Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egy arab bűnelkövető vajon miért bűnösebb egy keresztény magyar bűnelkövetőnél?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szegeden a Délmagyar információ szerint késes támadást történt. Az incidens a Szegedi Tudományegyetemhez tartozó TIK épületében történt. Ez persze egy szomorú eset, azonban szinte kizárt, hogy a kormánypárti sajtó akkor is beszámolt volna erről olyan vehemesen mint ahogy tette, ha az elkövető nem egy állítólagosan arab illető lett volna. Ez a tény – már amennyiben ez bebizonyosodik – nem teszi sem kevésbé súlyossá, sem pedig súlyosabbá a támadást. Az egy bűncselekmény volt, amelynek nincs helye nem csak Szegeden, de máshol sem az országban. Ezzel azt hiszem mindanniyan egyetértenek. A gond azonban ott kezdődik, amikor elkövető és elkövető között különbséget teszünk, mint ahogy a következő sorok is ezt mutatják a 888 cikkéből a témával kapcsolatban:

Egy kis ízelítő az arab „kultúrából”:

Az esetet követően a Délmagyarország újságírói megkérdezték a TIK-ben és környékén tanuló egyetemistákat, hogy hallottak-e az esetről. A Délmagyar kérdéseire a 21 éves Viktor elmondta, csoporttársaitól úgy tudja, hogy két arab fiú szólalkozott össze, majd az egyik féltékenységből késsel megsebesítette a másikat. A 23 éves Dóra is hasonló beszámolót kapott barátaitól, az ő értesülései szerint a késelő a társa kezét sebesítette meg. A vegyésztan hallgató lány szerint megdöbbentő, hogy csaknem tragédiához vezetett a féltékenység.

A kiemelés a szerző műve, ami elég egyértelművé teszi azt, hogy egy arab elkövető sokkal rosszabb, mint egy magyar elkövető. A magyar vélhetően nemzetileg cselekszik, ameddig az arab migráns azért teszi, hogy lezüllessze a keresztény kultúra bölcsőjét, Orbán országát. Mégegyszer elmondom, nem szeretném felmenteni az elkövetőt, hiszen ha beigazolódik amit a kormánypárti weblap állít, úgy bűncselekményt követett el, amiért büntetés jár, azonban mennyiben más az, ha ezt egy magyar, szlovák, vagy épp lengyel állampolgár követi el? Miért használják sokan igazolásnak a származást bármire?

Ha nemzetiségek, esetleg vallási hovatartozás alapján készítenénk statisztikákat a hazai bűnelkövetőkről, valahogy az az érzésem, hogy sem az arabok, sem pedig a muszlimok nem lennének képesek letaszítani a trónról a magyar keresztényeket. Elég csak az elmúlt pár hét eseményeire gondolni, amikor is fehér, magyar családapák mészárolták le feleségeiket és gyermekeiket. Az vajon a magyar „kultúra” része lenne? Ha nem, miért nem? Egy arab elkövető általi késes támadásból azonnal messzemenő következtetéseket vonunk le – mármint a propaganda – ám egy magyar férfi családirtása biztosan pszichológiai rendellenességeknek tudható be. Az erőszak és gyilkosság – a propaganada elmondása szerint – szinte csak és kizárólag az arab kultúra részét képezi.

Hogy ezt a – vélhetően arab – diákot ki engedte be az országba – hiszen a 888 nyilván ezt is Botkának rója fel – nem tudni, mindesetre ha már ilyen nemzetvédő a 888, megemlékezhetne arról is, hogy Magyarország évi 1400 állami ösztöndíjat ad az Arab Liga országaiból érkező fiataloknak, jelentette be Orbán Viktor. Ezzel persze semmi gond nincs, azzal viszont már van, amikor minden a másik hibája. Egy normális országban ebből a történetből egy rövid hír lett volna, ami felett az emberek többsége vélhetően elsiklik, ehhez képest már az is csoda, ha nem terrortámadás kísérletével vádolják meg a diákot. Ide jutott ez az ország és annak közvéleménye: egy arab bűnöző bűnösebb, mint egy nemzeti bűnöző.