Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Amíg bele nem fulladnak a Fidesz ajnározásába

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek. Reggelre okosabbak leszünk. Vagy nem. De nagyon fáradtak, az biztos.

A természet ma velünk van. Választott. Úgy döntött, hogy szolidan és visszafogottan adja a Napot, már csak azért is, hogy útján kísérje a választókat. Rajta nem múlik. Azt azonban nem értem, hogy milyen betegséget kaphatott el Semjén Zsolt alakulata. Már csak azért, mert a kereszténydemokrata morzsika egyletnek bedugult a füle, nem nyílik a szája. Ja, a szájzár rohadt dolog, a dugasz a fülben pedig megvéd a külső ricsajoktól. A morzsi szakasz hallgat, mint a sír. Nem érhetett el hozzájuk az úri dajdaj: nem is láttak semmit a napokban, vagy nem mertek odanézni a képekre, amint koalíciós polgármesterüknek éppen a földi örömöktől torzul el tisztességtelen arca. Ha segíthetek, hites urak, éppen kufircol a közpénzből fizetett női személyekkel.

Egyedül a győri KDNP-re nem ragadt rá a fertőző betegség, igaz ők sincsenek jól. Borkai nyilván megnyugtatta őket családbarát fényképével „Kitartunk. Jóban, rosszban”. Így aztán nem volt sok mondanivalójuk, de a legszebb, leghatásosabb mégis csak az lett, hogy

„Akinek nincs mitől félnie azt nem lehet ijesztgetni. Akinek van elszámolni valója, azt tőlünk függetlenül el fogják számoltatni. Nem lehet feladnunk a hitünket, a céljainkat és eredményeinket azért, mert azt mondják, hogy valaki közülünk ezt, vagy azt tette. A FIDESZ-KDNP szövetséget lehet és kell is tovább erősíteni. A helyi választásokon is meg kell mutatnunk, hogy amit országos politikai és nemzetközi szinten elértünk, azt helyben is képviselni tudjuk!”

Isteni duma a Vezér hónalja alól. Morzsika hit felső fokon. Hallottam reggel a kakukk közpénzlopó rádióban a soros napi imát. Ez most kampány ima volt: Bogárdi Szabó István, a Dunamelléki Református Egyházkerület püspöke szólt minden magyarokhoz.

„…egy választási kampányban nagyon tudunk bosszankodni azon, ha egy-egy jelölt jellemtelensége, bűnei, vétkei, botrányos magatartásának lelepleződése után erkölcsi alkalmatlanságát belátva nem rendül meg, nem lép vissza. – Csak megvonja vállát, és úgy tesz, mint a Példabeszédek könyve mondja a paráznáról. Azaz eszik, megtörli száját, és azt mondja, nem cselekedtem semmi gonoszt. Aztán, ha mégis megválasztják, ki törődik már azzal, hogy mit olvastak a fejére, ha pedig nem, megvan a magyarázat: lám, megrágalmazták” – fogalmazott.

Visszanyúlt Cicero, Quintilianus, Arisztotelész szónokokhoz – mint a magyar kampány okosai? Na ne! Kaptak a hangos tiltakozók is.

„Az erkölcsi mérték – hívta fel a figyelmet – nem zsarolási eszköz, hanem útmutató az életre. A törvény pedig tükör, és nem másokat leleplező fotó, amibe bele kell nézni, és meg kell változni” – fogalmazott.

Már majdnem meg is hatódtam a közpénzes, maszatoló imán, de eszembe jutottak a fiatalok, akikkel hazafelé utaztam a buszon. Fiúk, lányok együtt. És nem kerteltek, hanem ahogy kijött belőlük: – Baszd meg, ez nagyon gáz! Ha az én apámat ilyen helyzetben látnám, az lenne az utolsó találkozásunk. – Milyen égő már, egy ilyen polgármester szemébe nézni, anyám biztos el is hányná magát. Közben vetik a keresztet, mint a hülye Dodi matek órán. – Láttátok a luxus polgit, ahogy dugott, lukas zokniban? – Jövőre húzok is el innen, Ausztráliában vár a nagybátyám, már csak azon megy a vita otthon, hogy jöjjenek-e a szüleim is. Van addig idő, meggyőzőm őket, ebből a szarságból el kell menni. Folytatták a maguk módján, néha nagy röhögések közben.

