Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Rasszizmus és hamisítás. Irtóra galádok vagytok, baszki!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek! Csak a rasszista ökröknek nem.

Józsefvárosban de jó lakni, mert sok hülyét lehet látni! Hej! Drága kis Orsikám, a dalnak meg a Pikó bácsi ricsajának is legyen vége, kapcsold le az áramot, nem tudunk aludni! Nyugalomra van szükségünk, csak így nyerhetünk. Az óvodában elmenne ez a szöveg, na de hogy felnőtt ember lemenjen pitibe a 60-as IQ-jával, az akár szórakoztató is lehet. De nem az, hanem sötétben rasszista ámokfutás.

Félelem nélkül. Pikó András végül hangosítás nélkül mondta el beszédét

Az történt, hogy Nagy Orsolya, Sára Botond fideszes polgármester kabinetjének ügyintézője lekapcsolta Pikó András ellenzéki polgármesterjelölt kampányeseményén az áramot. Pikó végül hangosítás nélkül mondta el beszédét a jelenlévő több száz embernek. Az áramot 20 perccel később, de felszólalása után kapcsolták csak vissza.

Nem az áram teszi a mondanivalót, ilyen szánalmasan próbálja a Fidesz az ellenzéket elhallgattatni. Már a szótól is be vannak rosálva, gyáván, sunyin nem mernek szembenézni a valósággal. Kikelnek magukból, ahogyan Nagy Orsolya is átment alagúti sötétségbe:

„[a]zt hiszem, ez világos beszéd! Ha Pikó nyer, a romak [sic!] újra terror alatt fogják tartani a nem romákat. Menőség lesz romának lenni, ha nem vagy roma, csak egy csicska leszel. Végünk, baszki!”

Nagy szerint Pikó beszéde félelmetes volt, győzelme esetén ő biztosan elköltözik a kerületből, és inkább máshol neveli fel a gyerekeit – írja az Index. Szerencsétlen, ha a magafajta beszédtől mindenki félne, akkor már üres lenne az ország. Sára Botond Kocsis Máté méltó utóda Józsefvárosban. A napokban megírtuk, hogy Isten áldása is rajta van a polgármester polgármesterjelöltön. Michels Antal, a Józsefvárosi Plébánia plébános szeretné, hogy továbbra is a fideszes Sára Botond vezesse a VIII. kerületet, mivel keresztény értékek mentén, hagyományainkat tisztelve és mindig Józsefváros érdekeit szem előtt tartva dolgozik a kerületért. Személyiségével és elkötelezettségével sokat tesz a helyi közösségekért, és példamutatóan segíti erősödésüket az egyházakkal együttműködve.

Nyilván a keresztény értékek jegyében Nagy elvtársnő kezdett ócska rasszista dumába. Megbetegedett aggyal. Ezt az örökséget a korábbi polgármester, ma Fidesz-frakcióvezető Kocsis hozta ezeknek a csúfságoknak az agyába – még szélsőjobbos korából. Ahogyan szokták, most sem határolódott el Nagy rasszizmusától senki. Egyre erősödik és szaporodik a Fidesz gyűlöletkampánya. Erre építették eddig is hatalmukat, nem akarják kihűlni hagyni. Migránsok, cigányok, homoszexuálisok – akik éppen eszükbe jutnak.

A munkatárs liba felháborító. Igaz, van előtte minta, ő meg szorgalmas seggnyalóként másolja le. Egyformák ezek például azzal a bayer zsolttal (így kis betűvel), aki a sok gyalázkodás mellett ezt is mondta:

a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. A cigányok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak.” (Magyar Hírlap)

Orbán Viktor és Áder János közjogi méltóságok a már csak névleg köztársaságunkban, demokráciánkban a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével tüntette ki bayert. Nincs megállás: a napokban Orbán Viktor olasz neofasisztáknak tartott előadást. Ki kér bocsánatot a meggyalázott emberektől? Visszatérve az óvodai hasonlatra: egy kicsi gyerek akkor cigányozik, ha hasonlóan olyan barom anyja, apja van, mint ezek. Nem kell utánpótlás, álszent családbarát alakulat.

Van még lejjebb. Volt, akinek a nyakát nyújtották meg, akadt, akinek a szemöldökét húzták össze, de sláger lett az ellenzéki képviselők fotóin a bőr sötétítése és az orrnagyobbítás is a bajai önkormányzat lapjában, a Bácskai Naplóban. Dani Gitta ellenzéki képviselőjelölt egy Facebookra posztolt videón mutatta be, hogy mit változtattak az ellenzéki jelöltek képmásán.

„A több tízezer példányban a postaládákba került Bácskai Napló aljasul groteszkké torzította az arcunkat! Bandzsa, ördögi tekintetek, foltos sötét arcok, eltüntetett vagy éppen összehúzott szemöldökök, átrajzolt, elcsúfított arcvonások mind a 11 jelölt esetében.”

