Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Neked már nem is kell külön maszk. Immunis vagy a valóságra

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Takarító

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Ne jöjjön. A nemzetvezető nagytakarít. Most éppen a Balatont fóliázza a nemzet mészárosa. Prevenció. Védik a népet a vírushordozó víztől. És a nagytakarítás közepette kend küld nekünk egy pakk levelet és ezzel már meg is spórolta kend a hazautazási költséget. Nem kizárt, hogy nekünk se lesz kosztpénzre szükségünk, mert ettől egysávos lett az utunk. Fogalmam sincs, hogyan gondolja ezt kend! Pedig kend aztán nyakig volt a keresztény európai kultúrában. Sok levelében megírta a keresztes vitézek bűneit, feloldozásukat, mert egyébként is Isten akarta. Nix ugribugri.

Most, hogy a nagy varázsló a liberális európai homályból Vargát rántott, (eszköz, tehát nem aki, hanem) amely kézzel-lábbal és hegedűvel hódolva teremtőjének pihegi: „Te vagy a Törvény Teremtőm” kend felelőtlenül így reagál! Belegondolt kend abba, hogy ha messziről, mindennapjaink történéseit szemlélve ilyesmiket irkál ide, akkor annak milyen következményei vannak ránk nézve:„…úgy bánnak az emberrel, valamint a citrommal, amelyből a levit kifacsarván, azután elvetik; ha a forrásból jól iszunk, azután annak hátat fordítunk. Reánk pedig most nincsen szükség, az elmúltat elfelejtették, a hatalom a kezekben lévén,…..” (34. levél)

Írja ezt kend. Ide, a parlament sterilizálása és a kórházkiürítésekkel megvalósított eutanázia és adósságcsökkentés, valamint a térden kúszó emlékezet újjászületése után. És csodálkozik, hogy a M. Teca néne nem engedte kendet magyar földre lépni. Bár azoknál a labancoknál még volt ráfordítás: „etetni kell a juhot, ha nyírni akarjuk”.  A mostaniaknak elég, ha néhány óriásplakáttal megszuggerálják a birka népet. Amit eddig írt nekünk, már az is elég lenne nekik egy tucat per indításához. Úgyhogy örüljön kend, hogy ott van kend, ahol van. Tájékozatlanságával hebehurgyán ne akarjon beáldozni engem, meg az őseimet is a maga igazáért. Itt az igazsággal nem megy semmire. A főbíró anyós nem porhanyós, ha a proliba kell rúgni, hanem alattvalók püfölésére a semmiből előpattintott kőbunkó. Alapból gránit.

Hát mit gondol kend? A Karcsi bácsi már évekkel ezelőtt megmondta, hogy azért van itt szólásszabadság, hogy megfelelő mennyiségű adatot gyűjthessenek, profilozhassanak össze a vádemeléshez a helytartó pribékjei. Ha majd úgy akarják. De kend nem tudhatja, hogy mikor akarják úgy, viszont aki itt kényszerül vegetálni, az bizony érzi még a vizeletén is, hogy már nagyon akarják. Ahogy a folytatólagosan kicsit pityókás Pityu bácsi mondta (mert a ráivással olcsóbban jön ki, mintha mindig elölről kellene kezdeni a lerészegedést). Ismeri kend a rendszert váltott mondást „a nemzeti vagyont kitalicskázó karaván mindaddig halad, amíg te összeszarod magad”. (Anyu. Ez idézet! Szó szerinti. Sajnálom. A bácsi így nyomatja, mert az önkifejező szókészletét kizárólag a vírushatásra kettőshasznosításúvá avanzsált papíralapú kormánymédiából frissíti a budin. WC papír továbbra sem kapható nálunk, faluhelyen.)

Na meg olyasfélét is mondott, hogy ameddig a parlamentnek nevezett cirkuszi játékokhoz meg tudják fizetni a bohócokat, addig a PÉNZ nem fogja ezeket kimozdítani a feláldozott magyarok csontjaiból tákolt piramis csúcsáról. Viszont a nemzeti trafikban árult legrövidebb cigi elfüstölése alatt is eltakarítja őket a PÉNZ, ha rendszeresen akadozik az alkatrészellátás, drágul az uradalmi robot darálójába terelt magyar munkaerő. (A PÉNZ leánykori neve multinacionális tőke. Mielőtt szolgálatába szegődtek, pofátlannak látták, most arctalanra szépült, kivéve a Sorost, aki a tenyeréből etette őket. Mivel a Rezsi bácsi szülinapi pörköltet kotyvasztott a kakasból, ezért az utolsó vacsora sztornó és a Krisztusüldöző vegyes váltó 12 -nél többször is megtagadhatja Jézussal együtt Sorost is, amíg felvirrad a magyarok hajnala.) 

Kend azt tisztán látja, hogy cifrázzák a szót. Mi több, rétegesen takarja a dumájuk a valóságot, még saját maguk előtt is. Azt mondja a királyi kamarás „négy-ötszáz évig voltunk Habsburg gyarmat”. Érti? Pont. Azt nem teszi hozzá, hogy amiben az öntelt, gőgös magyar urak kéjjel, egymást túllicitálva kápóként látták el a rabszolgahajcsári teendőket a Kárpát-medencei bennszülötteket sanyargatva. És akkora hatékonysággal, hogy már 1848-ban bejátszotta dévédén Közép-Európa a gőgös magyar uraknak a Trianon előzetest, és nem tanultak belőle, hanem folyton sír a szájuk, hogy „báncsákamagyart”, pedig csak pióca csere volt, a magyar urak derék alatti „manduláját” szorongatták meg, a nép alávetett maradt. A magyar is.

Az igaz a tata szerint is, hogy változnak az idők. Kend előtti időkben a hit katonáinak pénz kellett a hadakozáshoz, most a pénz katonái a hittel kényszerítik igába a népet, mondja kend. De a tata váltig állítja: vagy nem olvasták a szentírást (L. k. 6, 20), vagy a helytelen bibliaértelmezés miatt csináltak három millió koldust a pozitív mennyei populációdinamikáért. Az anyudédi tapasztalata szerint hiába erőlködnek: „úrnak születni kell fiúkák, nem lopható.”

Szerintem félreértések sorozatával lehet dolguk. Esetleg még fordítási hiba is szóba jöhet. Jézus feltámasztotta Lázárt és nem leváltotta, nem maga köré gyűjtötte a bélpoklosokat, hanem kigyógyított egyet. Nem ontotta a suskát a templomokba, hanem kikergette a kufárokat onnan és jámbor követői nem szarvasokat gyilkoltak, hanem némelyik még a madarakkal is képes volt az interperszonális kommunikációra, vagyis nem hogy a nőket, hanem még a madarakat is egyenlőnek tekintette önmagával, képes volt szót érteni velük. Méghogy nem Jézus volt az őskommunista? Ezekhez képest? Egyenesen főtitkár a Paradicsomban! Méghozzá a valaha létezett legszerényebb, puritánabb! Bizony ám. Mit gondol kend miért dörgölődnek nyálukat csorgatva a kínaiakhoz? Hát persze hogy megtévesztésből, mintha ők is komcsik lennének. Azok se cicóznak, ha valaki kilóg az egy a zászló alól. Kínainak kínai, a türknek kipcsak. Mint ahogy hazaffyas nemzetesdi duma nekünk, és egy nyalintás a gazdiknak: „ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok”. És a PÉNZ gazdi dicsér: Szimat! Steril profit? Ügyes! Neked már nem is kell külön maszk. Immunis vagy a valóságra.

Bütyökfalva,2020. május 13.                        

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.