Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Orbánék lekommunistázták a magyarokat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Én hülye benéztem a maffia fészbukjára, leszakadt a pofám, azóta sem tudom visszadrótozni. Ezek a gecik már bőven nem Horthynál tartanak, az a korszak ehhez képest csipkekesztyűs úri világ volt. A megélhetési nácik végleg bediliztek. Ilyen hétszentség biztosan nincs több, nem létezik, hogy egyetlen európai országban is eltűrnék ezt az emberek.

Facebook/Fidesz

Ezt baszták fel a közösségi oldalukra. A kormánypártnak nevezett bűnbanda NEM AZ ELLENZÉKI PÁRTOKAT támadja. MINDEN EGYES SZAVAZÓ POLGÁRT, aki nem rájuk voksol. Van bőr a pofájukon lekommunistázni az ország polgárait. Téged, a férjedet, feleségedet, gyerekedet, engem, mindenkit. Aki nem a maffiára szavaz, az kommunista. Nem egy fél százalékos ellenzéki párt vergődik ilyen legalja módon, hanem a hatalomban lévő Orbánbanda. Beszarás.

Nekünk semmit sem adnak ingyen. A győzelmet ma NEKÜNK kell kiharcolnunk!

SZAVAZZ a Fidesz jelöltjeire!

Az bazdmeg! Győzni akarnak. Megkaparintani mindent. Nem dolgozni, nem szolgálni. Győzni. Győzni azon az áron, hogy megtámadják a fél országot. Győzni, mert kell a pénz, kell a narkó, kellenek a kurvák, kell a luxus, kellenek az uniós milliárdok, kell a TEK, a rendőrség, a legfőbb ügyész, az ÁSZ, az Alkotmánybíróság védelme. Hogy lehessen tovább rabolni, hogy el lehessen taposni ezt az országot.

Mert Orbán gyűlöli az országot. Ha nem gyűlölné, nem adta volna el Putyinnak, a kínaiaknak, a német gyárosoknak. Ha nem gyűlölné, nem pusztítaná, nem fosztaná ki és nem támadná meg az ország népét.

Azt mondja a fideszes plakát, hogy MINDENKI kommunista, aki nem a megélhetési náci kormánypártra szavaz. Mindenki.

Soha a büdös életben nem szavaznék bűnözőkre. Soha. De tudjátok mit? Otthon keressétek a kommunistákat. A milliárdos bányatulajdonos fatert kell megkérdezni. Bár ő sem fog tudni válaszolni arra, hogy milyen kommunistának lenni, mert soha nem volt az. Megélhetési kommunista volt, ócska propagandista, mint a fia. Ezek tények, ahogy az is tény, hogy ezek a gazemberek el fogják pusztítani az országot. Ha engedjük.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.