Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Invázió, végre!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A sors is a magyar kormány kezére játszik. Gondolom, Isten segítségével.

Az MTI tegnapi híre szerint a Tiszán találtak egy menekültek által hátrahagyott gumicsónakot, ezért aztán már e hét elejétől a Baja nevű járőrhajó, a honvédség hadihajóinak egyike végez ellenőrzést a folyón, Szeged térségében. A hír ezután több száz határsértővel kapcsolatos intézkedésekről szól, melyeket a mocskos migránsok ellen foganatosítottak.

A hírhez csatoltak egy fotósorozatot is, a képek némelyikén a teljes ködben úszó járőrhajó látszik, egy másikon az ominózus gumicsónak. Amelybe szardíniaként belegyömöszölve sem fér el több, mint legfeljebb 10-12 ember. Ezen a fotón már nincs köd csak a háttérben, a gumicsónak tisztán látható. Az valahogy viszont egyáltalán nem, hogy menekültek hagyták volna ott, ahol.

MTI képaláírás: Az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred Baja járőrhajója migránsok által hátrahagyott gumicsónak mellett a Tisza Szeged és a szerb országhatár közötti szakaszán 2020. január 13-án. Ettől a naptól a hadihajós ezred a rendőrséggel együttműködve folyamatos járőrözést hajt végre a Tiszán a vízi forgalom ellenőrzése és az államhatár jogellenes átlépésének megakadályozása érdekében. (Fotó: Czeglédi Zsolt)

Rémhírnek azonban kiváló. Ha már sehogy sem sikerült összehozni a beharangozott „70 000 ember masíroz a magyar határ felé, akik mind illegális menekültek” (más megélhetési ijesztgetők akár százezres számokkal is dobálóztak), akkor új veszélyt kellett kitalálni. Egy egész gumicsónak formájában.

Szánalmas és ugyanakkor ijesztő, milyen eszközöket kell a talpnyaló médiának használnia a rettegés fenntartásához. Ahhoz, hogy ne arra figyeljenek a hőn tisztelt magyar honfitársak, amit valóban tesznek a hatalomban lévők, hanem megmaradjanak abban a sok éve sulykolt hiszemben, hogy a gumicsónakon érkező, csecsemőket evő és nagymamákat megerőszakoló migráncsoktól csakis a nemzetmentő kormányuk védheti meg őket.

Nevetni kellene ezen az agymosó propagandán, de nem lehet. Mert van hatása, eljut és megmarad olyan fejekben, akiknek szól az üzenet. Fenntartja a félelmet, növeli az idegenek elleni gyűlöletet, amely már ma is szinte elképesztő mértékű az országban. Ahhoz vezet, hogy már nem csak az idegenekre nézünk rossz szemmel, hanem a tótokra, svábokra, akár a szomszédra is. A szomszédot a zöldebb füve, dúsabb almafája vagy egy hozzá látogatóba érkező külföldi ismerőse miatt is utálhatjuk, az utóbbi miatt akár feljelenteni is támadhat kedvük egyeseknek. Legyen az az idegen vendég akár egy 30 éve Magyarországon élő háziorvos, például – volt rá példa, egyik vidéki városunkban, hogy megvertek egy hasonló személyt, mert „buzi migráncsnak” hitték. Magyar felesége és családja volt a sértettnek, becsületesen dolgozó, adózó orvosként végezte a munkáját.

Ilyen és ehhez hasonló helyzetekhez vezet az, ha rettegést akarnak kelteni. Most éppen egy gumicsónakkal.

Sem a feleslegesen elköltött pénz, sem az agymosás mértéke, sem az erkölcsi korlátok nem számítanak olyankor, amikor a hatalomban lévők a saját ideológiájukat akarják rátukmálni hőn szeretett népükre. Az ideológia egyébként nem létező, mert ha pénzzel érkezik az „idegen”, azt tárt karokkal várja ugyanaz a hatalom. A letelepedési kötvények és egyéb csalafintaságok teljesen rendben vannak. Akkor jöhet a más vallású, más bőrszínű, más kultúrájú külföldi. Fizetett, tehát nyilván nem lehet a kereszténység ellensége.

A magyar kereszténységnek a nincstelen menekültek, az országon csak átjutni akarók, a családjukhoz igyekvők az ellenség. Mert ők nem fizetnek, és leggyakrabban a túlélésükért küzdenek. Úgy rémlik, Jézus anno kizavarta a kereskedőket a templomból. Mi mikor zavarjuk el ezt a hazug bandát az ország éléről?

Ameddig lesznek emberek, akik elhiszik, hogy az invázió egy darab gumicsónakon érkezik, kevés esély van erre.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.