Visszatérve Semjén morzsiékra, persze, hogy nem beszélnek, nem mernek, őrizniük kell a maguk látszat kiválóságát. Ami nincs. Orbán-istennel nem jó vitatkozni, mert még megharagszik, és elzárja a luxus csapokat előlük. Ezek Isten előtt is képmutatóak. Már régen nem azok, akiknek akarnak látszani. Nem tudom, milyen szellemi megtisztulás segíthet még rajtuk. Egy faroknak nem dőlnek be a keresztény urak. Éppen olyan ócska jelleműek, mint a magyar Megváltójuk.

Aki miután elment szavazni, rátört a pánik meg a bandájára is, meg is jelent az oldalukon, hogy A kommunisták mind szavaznak. Legyünk ott mi is! Orbán szerint jó hangulatú vasárnap lesz ez, a demokrácia egyfajta ünnepe. Miközben kommunistázza az embereket egy diktátor, aki kiépítette a förmedvény várát, a magyar emberek várát pedig elorozta magának. Királyságra vágyik. Komcsizni amúgy az ő szájából nagyon röhejesen hangzik, kérdezze meg apukáját vagy Kövér elvtársat, hogy miért. Hej, de milyen jó témája lehetne egy Spielberg filmnek, segítenénk a valóságot megmutatni neki: hogyan lesz a kommunista diktátor királyjelölt címmel.

Na ezt kell ízekre szedni, ledönteni. Orbán hazug ember, az ország lezüllesztésének felelőse. Olyan botrányos, álságos kampánya még nem volt az országnak, mint a mostani. A mai napra is jutott bőven csalás. Mindent bevetettek, remélem egyszer majd a rohadt közszolgálati rádiójuk, televíziójuk harsonásai is hason csúszva könyörögnek egy kis alamizsnáért. Amíg bele nem fulladnak a Fidesz ajnározásába. A bűzös életbe, a mi pénzünkön pártolják a maffiát, a bűnözőket – terjesztik is az egész országban.

A közbeszéd a kufircolós, nagy keresztény, korrupt Borkaira, a rötyiket is felavató fideszes gyermekrontókra, a csalásokra, az ordenáré viselkedésükre irányította a figyelmet. Az eredményt talán még ma megtudjuk. Orbán aljas módon kivár, félti Győrt, és inkább hagyja Borkait. Be vannak szarva. Pedig ebből az erkölcsi fertőből sem ő, sem az ex tornász nem jöhet ki jól.

Állítom, hogy a nyolcmillióból legalább hat és fél millió magyar ember arról akar, akart ma dönteni, hogy

  • lesz-e orvos a faluban;
  • nem esik-e naponta hasra a kőkorszaki útban;
  • lesz-e munkahelye, vagy nem, vagy órákat kell utaznia, hogy dolgozhasson;
  • ki segít abban, hogy a komfort nélküli kalyibában ne fagyjanak meg emberek;
  • a beteg ember reménye legyen a gyógyulás, ne amíg halál el nem választ
  • a szegény gyerekek tudását ne forintban mérjék, mindenkinek joga legyen a korszerű oktatáshoz;
  • a többség olyan településvezetőket akar, akik nem meglopják az embereket, nem a saját jólétükért csalnak, hazudnak; nem csorog a nyáluk egy kis orbáni dédelgetésért; kifizetik a saját számlájukat, nem a közösből csípik le;
  • ne zabáltassák fel egy kis hízelgésért az egész évi krumpli készletet;
  • nem akarnak kivágni minden fát, és belefulladni a szemétbe;
  • a vallás magánügy, és a papok a hívőkért vannak nem Orbánért. A templomban nem politizálnak, nem az ellenzéket, hanem Istent prédikálják;
  • a papok közpénzből stafírungozását szüntessék meg – ne a postákat, a vasútvonalakat, a buszjáratokat, boltokat, patikákat;
  • ne háromszoros áron lehessen kenyeret venni a falusi kisboltban;
  • olyan vezetőket akarnak, akik a pénzüket nem hordják el a határon túlra, és nem stadionokat, nem milliárdos látvány szarokat, hanem lakásokat építenek;
  • nem a gyűlöletre, hanem egy normális közösségi életre fektetik be az emberek bizalmát.

