Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Áder-meghívó a pápának szeretettel – és migránsgyűlölettel

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Tudják, miért telnek meg lassan-lassan fideszesekkel a várbeli lakások? Nem akarják Orbánt egyedül hagyni a karmelita kolostorban. Bármikor szükségük lehet egymásra – jobb a biztonság. Ezért gondolhatták úgy a NER-lovagok, hogy nekik olcsón jár a kégli – nem kell arra annyit költeni. Az úr a várban pláne úr.

Ha Bayer trágár Zsolt kibulizta magának, akkor Szijjártó haverjának is jár az ócsó kégli. Mert egy barátnak mindent. Műemléképületben egy 74 négyzetméteres lakást havonta 48 ezer forintért bérel Kuna Tibor – írja a 24.hu. Most úgy őszintén, nem kellene belegörcsölnie Novák Katalinnak itt a csokba meg a franc tudja, milyen hitel kergetőbe a fiatalokat – a szép jövőjükért szép helyen megszámítanak szép lakást, ‘oszt lehet költözni. Ja, és csak fideszeseknek. Már majdnem igazam van, ha nem éppen a napokban történt volna meg hogy

  • Önkormányzati lakásban lakik Nagy Gábor Tamás, az I. kerület volt polgármestere és szülei is. A fideszes politikusról a napokban az is kiderült, hogy orvostanhallgatók elől szerezte meg a 71 négyzetméteres lakást, amelyért lakbérként bruttó 70 ezer forintot fizetett öt éven keresztül, bérletének 2018-as meghosszabbításáig.

Nem kellene itten csalni, mint a Kuna is. De hát úgy van az ember, ha szemét, hogy lemásolja azt, ami már bejött. Trükközik, mint az egyszerű bűvész a falusi kocsmában. Kuna ugyanúgy jutott várbeli lakásához, mint korábban Bayer Zsolt: úgynevezett lakáscserével. A hatályban lévő lakástörvény szerint önkormányzati ingatlan bérleti jogát pénzért nem, csak egy másik ingatlan cseréjével lehet megkapni. Kuna fel is ajánlott egy kisebb, külső kerületben lévő lakást – egy XVIII. kerületi, 67 négyzetméteres ingatlanról van szó. A csere azonban csak papíron történt meg. A tulajdoni lap szerint ugyanis a csereszerződés megkötése utáni napon Kuna vissza is vásárolta a cserére szánt ingatlant. Hát ez meg hogy a büdös francba lehet, olyan ez már mint a börtönbiznisz, ugye, tisztelt Orbán?

Aljas dromedárok. Közben ez a Kuna kicsikét bűnözött is, áfacsalási bűncselekmény vádlottja. Az ügyészség szerint Kuna cégeivel 245 millió forintnyi hamis számlát fogadott be. Az üzletember beismerte bűnösségét, és megfizette az okozott kárt. A vádhatóság két év, öt évre felfüggesztett szabadságvesztést kért rá büntetésként.

Látják, hogy aránylik a sok millió a szarért-húgyért lakhatással. És ezt nyilván Szijjártó barát is tudta, de mi meg azt tudjuk, hogy ezeknek nincs bőr a mosolygós pofájukon. A külügyérnek van ideje vagy a tesóját vagy a haverjait helyzetbe hozni, miközben elmegy szent fazékként Orbán kedvenc diktátoraihoz – nyilván továbbképzésre.

Kuna Tibor. Egy úr az Úri utcából

Az Úri utcában urak laknak kiváltságosan alacsony áron. Ki mások? Bayer Zsolt, Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg, Dorkota Lajos, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke. És még ki? Palkovics László beszéd- és gondolathibás miniszter. Na de legalább volt olyan édesdrága, hogy hajlandó lenne valamivel többet fizetni a bérletért. Cukiiii! És itt él a kerület korábbi fideszes polgármestere, Nagy Gábor.

Ezeket a fószereket kellene szó nélkül és rendőri asszisztálással kilakoltatni. Már csak a megszégyenítés miatt is. Érne ez is egy nemzeti konzultációt.

Igaz, Kuna már kikerült Orbán és a zsíros állami megbízások köréből, bukta őket. Az üzletember vezette kommunikációs ügynökségek milliárdos állami megbízásokat kaptak, amíg kegyvesztetté nem vált a Kuna. Mindegy, azért még maradt arra ideje, hogy számlákat hamisítson – miközben a várban dőzsölt fillérekért. Ha valaki tudna olyan fidesznyiket, akinek még nem volt saját hasznára bármiféle sumdám-bundámja, kérem, szóljon. Kinyittatjuk a SzancsoPanza arénát nekik egy tökös, szotyis találkozóra. Csak abban nem vagyok biztos, hogy elfér-e mindegyikük.

Küldetésben. Áder János és Herczeg Anita Ferenc pápánál (Fotó: MTI)

Legalább értük nem kell meggyóni és feloldozást kérnie Áder Jánosnak a pápától. A köztársasági elnöknek itthon semmi dolga, le van szarva Gyöngyöspata, a börtönök, egyáltalán minden és majdnem mindenki le van szarva. Így aztán felcuccolt kedves feleségével, Herczegh Anitával, és elment a marhához. Bocsánatot kérek, én soha nem mondanék ilyent a pápára, még akkor sem, ha az én hitemet nem ő súgja a fülembe. Áder NER-bandatagja, Bayer Zsolt volt olyan paraszt, hogy

Ne képzelje azt, hogy amit ő mond, az isteni kinyilatkoztatás, egy hülye, ostoba politikai vélemény, és ekképpen is kell hozzá viszonyulni – nyilatkoztatta ki Bayer, majd először „argentin libsi”-nek, később pedig „derék liberális, gender-ben hívő marhá”-nak titulálta az egyházfőt. (24.hu, 2017. 07. 15.)

