Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Angyalok nem szoktak fideszes politikusok lenni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Nem érdemes sumákolni, hazudni meg félrebeszélni sem, tisztelt kormány agyasok. Inkább azon drukkoljanak, hogy maradjon pedagógus az iskolákban a tanév végére is. Mert elég nagy a baj. Már több mint 4500 üres álláshely van az oktatásban. Az adatot a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) közölte a 24.hu érdeklődésére. Miután Rétvári kiscserkész államtitkár és a savanyú ábrázatú Gulyás Gergely úgy beszélt félre, mint a felkészületlen diák. Így állunk:

az év második negyedévében 956 személy az iskolai előkészítő oktatásból, 950 pedagógus az alapfokú oktatásból, 2147 fő a középfokú oktatásból, 179-en a felsőoktatásból, 66-an egyéb oktatási tevékenység területéről, további 245-en pedig az oktatást kiegészítő tevékenység területéről hiányzik. A KSH-adatokból az is kiderül, hogy 2018 januárjától – egy átmeneti csökkenéstől eltekintve emelkedett.

Nincs vész, biztosan még mindig költözködnek, keresik a helyüket a pedagógusok – mondta volt a Rétvári úr. Gulyás Gergely a kormányinfón nyugtatta a kedélyeket: a tanárhiány nem akut és nem általános probléma. Azt nem tudta, hogy mennyi betöltetlen pedagógusi álláshely van a tanév megkezdése után, de szerinte nem tűnik orvosolhatatlannak a helyzet.

Valóban nem akut és nem általános a baj? Több ezer pedagógus hiányzik a rendszerből, ez így rendben van? Legalább maguknak ne hazudjanak, ha már az embereket és a szülőket is átverik. Nyilván azért tanítanak alsós tanítónők felsőben is, mert annyian vannak a suliban, mint a kínaiak. Tényleg, jut eszembe. Arról nem szól a fáma, hogy a közpénzből épült debreceni csodában, azaz a csoda drága tandíjú magániskolában megvan-e a létszám? Kik és mennyiért tanítják burzsujék gyerekeit? Ha? Mennyiért? Jó lenne ezt is tudni: belegebednek ott is a helyettesítésekbe, ott is a tesi tanár tanít magyart, vagy mi van?

Orbáni jövő. Lényeg a falon a kereszt. A tanítás pedagógus hiánya miatt szünetel

Tudják, néhány év múlva úgyis kiderül – statisztika nélkül is – például az, hogy az általános iskolából milyen tudással mennek a diákok a középiskolákba, onnan pedig egyetemre. Vagy majd úgy járunk, hogy a katedrát elhagyó tanárokat különórán fizetik meg a szülők, hogy ne maradjon analfabéta a gyerek? Vagy megérjük Európa közepén, hogy ki lesz írva az iskola bejáratára: a magyar kormány balféksége miatt a tanítás átmenetileg szünetel? Az bizony oda vezetne, hogy olyan felnőttekkel lenne dolga a magyar embereknek, mint a Németh Szilárd. IQ-lájt, de rohadt jó pártember.

Imádat. Orbán Viktor képe Németh Szilárd pólóján feszül, mint a rosseb

Most már értem, hogy ez a nemigen tanult ember, miért inkább a szakács mesterséggel meg a luxus zabálással van elfoglalva. Megmondom: mert jó nagyra dudorodott hasán elfér az Orbán Viktor. Képe. Pólón. Feszül is, mint a rosseb. Csak azon csodálkozom, hogy a mellette álló ember nem röhögi el magát. Lehet, hogy tetszik neki a kampányoló Fidesz-bohóc honvédelmi államtitkár. Németh egy Facebook-posztban vállalta nem mindennapi ízlését: a pólón Orbán portréja felett a 2030-as évszám látható –nem meglepő módon a miniszterelnök is pont eddig tervez. Nana, jön még kutyára hasmenés! A háttérben a magyar trikolór mosódik össze az uniós zászló mélykékjével, véletlenül pont úgy, hogy az EU-zászló csillagai glóriaként vagy koronaként övezik a kormányfő fejét. Az amúgy is impozáns összképhez tartozik felirat is: Make Europe safe again! (Tegyük újra biztonságossá Európát!).

Szegény Európa! Jaj, istenem, hol van még egy ilyen államtitkár, aki megrekedt a Rákosi-korban, elfelejtette, hogy annak vége. Úgy járt, mint az a japán katona, aki egy erdőben élt több évtizedig, mert azt hitte, hogy még tart a második világháború. De legalább nem bolondított senkit. Ja, Némethnél tart a személyi kultusz: annyira hálás Orbánnak, hogy hasas pasast csinál a Nagy Úrból. Nem is csodálkozom, mert ilyen mélyre süllyedt ember csak nála lehet fideszes, országgyűlési képviselő meg államtitkár. Hazám, mivé lettél?

