Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tele van a nemzethy, összetarhált bödön. Meg a bögyünk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek. Mielőtt elalszanak, nézzenek a bödön aljára.

Dugás, dugás, eldugás, ripityom, hej! Új jelszó született a Fidesznél. Megmagyarázom: lotyólinda dugás Borkai módra. Október 23-i ünnepi beszéd eldugása Orbán módra. Van még: Hende Csaba Szombathely országgyűlési képviselője nem mert elmenni a város újonnan megválasztott képviselő testülete alakuló ülésére. Inkább eldugta magát Orbán zeneakadémiai, az emberek elől elzárt dumájába. Nem bírt belenézni a város új, ellenzéki polgármestere, Nemény András szemébe. Eldughatja magát a hivatalból a fideszes Schmidtné Cser Viktória, mert helyette a független Temesvári Krisztián lett a településvezető a Fejér megyei Fehérvárcsurgón – így döntött a Győri Ítélőtábla. Kicsit szabálytalankodtak, eldugták a szavazócédulákat, de az újraszámláláskor kiderült, a fideszes kapott kevesebb voksot. No csak! A ripityom, hej pedig jelen esetben azt jelenti, hogy vigasság van a NER-beszariak, lebukottak, bűnözők ócska taktikázása láttán. Alakul ez, kérem tisztelettel, sunnyog a sok nemzeti Orbán-szánalom.

Novák Katalin Nemzethy Szülészdéjében is átmeneti zavar van. Nem úgy és nem annyi bébi potyog e szép világra, mint egy facsavar a szalagról. Fokozni kell a termelést, mert mimagyarok úgy járunk, mint Juliska néni szilvalekváros bödönje. Ha nincs elég szilva, akkor abból nem lesz sem dzsem, sem lekvár, és akkor szégyenszemre kiürül Juliska néni bödönje. Ezt a kínt! Kellene végre állami kölcsön a lekvár bummra – nehogy éhen haljunk. Meg aztán Juliska néni is elég rozoga állapotban van, mióta nincs háziorvos a faluban, messzebbre pedig nem nagyon tud menni, mert a fia az autójával együtt osont el néhány hónapja Svédországba. Úgy döntött, hogy inkább építi a Svéd Királyságot, nem akar a magyar kiskirályokkal hadakozni félpénzért. Juliska néni barátnői, barátai közül nem sokan bírták már kivárni, hogy tele legyen újra a bödön. Betegen, csalódottan hagyták magára örökre az öregasszonyt.

Aki néha elgondolkodik a magyar demográfiai számokon, és arra jut, ha Kásler Miklós csúcsminiszter törődne a totálisan lerobbant egészségüggyel, akkor a Novák Katalin is boldogabban futkosna a nagyvilágban dicsekedve, hogy mimagyarok mindig csak fejlődésben vagyunk, minékünk a legjobb a földkerekén. Olyan kormányunk van, amelyiknek köszönhetően ugyan nem születik több bébi, de legalább többen halnak meg. Azokra pedig már nincsen gondja a NER-nek. Mert az pillanatnyilag úgy van minálunk, hogy pénzeli a kormány azokat, akik még nincsenek is közöttünk e szép honban. Akik meg közöttünk vannak – igaz, már benőtt a fejük lágy -, azokkal nem törődnek. Így aztán a statisztikusok is csak arról bírnak adatokat szolgáltatni, ami a jelenlegi állapot. És a jelenlegi állapotában az országnak kevesebb gyerek születik, mint tavaly ilyenkor, és többen halnak meg.

„Ami a halálozásokat illeti, az év első nyolc hónapjában 87 726-an haltak meg, ami 212-vel több, mint az előző év első nyolc hónapjában. Azzal, hogy a születések száma csökkent – 2019 januárjától augusztus végéig 58 254 gyermek született, 1119-cel kevesebb, mint tavaly ugyanebben a periódusban – a halálozások száma pedig emelkedett, a természetes fogyás mértéke 4,7 százalékkal volt több, mint egy évvel korábban.”

Juliska néni azért is aggódik, mert az ő unokája nem szerepel benne a statisztikákban, de ha itthon maradt volna, akkor most nem 58 254 gyermek születik meg, hanem 58 255, de ha még hozzáveszi a sógorék kettő, Spanyolországban született unokáját, az már 58 257.

Juliska néni, az egyszerű, mégis nagyszerű falusi eszével úgy gondolkodik, hogy egyenlő esélyeket kellene adni ebben az országban azoknak is,

  • akik majd egyszer csak szülnek;
  • azoknak is, akik nevelnek egy vagy több gyereket;
  • azoknak is, akik gyermek nélkül élik az életüket;
  • azoknak is, akik szívesen lennének a családok dolgos segítői öreg korukra – egészségesen, vidáman;
  • azoknak is, akik gyermeküket, unokájukat csak képről, az internetről látják, hallják, és ölelésről, simogatásról szó sincs.

