Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Norbert az etető nevelő

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azt már megbocsátottam – nem, inkább elfelejtettem -, amikor az egészséges, csoda csemegétől úgy fostam két napig, mint a murányi kutya. Pedig azok a murányi kutyák szilvalekvárt ettek. Én nem. Én egy egészséges csoda csemegét. Norbisat. Azt pedig már a barátom heverte ki, hogy be kellett zárnia pici üzletét. Azért, mert csak háromnaponta tévedt be egy vendég. Az is fintorogni inkább az áraktól, mint vásárolni bármilyen egészséges meg csoda terméket. Norbisat.

Így aztán a nemzet egészségőre szépen el lett felejtve. Nekem. Celeb (vagy mi) is lett Norbert, miután levetette rendőr egyenruháját. Pedig milyen jó lett volna rendőrnek lennie, vele is járhattam volna így: fosni, amikor szigorú arccal igazoltatott három zsaru, hogy miért mentem át a nem zöldön, amikor az nem volt zöld. Azért b*meg, mert nem működik a lámpa, és nem akarnám, hogy azt út széléről végelgyengülésben vigyenek ki a temetőbe.

Na szóval, terem még a magyar meg a spanyol meg az olasz föld ennivalót, olyant is, amit nem buherál meg senki. Most megtudtam, hogy a volt rendőr meg egészségőr a gyermeknevelés csodája is. Egy olyan celeb (vagy mi) családban, amelyik úgy tárja magát különböző helyzetekben, pózokban meg mindenhogyan a nyilvánosság elé, mint a Nagy Vezérünk, amikor kedves diktátor vendégeket fogad. Szóra sem lenne érdemes ez a fickó, de azt nem akarom szó nélkül hagyni, hogy egy ilyen szélhámos oltsa az emberekbe a vadságait. Már-már, mint Orbán.

A szerény Norbert arról beszélt a Fókusznak adott interjújában, hogy ő sosem mutatja meg a magánéletét, majd azzal a lendülettel körbevitte a tévéstábot a házában. Na de fő a Schobert-féle gyereknevelés. Az legalább olyan ízes, mint a szakemberek által kivesézett egészségtelen, bóvli kajái.

„A gyereknevelésben nem hiszek a liberális felfogásban. A szülőnek igenis mindenbe bele kell szólnia”. Például „bele kell szólnia, hogy mit eszik, mit iszik, hányszor, mit sportol, mennyit tanul, hova megy, kivel megy, meddig megy”.

És hogy mi ennek a magyarázata? Nos, az, hogy

„aki engedi a gyerekét liberális felfogásban élni, vagy ilyen iskolába küldi, az egészen biztos, hogy a kábítószer- és a szexmaffia áldozatává fogja tenni a gyereket és abból már nem fogja tudni visszahozni.”

Azt azért eddig is tudtam, hogy Norbertet nem Einstein hordta a szárnyai alatt, meg azt is gondoltam, hogy nem nagyon forog az esze kereke. Rozsda meg nagyképűsége marja. Azt azonban nem gondoltam, hogy kérkedik is vele. Belecsinál ő celebsége (vagy mije) a ventilátorba, ’oszt még be is kapcsolja – hadd fröcsögjön a butaság az ő fejéből. Tanulékony gyerek ez Norbert, lehetne Orbán kedvenc tanítványai is – illiberális eszével. Hogyan van ez? Borkai nem látszott túlságosan liberálisnak. Nagy nemzeti keresztény lényével mégis belemászott a szexmaffia ölébe, és Norbi terméke helyett porocskát szippantott. Bódulni. Jól van, Norbert, okos vagy. Ennél nagyobb őrültséget Semjén Zsolt mondott még 2005-ben. Azért idézem, mert ez számomra felejthetetlen.

  • Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség szombati országos küldöttgyűlésén ugyanis azt mondta, „aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re”. Tegyen így az is, aki azt akarja, hogy gyermeke szájába az iskolában marihuánás cigarettát nyomjanak, aki azt szeretné látni, hogy gyermeke „extrém szekták szeánszán veri magát a földhöz”, vagy aki az eutanázia és az abortusz halálkultúráját képviseli – írja az MTI.

És ez az idióta azóta csak romlott. Mára miniszterelnök-helyettesi rangig vitte ostobaságát. És mennyi, mennyi hű tanítványa másolja a Semjént is. Azt nem igazán tudom, milyen az a gyerek életébe belepofázós nevelés, lehet az lenne a konzervatív, ha a rohadt kölyök nem akarja megenni a spenótot, akkor elő az ostorral. Emlékszem, amikor anyám megint azzal próbálkozott gyerekkorunkban, hogy együk meg a spenótot. Nem ettük meg, és mire észrevette, szépen kifestettük vele a konyha falát. Lett zöld falunk. Vártuk a hatást, anyám annyira röhögött, hogy elfelejtett kiabálni, aztán együtt lemostuk a falat. Csak kérésre kaptunk azután spenótot.

Nem tudom, hogy Norbert tudja-e mit jelent a liberális nevelés, de azt biztosan nem, hogy családokban nem az dívik, hogy sorban állnak a kokós zacskók a polcon, meg a nagyra nőtt kölykök sem úgy játszogatnak a szobájukban, mint a Borkai  jachton. Hülye ez a Norbert.

Eddig azt hittem, és azt gyakoroltam, hogy a nevelés a kislányok, kisfiúk és a szülök közötti olyan kapcsolat, ahol sem a szülő, sem a gyerek akarata nem sérül. Basszus, a gyerek nem állandó fegyelmezésre, tiltásra meg fenyegetésre jön a világra. Hanem olyan kicsi emberke, akit okosan terelgetni kell a felnőtt kor eléréséig, meg annak elviselésére – kudarcokkal, örömökkel. Egy normális családi kapcsolatban nincsen „tiltott gyümölcs”, nincsen tabu téma, hanem az van: beszéljük meg a problémáidat, a döntésedet, gyermekem, így születhet mindegyikünknek megnyugtató megoldás. Csak úgy mondom ennek a Géniusznak.

Egyébként meg Norbert úgy neveli a gyerekeit, ahogyan akarja, nem kellene Novák Katalinosdi hazug keresztényi rangra emelni sem a szülők, sem a pedagógusok, sem pszichológusok munkáját, olyan álnok állami tudományos ismeretterjesztéssel, ami egy alattvalói megteremtésre hajaz. Nem állami bakákat akarunk! Menjenek együtt közösen a jó francba. Csesszék meg már, az az édes élet nem fosató édesítő szerrel alakul ki. Szélhámosok tömege alsó, felső szinten.

Még valamit, amikor a neten Schobert Norbertről kerestem fotót ehhez az íráshoz, jó néhányszor beleakadtam a 14 éves lánya szexi képeibe. Kapott a kislány az olvasóktól hideget-meleget, ocsmányságokat, rossz kritikákat. Gondolom, ez kimondottan használ egy gyerek lelki fejlődéséhez. Mígnem rábukkantam arra, amikor a borsonline.hu megkereste Norbertet, hogy értékelje lánya megjelenését a közösségi médiában. Vajon nem túl korai ezeknek a fotóknak a posztolása, és egyáltalán ellenőrzik a szülők, hogy mit rak fel lányuk ezekre az oldalakra? Nem féltik a közösség negatív véleményétől?

– Mi nem szólunk bele, azt posztol a követőinek, barátainak, amit akar. A közösségi oldalai nem irányítottak, nem szponzoráltak. Ha valami hülyeséget akarna kitenni, azt nem engednénk, de nem is történt még ilyesmi.

Norberttől és a hasonló gerinctelen népnevelő nemzethy alakoktól fosnak a liberális murányi kutyák is. Nem a szilvalekvártól.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.