Nem baj, Sziszi mellett röpködnek angyalok is Orbán mellett, fölött. Hú, de kiakadtam! Családok Angyala díjat kapott mások mellett Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériuma volt vezetője. A többi nem is érdekel.

Tényleg a büdös életbe már, hogy van képük politikusként elfogadni egy ilyen díjat? A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom (alapító: Prof. Dr. Kopp Mária) díját azok kapják, akik „tevékenységükkel, életpéldájukkal a gyermekvállalás, a családalapítás fontosságát és boldogságát” képviselték a nyilvánosság előtt.

Egy egész mozgalmat szerveztünk legfőbb célunk köré, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyerekek. Azt szeretnénk elérni, hogy a gyermekvállalás ne terhet és gondot jelentsen, hanem áldás és boldogság legyen, mert édesanyává és édesapává válni csodálatos dolog! Ezt éppen onnan tudjuk, mivel a csapatunk többsége is már családos és szeretjük a gyerekeket!

Elég volt már ebből az ömlengésből! Hivatalból kitalálják ezt az egész családi cirkuszt – mert most már az -, és akkor még plecsnit is kapnak érte. Az vagyon írva a Bibliában, hogy az angyalok megsemmisíthetetlen, természetfölötti, szellemi lények, akik Istenhez és az emberekhez hasonlóan személyiséggel, vagyis intelligenciával, akarattal, öntudattal is rendelkeznek. Az angyalok erejükre és hatalmukra nézve is magasabb rendűek az embernél és kapcsolatban állnak velük.

Ha netán Novák és a Balog nagyon beleélné magát az angyali szerepbe, ki kell ábrándítanom őket. Fideszes angyal nincs, és sorsukról nem az Isten, hanem az emberek döntenek. Fájni fog!

Az önök véleménye

A kocsmás kokó és egérszagi… már akkor eladták magukat. Elég volt beállni a Kossuth téren vektor mögé és kocsonyás szemekkel tapsikolni. Aztán a filip nevű hordószónok elrikkantotta magát, hogy már két millióan vannak a parlament előtt. (borsó úrfi)

– Sziasztok srácok, tengóznánk egyet. Csak egy kréta kéne hozzá, csíkot húzni az aszfaltra. – Hát, kréta az speciel nincs itt, de kipróbálhatjátok ezt az elvetemedetr, görbe pingpongasztalt. – Jó, de azzal hogy húzzunk csíkot az aszfaltra? -Hülye! Hát a pingpongasztal az új aszfalt, nem vágod? És lőn TEQBALL. (zsoltix)

Ha belegondolunk, hogy még van egy fiúgyermek és további vők is lesznek, akiket mind ki kell stafírozni… elég lesz ez az ország ennyi gyereknek? :S Egyébként a Mészáros nevén már van néhány burgenlandi és stájer szálloda is. Erdélyben is elég komoly birtokaik vannak. Hiába, no, Anikó asszony igen jól be tudja osztani a tűpénzt. (glorianna)

Kedves Lajos! Megéltem néhány kormányt, mindig a regnáló kormány ízlése szerint mosták a gyermekek agyát( óvoda, iskola), ahogyan most is a Fidesz-KDNP nagyon kereszténynek és hazafyassnak valamint mélymagyarnak neveli a gyermekeket. (Zebike)

Így írtunk mi

Engem üldöz a magyar kormány. Beszólogatnak. Például az ilyen elasztikus vázrendszerű államtitkárocskák

Tiborcz nem képes mellényúlni

A gátlástalanság és a zsarolási potenciál végül minden elvszerűséget felülír

Hazafias nevelés az óvodában és az iskolában

Hokedli és hajháló (Ha csikar a hasika 3.)

Pont erre volt szüksége a propagandamédiának

Erre egyszerűen nincs mentség

Most akkor a Fidesz saját alkalmatlanságával kampányol?

Buba éneke

Nemzeti inzultáció

A migránspárti Fideszről

A nap kommentje:

Ők nem a hazáért tesznek, hanem magukért. A hazára magasról „tesznek”, meg a lakóira is. Kirakatkeresztények. És azok is csak addig maradnak, ameddig politikai hasznuk származik belőle. Ha a sátánizmus lenne a „nyerő”, holnaptól ők mindig is sátánisták lennének. (Nanee)

Buli van…

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.