Meg arra is gondolt Juliska néni, hogy hiába lesz itten az országban több gyerek, annak rohadt nagy ára lesz: forintban és hitelben. Mert azt nem mondta a Nemzethy Szülészde egyik tudora sem, hogy mi lesz velük az iskolában, mi lesz azokkal, akiknek még hitel sem ül a kalyibájukon; és azt sem mondta senki, hogy itten az életbe bele lehet halni. Remény és lehetőség nélkül.

És akkor egye meg a rosseb a szilvalekváros bödönt.

Értem én Juliskát. Megmondom, miért is. Azért, mert az Orbán-kormány úgy gondolja, hogy Magyarországon Számok szülessenek, azokra aztán nincs tovább gond, azokra nem kell figyelni, vigyázni. Csak egy példát említek a kibicsaklott agyú fideszesekről, akik fel- és kihasználják a kislányokat, kisfiúkat. A szaros hatalmuk megőrzéséért. A Kovács Péter újraválasztott fideszes polgármestert is el kell zavarni a francba. Ő volt az, aki a XVI. kerületi balesetveszélyes játszóteret az önkormányzati választás előtt két nappal átadta. Már a megnyitás napján a szülők arról számoltak be, hogy a gyerekek megsérültek a csúszdákon, de a polgármester szerint nagyon jól sikerült a beruházás – írja a 24.hu. Komoly sérülések is történtek a játszótéren, Tényi István feljelentést tett a rendőrségen. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a lap érdeklődésére megerősítette, hogy

foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Dehogy ismeretlen, ne játsszuk már el a hülyét még hivatalból sem. Így akart magának megvásárolni embereket ez a szélhámos. Mindenáron, még úgy is, hogy a 400 millió forintos játszótér szar lett: egy kislánynak a sípcsontja törött el, másnak a foga törött ki, és volt, akinek a feje sérült meg. A szülők emellett tömegesen arról számoltak be, hogy a gyerekek sírva esnek ki a csúszdákból, zúzódásokat szenvednek, akik kipróbálják az eszközöket.

A hatalom védi, óvja a gyerekeket. Ne játsszuk már a hülyét még hivatalból sem

És ezek a Nemzethy Tropák papolnak család- és gyermekszeretetről, azt hiszik ezek a keresztény bazári majmok, hogy egy emberkének csak meg kell születnie, aztán kész is… Statisztika kipipálva. Az a helyzet, Juliska néni, hogy a szilvatermés előbb-utóbb bejön. Lehet, tele lesz a bödönünk, legalább annyira, mint amennyire a bögyünkben vannak ezek a trógerek.

Nekik nem számít, mert a Nemzethy Szülészde főszülész asszonykája meg az összes fideszes szülészeti szektatag összetarhált már annyit magának, hogy tele a NER zsíros bödöne. Megszentelve, természetesen. És tudja ezt az összes Juliska néni. De annyira nem dughatják el, hogy meg ne találnánk –ripityom, hej! 

Az önök véleménye

Az ájtatos Rétvárinak bezzeg az nem jutott eszébe, hogy Borkairól is megszavaztassa a facebookozókat. Számára ez volt a botrányok netovábbja, nem is értem, miért érné be annyival, hogy Hadházy adja vissza a mandátumát, javasolhatta volna azt is, hogy máglyán égessék el a Kossuth téren. (Melinda)

Churchill is megmondta, „ha valamit meg akarsz akadályozni, alakíts bizottságot!” Ez történik most az olimpikonoknál is. SkiccPali után végülis minden belefér. Lehet, az olimpikononok tisztelik Borkai TELJESÍTMÉNYÉT. (agador)

Most még csak mese. Én továbbfűzöm a mesét, Colombo helyébe pintért képzelem…. Azután felébredek. És azt gondolom, hogy döntse el Justitia azt, hogy kit képzeljünk Colombo helyébe. A mesében. Azután majd a valóságban is. Merjünk nagyot álmodni!!! 🙂 (Márti)

Így írtunk mi

Az erkölcsi hullákról és hulladékokról pedig a törvény nem rendelkezik

Felelőtlenség

Borkai segge csak hordozóanyag

Mr. Borkai. Ha Columbo hadnagy nyomozna

Szijjártó: Európa csak akkor lehet újra erős és versenyképes, ha visszatér a keresztényi alapokhoz

Kérés olvasóinkhoz

Már a fizikai erőszakra készülnek a szélsőjobb hátsó soraiban? 

Uram, ostorozz meg

Mértéktartósság

Melyik magyar érdeket képviseli a Fidesz Brüsszelben?

A nap kommentje:

Elképzelem minden lacik legkövérebbikét a bajszos szarok királyát amint remegő szájszéllel olvassa Blanka levelét. Ez egy kemény hét volt számára. Előbb Jakab Péter most pedig Nagy Blanka. Igaz még korainak tűnhet de én kellemes Karácsonyt kívánok neki és a Gazdinak is! Mert felénk még csak október van de Budapesten már Karácsony::-) (Karel Gott)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.