-mézzel folyó Kánaánban. És sajnos az kurva kevés, ha itt mindenki csak a szemét forgatja, meg susmorog a piacon, hogy micsoda szörnyű dolog ez. Ha nem teszünk ellene, az is marad. A fejére kell olvasni minden nap ennek az erkölcstelen, álkeresztény bandának, hogy igenis bűnrészesei a Kaleta-ügynek. És ha a magyar jogrendszer ennyivel és így engedi megúszni, akkor sürgősen hozzá kell nyúlni a törvényekhez, mert ez elfogadhatatlan. Az ilyen alávaló, beteges embereket igenis súlyosan meg kell büntetni, mert aki gyermeket bánt, vagy molesztál, azzal szemben nincs kegyelem, azzal nincs miről beszélni.