„A 100 százalékban önkormányzati tulajdonú Baja Marketing Kft. által kiadott Bácskai Napló hosszú évek óta folyamatos és szándékos jogsértést követ el a Legfelsőbb Bíróság ítéletei és a 6.1 millió forint kiszabott bírság ellenére.”

Nehéz már mit mondani. Keresztény erkölccsel magyarok a magyarok ellen. Gazember újságírók a NER szolgálatában. Felnőtt emberek, talán gyerekekkel – példaképek otthon. Milyenek?

A Magyar Hangnak sikerült elérnie telefonon a Bácskai Napló főszerkesztőjét, Géczy Zsoltot, aki azt nem tagadta, hogy az általuk közölt képek manipuláltak, azt azonban tagadta, hogy a lap módosított rajtuk. Mint mondta, ilyesmit sem most, sem pedig korábban nem tettek. (A lap egyébiránt a fotók forrásaként a Facebook-ot jelölte meg.) Ez után megköszönte hívásukat és bontotta a vonalat. Géczyt később sikerült ismét elérniük. Megkérdezték, hogy eleget tesz-e lapja Dani Gitta követelésének és közzéteszik-e a fotókat manipulálatlanul, valamint bocsánatot kérnek-e. A Bácskai Napló főszerkesztője már némileg készségesebb volt, mint előzőleg: kifejezésre juttatta, hogy nem közölnek helyreigazítást és nem kérnek bocsánatot, mert Dani Gitta jelenleg nem képviselője a bajai önkormányzatnak.

A cikk megjelenése után Géczy Zsolt főszerkesztő pontosítást küldött a lapnak. Íme, változtatás nélkül:

„A Bácskai Napló sosem manipulálja, csak szerkeszti a képeket, a jelzett esetben a töredékszöveget vettük ki a porték mögül. Dani Gittáról mindössze a következőt mondtam kérdésére: Nincs ilyen nevű képviselő Baján.”

Az újságírás bajai főrémsége. Hozzátenném: Dani Rita jelenleg Baja 8-as választókerületében önkormányzati képviselőjelölt. Ebben a kampányban a gyűlölet, az embertelenség, a csalás, a hazugság minden formáját bemutatta már a Fidesz: higgyék el, van még a repertoárjukban galádság.

Ezt akartuk? Nem ezt akartuk. Olyan országot akartunk, ahol lehet libasültet enni, jó ruhába járni, kelni, és megmutatni egymásnak: milyen jó is nekünk és másnak. Most meg csak ámulunk és bámulunk, miközben rámegy az országunk.

Nagypapáink, nagymamáink, mi nem ilyen lovat akartunk!

Az önök véleménye

Eddig csak ateista voltam. Mára eljutottam odáig, hogy szívből utálom a vallást, kiemelten a kereszténységet. (János)

orbánék nem keresztények, sosem voltak azok
csak a maguk világnézetére igyekeznek ki-fordítani az egészet (borsó úrfi)

Gyalázat, amit művelnek a gyerekekkel! Ha ránézek az unokámra és eszembe jut mi várhat még rá ebben az országban, ölni volna kedvem. Mindenképp a gyerekkel van kiszúrva, ha beáll a sorba akkor azzal, ha a szülője felvilágosítja, akkor meg kétszínűségre kényszeríti a gyerkőcöt.:( (Manci)

Tudom, hogy nem egészséges, meg úgy általában hiábavaló, de elolvastam párszor a potrohos sufnijogász szavait. Ezek szerint mégis átszüremlik az agyához a valóság, tudja, hogy kisebbségben vannak… Helyes, tartsák csak észben. Ha majd elfogy a szétdobható konc, a sajátjaik fognak elsőként a torkuknak ugrani és/vagy patkányként menekülni a süllyedő hajóról…(Madárlátta)

Hogy is nyújtana bárkinek segítséget, hiszen a hazai szegényeknek sem nyújt igazán semmit. Sőt azon igyekszik, hogy minél többen a nyomor szintjén maradjanak. (István)

Így írtunk mi

Aki talpat, tányért és hátsót nyal, annak dől a közpénz. Aki bírál, szóvá tesz, tiltakozik, azt eltapossák

Megfeledkeztünk arról, hogy őseink egykor mindannyian migránsok voltak?

Németh Szilárd, Tállai András és Orbán Viktor nem attól dagadt, amitől a zsákfaluban élő közmunkás

Jogos előjogok?

Hogy a mélyen tisztelt európai politikai elit naponta az arcába kapja, mennyire hülyének nézi őket Európa erős embere

Objektíven a hírekről

Ezen az országon már semmi nem segíthet

A vérliberálisok és a főpolgármester jelöltség

Hajlongni emerre, amarra

Fény az alagút végén

A gyors haszonért cserébe tényleg képesek vagyunk előidézni a saját és gyermekeink halálát?

A nap kommentje:

A művészetet nem tudja maga alá gyűrni. Bár kísérletezik vele. Szerintem hiába… A tudományt is csak látszólag tudta megszerezni. 9,81 akkor is 9,81 ha a NER nem akarja. (Vilmos)

Hadd szóljon! Ez legalább vidám.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.