Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Forrongó medence

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Figyelem! Az alábbi írás szatíra.

Ditróban forrnak az indulatok. A Gyergyó-medence településén megmozdulásokat szerveznek, két Srí Lankából érkezett színesbőrű migráns miatt. A helyiek Facebook-csoportot hoztak létre, ahol a magyar helyesírás szabályaira gondosan vigyázva, humánus és keresztényi megoldásokat keresnek az ügy rendezésére. Ezt alátámasztja az a tény is, hogy a település papja is tagja a csoportnak, aki hangsúlyozta az elfogadás és a felebaráti szeretet fontosságát. A helyiek attól tartanak, hogy a migránsok robbanókenyeres merényletre készülnek, melyet egy Srí Lanka-i Fekete Liszt nevű terrorszervezet használt már akciói során.

Miközben a helyiek egy része egymás édesanyját méltatta, addig a település más lakói szeretettől és érzékenységtől átszellemülve tanácsülésen vettek részt, ahol követelték, hogy a polgármester haladéktalanul tegyen lépéseket a migránsterror megfékezésére. Az önkormányzat tervezi egy gyorstelepítésű határkerítés megépítését a Ditró-Szárhegy határszakaszon. Közben megkezdték a határvadászok toborzását a Gyergyói-medencében. A határvadászok felszereléséhez szabványosított kapa és kiegyenesített kasza is tartozik, valamint a Habony Árpád térről felszedett térkövek is, amelyekkel komoly sérüléseket tudnak okozni a migránsoknak.

Demens János határvadász parancsnok elmondta, végszükség esetén köpésektől sem riadnak vissza. Településszerte megmozdulásokra lehet számítani. Az Adolf Hitler utcában nyilvános kövezéseket szerveznek, melyek során a migránspárti-sorosbérenc-antiorbán hívőket fogják kivégezni. A Szálasi Ferenc utcában a helyi könyvtár gyűjteményét fogják elégetni. Az események jelmondata: “Dögöljön meg az összes!” A programfelelősök a gyerekekre is gondoltak, míg szüleik elfoglaltak, addig ők Soros György bábukra lőhetnek airsoft fegyverekkel a „Liceul Tehnologic Victor Orban” udvarán.

A helyi pékség tulajdonosa, aki a migránsokat alkalmazta, jelenleg Srí Lankán tartózkodik, munkaerő beszerzés céljából. Továbbá, mint megkeresésünkre elmondta, szeretné elkerülni, hogy meglincseljék. Ennek ellenére azt mondta, hogy megkezdi egy menekülttábor felépítését a pékség területén, melyben további öt-hatezer migránst szeretne elszállásolni. A forrásokat a létesítmény megépítésére és fenntartására, továbbá a migránsok étkeztetésére és harci kiképzésére, a nyugdíjasok félretett pénzének elkobzásával fogják biztosítani. Az elkobzást 500 fekete-afrikai gyermekkatona fogja végrehajtani. A Ditrói Menekültügyi Hivatal fajgyűlöletért felelős munkatársa, Putyin Mihály elmondása szerint, jelenleg tíz-tizenötezer migráns tart Ditró felé.

Gál Loránd Nándor

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.