És akkor még mindig csak a legelején tartanánk egy demokratikus, élhető ország létrehozásának. A legelején. Ki gondolta volna harminc évvel ezelőtt, hogy újra kell építeni itt mindent. Aki pedig továbbra is a kézcsókokban, az orbáni hergelésben, hiszterizálásban; az úri világ terjeszkedésében, a nyomor és a kiszolgáltatottság fokozásában látja az ország, a saját és gyermekei sorsát, az kiérdemel…

…egy farkat. Fidesz-farkat. Tudják, sokat akar a Fidesz-szarka, de nem bírja a farka. Akkor prutty, megsemmisül. Most még nagy a kísértés Orbán-bán háza táján. De lesz-e visszatáncolás? Amikor majd magukat sajnálva rohannak a végzetükbe a hívei. Csapdába esve, fuldokolva. Együtt az urak és a seggnyalói. Lehet imádkozni. Ez a NER szabadsága!

Az önök véleménye

Anyám is ott ül a bizottságban, 86 évesen,de most jó pénzt kapnak. Sőt,meleg ételt is rendeltek nekik,természetesen vérfideszes,étterem tulajdonostól Lentiből kiszállítással. Nem tudom mennyiért, de a feléért főztem volna nekik, valami pörköltet,és még loptam is volna a pénzből,j hiszen én is rendes magyar vagyok. (janos)

„Szerintem élő embert annyit nem gyaláztak, mocskoltak egységesen, vállt a vállhoz vetve, mint Karácsony Gergelyt az elmúlt hetekben.” Gyurcsány meghalt? (kolozsi)

Sose szavaztam a fdeszre, fèlni meg mitől kène? Megvehető sem vagyok, a jövőnk, meg a gyerekeink jövője a tèt!!! (Emma)

Sajnos, nem mindenkinek ilyen a hozzáállása. Sokakat elszédít, megvadít a propaganda, soknak meg elég a rizsautalvány, meg a krumpli. (agador)

Onnan tudni, hogy a gyűlölet a motívációja, hogy érdekein túl pusztít, a siker csak fokozza. „Akkor megépítjük Bicskéig”. A gyűlölködő kezébe teljhatalmat adni tökéletes öngyilkosság. Kár értünk, ez orvosi műhiba is, az „alkalmasság” most a jelszavuk, erről jutott eszembe. (Lajos)

Így írtunk mi

Nagypofájú papírtigris

Felelős állampolgárnak lenni menő. Zsarolható, zsák krumplival megvehető, meglopható alattvalónak lenni nem menő

Folyamatos törvénysértések Szekszárdon

Orbánék lekommunistázták a magyarokat

Elértünk a gödör alján lévő falig

A magyar fantasy

Akik a morál helyett bűnözők pártjára álltak

Ismételten csalás

Rajta sporttárs

Bízni mindhalálig

Viszontlátásra

Választások közben

A kormánypárt támogatóinak egy része mindig is lenézte a gyengéket és elesetteket

A nap kommentje:

Ezt az ordenáré hazugságot!!! „Nekünk semmit sem adnak ingyen…” Hát nem is kell adni b+, mert ti simán ellopjátok!!! (Hortenzia)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.