A pápa migrációt érintő megnyilatkozásai nem tetszettek neki. És a Vatikánból nem tiltakozott senki. Áder elnök azért ment oda, hogy meghívja és meggyőzze a Szentatyát, jöjjön el és vegyen részt a szeptember 13-20. között megrendezendő eukarisztikus világkongresszuson. Azért jó volna, ha ide jönne, mert

  • 100 éve vette fel Magyarország a diplomáciai kapcsolatot a Vatikánnal, és 30 esztendővel ezelőtt újították azt meg.
  • 25 éve nem járt katolikus egyházfő Magyarországon, utoljára Szent II. János Pál pápa látogatta meg hazánkat 1996-ban.
  • Áder János kiemelte a találkozón, hogy Ferenc pápa tavalyi csíksomlyói látogatása rendkívül sikeres volt a hívek körében, és biztos, hogy hasonló szeretettel fogadnák a magyarországi hívek is.

Na most akkor, nézzük, vajon Orbán tudja-e, hogy Áder mit művelt a Vatikánban? Mindenesetre a Bayert el kell dugni, a lehető legmélyebb pincébe. A lakatot tessék nyugodtan ránk bízni. Mondjuk, eljön Ferenc pápa.

  • Ferenc pápa misét celebrál.
  • A református Orbán Viktor megköszöni, és kezet csókol a Szentatyának.
  • Mosolyogva, őskori buggyos gatyájában megígéri a migránspárti Ferenc pápának, hogy ezer vagy kétezer migránst befogad Magyarország. Valamint a szögesdrótos kerítést néhány méterrel beljebb tolatja.
  • Arra is szent esküt tesz, hogy a menekülteknek és a nem menekült magyar szegényeknek naponta lesz étel-ital az asztalán.
  • Semjén Zsolt orvkeresztény pedig fejét körbevigyorogva elmond három – annyi a magyar Fidesz igazságtalanság – miatyánkot a háborúban megsebesült iszlám gyerekekért.
  • Áder János nézi, nézi. Aztán tollat ragad.
  • A tömeg őket nézi.

Tudják, erre a szeptemberi, budapesti eukarisztikus világkongresszusra úgy készülnek Áderék, mintha ez a legnagyobb állami ünnepség lenne a magyar hazában. Most már csak az lenne a kérdésem. A nem vallásos (akkor nem is magyar, hanem hazaáruló ember), és ezt az egész hamis, álszent mókát elutasító libsi, komcsi meg a rosseb tudja ki, maradhat-e a határon belül, vagy addig keressen égi kunyhót? Élni, lakni.

Mennyei mosolyok (Fotó: MTI)

Hanem… Ádernek és az összes szenteskedő Fidesz-KDNP- fazéknak pedig küldenénk egy konzultációs levelet. Egyetért-e ön azzal, hogy a derék liberális, genderben hívő marha, migránssimogató Ferenc pápát beengedjék a röszkei határon Bakondiék?

Ámen?

Az önök véleménye

A dolog valahonnan onnan indul, hogy a mai kormány tagjainak sincs semmiféle hasznos tudása. Két dologhoz értenek: hazudoznak és lopnak. Nem hiszem, hogy ilyen „nemzettudatot” kellene átadni az unokáinknak. (Judit)

a fiatalok sem mind orbanisták pontosan látják mi folyik körülöttük sokan közülük elmennek külföldre (illegitim)

Pénztáros lőrinc nem is tudna felelni egyetlen kérdésre sem, mert minden csak a nevén van, de semmit nem ő intéz, semmiben nem ő dönt. Gondolom szolgálataiért kap 10 %-ot, de hát már attól is kögazdag. El sem tudom képzelni, hogy a hatalmas vállalatai és a tőzsde ügyekben kiismeri magát. De szerintem ugyanolyan bűnös, mint az akinek a vagyonát a nevére veszi. (Transzporter)

Mészáros tűnik a leggyengébb láncszemnek. Legközelebb, ha nem csak egy újságíró tudna róla, de néhány kocsira való “érdeklődő” is közrefogná… Hamar kiderülne mennyire is védett személy és néhány élő videóval megtámogatva, akár egy jó kis lavinát indíthatna el. Országszerte. 😎 (Gabi)

Mindig is a legnagyobb tolvajok voltak a leginkább önérzetesek, akik azonnal kikérték maguknak, ha ún. tisztességüket kétség illette. Azért is hagyta ott Lölő a tanácselnökséget, hogy elmondhassa, mennyire nem közszereplő ő maga. (agador)

Én már megtanultam – volt rá majd 70 évem -hogy az a lényeg, érezzem jól magam a bőrömben. A reklámok már rég nem érdekelnek és csak a saját és szűk családomnak óhajtok megfelelni. (József)

Így írtunk mi

Itt az ország nagyobbik része van rossz listára felírva, doktor úr

Nem közszereplő. Meg a lónak a faszát, azt

A miniszterasszony zoknija

Levél Michelangelonak

Budapest és Varsó a nemzeti-konzervatív szellemi pezsgés központja

Tessék továbbmenni, nincs itt semmi látnivaló

Bukórepülés

Angyaljárás után

Sikerként tálalt pofáraesések sora, amerre a szem ellát

A sötétbe borulás utolsó fázisa

A nap kommentje:

erős a gyanúm, hogy a mi mentális problémáink jelentős részét a húdefaszakibaxottulkereszténykonzervatív kormány ámokfutása okozza. (Lustamacs)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.