Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Nemzeti Szülőcsatorna

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez történik, ha a kormánypropaganda túltolja az agitációt. A kedves olvasónak eldurran az agya. Így született az alábbi kis színes.

A Családok Évét a nagy sikerre való tekintettel meghosszabítjuk Lovasberényig. Jövőre pedig megrendezzük a Nemzeti Szülési Expót – jelentette be örömmel és büszkén Orbán Viktor a III. Budapesti Demográfiai mélyponton Csúcson. A miniszterelnök szerint az előkészületek és a pénzköltés már megkezdődött és jó tempóban halad.

A bejelentést követően röviden ismertette a világon egyedülálló (hungaricum!) Expo tervezett programját is:

Az érkezőket a bejáratnál szórólapok és színes kiadványok fogadják majd, melyek a biológiai újratermelés fontosságára hívják fel a családalapításon gondolkodók figyelmét.

Minden belépőjegy mellé Kindertojás jár ajándékba.

Az esemény fővédnöke Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, aki az információs pultnál termékenységi mutatókkal igazítja útba az arra tévedő látogatókat.

Az “A” pavilonban interaktív szülési bemutató fogadja az érdeklődőket.

Budaházy Edda (Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom) a Kárpát-medence teleszüléséről tart előadást “A család a nemzet építőköve” címmel.

Az Expo keretében megrendezett fotókiállításon Dúró Dóra nemzeti szalaggal átkötött dudorodó hasáról láthatnak fényképsorozatot a kedves érdeklődők, az állatbarátokat pedig gólyasimogató várja a pavilon melletti réten.

A rendezvényen bemutatkozik az új televízióadó: a Nemzeti Szülőcsatorna. Ezen az új kereskedelmi csatornán a reggeli terhestorna után szülést népszerűsítő műsorok és a család fontosságáról szóló beszélgetések következnek, ezek mellett babaváró tanácsokkal árasztják el a nézőket, óránként pelenkareklámokkal szakítva meg a lebilincselő műsorfolyamot, melyet a nemzeti összetartozás érzése fűz össze piros-fehér-zöld szalaggal.

A nap végét tombola zárja. A fődíj boldog nyertese a “Kapd be a legyet!” című népszerű társasjáték egy példányát viheti haza.

Szonja

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.