Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kár is lenne tagadni, hogy Magyarországot ma egy maffiakormány vezeti

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A NER rendszere, ami végső soron egy maffia-rendszerrel egyenértékű, Magyarországon egyre nagyobb teret nyer. Már nem csak a fővárosban, vagy a megyeszékhelyeken van jelen, de a legkisebb, legeldugottabb településeken is, hiszen annak minden kormánypárti polgármester és képviselő a tagja. Aki csatlakozik a Fideszhez, az csatlakozik a NER rendszeréhez. Ezzel csak az nincs tisztában, akit a tények vagy a valóság már régen nem érdekel. Hogy a maffia-rendszer mennyire is egy létező dolog ma Magyarországon, azt egy nemrégiben kiszivárogtatott hangfelvétel bizonyítja tökéletesen, amelyen a fideszes Oroján Sándor meséli el, hogyan működik a Nemzeti Együttműködés Rendszere.

Arról van szó, hogy van egy Nemzeti Együttműködés Rendszere, amelynek mindannyian tagjai vagyunk, és ha ezt a rendszert valaki nagyon durván sérti és a nyilvánosság előtt próbálja lejáratni, az olyan, mintha a rendszer minden tagját sértené. Mert ha valaki Tiszafüreden a polgármestert bántja és megy a sajtóhoz, ha bármelyik polgármesterünket vagy akár engem személy szerint bántana.

Az Egri Ügyek által kiszivárogtatott hangfelvétel tökéletesen bemutatja, hogyan került hatalmuk alá szinte az egész ország. Aki nem hódol be, azt eltapossák. Aki a politikai színtérre lép, de nem a NER szineiben, azt azonnal sorozatos támadások érik, amit addig folytatnak, ameddig le nem győzték az immár ellenségnek tekintett illetőt. A rendszer olyan hatalmasra nőtt az elmúlt években, hogy ma olyan ellenzéki politikus már szinte nincs is a palettán, aki ne élvezné valaki, vagy valakik támogatását. Képtelenség ugyanis életben maradni egy kimondottan maffiamódszerekkel operáló szervezettel szemben, ha az embereknek nincsenek pártfogói.

Jó keresztényekhez hűen a NER tagjai testvérközösségként funkcionálnak, ahol minden egyes tagot szinte egyenlő módon védenek meg bármiféle támadással szemben. Ez azonban nem csak politikai támadásokkal szemben érvényes, ugyanez történik akkor is, ha valakivel szemben bűncselekmény gyanúja merül fel. Első körben megpróbálják azt elsikálni. Ha ez nem sikerül, akkor megpróbálják hiteltelenné tenni azt, aki az esetleges feljelentést tette a NER valamelyik tagjával szemben. Ha ez sem sikerül, akkor felhasználják a kapcsolataikat az igazságszolgáltatásban, hogy az ügy még véletlenül se jusson el bírósági fázisig. Ha ez mégis megtörténik, az szinte biztosan Orbán Viktor döntése, aki a kockázatokat mérlegelve elengedi a képviselő, vagy polgármester kezét. Ilyen azonban csak nagyon ritkán történik, mint azt az elmúlt évek jól mutatják.

A kétpólusú politizálásnak vége van. Tehát ez ami per pillanat az országban történik, ez tényleg a NER-nek az építése és a kiterjesztése a teljes országra. Szeretnénk az árkokat betemetni, akit lehet, áthúzni erre az oldalra, mindenkit, aki idomul. Vannak lehetőségek pozíciókat adni. 

Ehhez azt hiszem még kommentárt sem nagyon kell fűzni. Ez itt kérem szépen a beismerése annak, hogy ma Magyarországon a kormánypárt egy országos maffiahálózatot épített ki. De vajon mi történik azzal, aki szembe mer szállni a hatalommal?

Nem tudom mit szólnátok egy olyan megoldáshoz, én most ezt csak kérdezem, hogy ha azt kérném tőle, hogy mondjon le a tisztségéről és nyilatkozzon, hogy Tiszafüreden nem fog elindulni polgármesternek. És akkor tartsa meg az állását! És akkor most már ő tényleg döntse el, hogy ő köztisztviselő vagy politikus. Mert akkor úgy kell vele elbánni.

A politikai ellenfelekkel tehát el kell bánni. Hogy politikailag, vagy más módon is, az nem derül ki a beszélgetésből, mindenesetre a fenyegetés nem áll távol a kormánypártoktól, ezért szinte kizártnak tartom, hogy politikai vitákra korlátozódnának a módszerek. Már millió cikk született a témában, mégis eddig talán még soha nem magyarázta el senki a maffia-rendszer működését ilyen egyértelműen, mint ahogy most Oroján Sándor megtette. Egy ilyen beszélgetés egyébként könnyen lehetne a Fidesz őszödi beszéde, azonban mivel azt „csak” egy ügyvezető alelnök és nem Orbán Viktor mondta el, ezért ilyen álmokat kár kergetni. Vélhetően azok hajlandóak végighallgatni ezt a felvételt, akik eddig is tisztában voltak a NER működésével, nem pedig azok, akiknek eddig arról szinte fogalma sem volt.

A hangfelvétel ennek ellenére sem haszontalan, de sajnos, mint oly sok botrányt korábban, úgy valószínűleg ezt is gond nélkül átvészeli a Fidesz. A NER él és élni fog, köszönhetően azoknak a gerinctelen, jó pénzért a saját anyjukat is eladó „honfitársainknak”, akik számára semmi sem fontosabb, mint a saját hatalmuk megtartása, valamint a tulajdon anyagi biztonságuk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.