Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nálunk egyszemélyes országvezetés van. A többi narancssárga mameluk csak báb: faragatlan, de mozgatható figura

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

„Ennyi hülye vén kurvát”.

Hangoljunk egy kicsit Novák államtitkár asszony véleményére, ami szerint rohadt kulturálatlan az ellenzék. Ja, a Fidesz pedig maga a röpködő angyalka. Szóval, a Szalay Ferenc nevű szolnoki fideszes polgármester nagyon kedvesen a fenti módon tisztelt meg egy idős hölgyet, amikor ő elhagyta a nyílt képviselő-testületi ülést. Majd Szalay kikapcsolta a mikrofont.

Novák Katalin babaügyi államtitkár asszony interjút adott a Magyar Nemzetnek. Természetesen arról, hogy az előzetes várakozásokat is meghaladó az érdeklődés a családvédelmi akcióterv iránt. Nem véletlen, hogy az első napokban szinte megrohanták az emberek a kormányablakokat – mondta Novák. Igen, valóban így volt két hétig, aztán csökkent a lendület, mert sokak számára elérhetetlen a lehetőség.

A közelgő önkormányzati választások kapcsán is volt mondanivalója. Egyebek mellett: A választásokon sorozatosan vesztes ellenzéki pártok a túlélésükért küzdenek, a létjogosultságukat igyekeznek bizonyítani, az önkormányzati választásokat is arra akarják felhasználni, hogy a maradék koncért egymással marakodnak álságos, hazug összefogást színlelve.

„Lehangoló az a kulturálatlanság, ami az ellenzéket jellemzi”, illetve azt is elmondta, „döbbenetes, milyen alacsony színvonalon dolgozik jelenleg az ellenzék, és mennyire tájékozatlanok”.„az ellenzéki pártokra a családok támogatásában nem lehet számítani”.

Nem tudom, államtitkár asszony milyen kulturálatlanságra gondolt? Talán a „Mit pofázol bele, kisanyám?”, a „Ki vigyáz a gyerekedre?”, „Vetkőzz!”, és a hasonló bekiabálásokra a parlamentben a fideszes tahó-frakciótól? Vagy az talán tetszett Novák asszonynak, csak úgy édesanyaként, amikor elképesztő trágársággal esett neki a lovagkereszttel kitüntetett Bayer Zsolt Nagy Blankának, a gimnazista lánynak? „No, hát akkor, kedves Blanka! Az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli”. Mintha az állami Finnyásné nem tiltakozott volna, mekkora paraszt Orbán Viktor személyes jó barátja, Fidesz-alapító harcostársa, mindenkori hű követője, nem mellesleg Semjén Zsolt KDNP-elnök, miniszterelnök-helyettes gyerekkori jó barátja.

Abból is lemérhető ez az ember, hogy milyen durván nekiment Ferenc pápának: „a pápa vagy egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember”. És a nagyon imádkozó sáska barátja csak annyit bírt mondani: „Én Bayer Zsoltot sosem fogom megtagadni.” Nem szólt még eddig senki sem trágár úrnak, hogy ez itten Orbán keresztény országa?

Miről beszél akkor Novák családbarát államtitkár, amikor csak a sajtó nyomására mondott le képviselőségéről a komondoros nőverő Balogh. Ha már… Micsoda sufni színvonal az, hogy a nagy főnöke nem bír tisztességesen megjelenni hivatalos találkozókon, hiszen a buggyos gatyájában úgy néz ki, mint a jól fizetett trágyahordó közmunkás. És micsoda piti, ócska személyiségre vall legyurcsánynézni Dobrev Klárát. Féltékenyeknek tetszenek lenni? Nem? Csak kérdezem Veres Istvánnétól. Ja, született Novák Katalintól.

Megjegyzem, demokráciákban a nagyon bunkó, másokat sértő politikus le szokott mondani. Úgy, mint például Bill Clinton volt gazdasági minisztere. A zseniális közgazdászként számon tartott Larry Summers  „provokatívnak” szánt fejtegetésbe kezdett arról, miért alulreprezentáltak a nők a tudományos világban és a mérnökök között. Az a megjegyzése verte ki a biztosítékot, amely szerint a nők adottságaik, képességei szerényebbek, ezért nem versenyképesek a férfiakkal a tudomány magasabb szintjén. Bukott.

Azt elhiszem, hogy Novák Katalin ilyen szempontból biztonságban van nőként és politikusként, egészen addig, amíg húzza az Orbán-szekeret. Nem politikusnak született, nem is tanult sokat a politika tudományából. Annyit minimum vágnia kellene, hogy a parlamentáris demokráciában vannak ellenzéki politikusok is. És a büdös életbe, nem a kormánypártot istenítik; megpróbálnak fékek lenni a vágtázó és minden értéket leromboló fideszes siserehad ellenében.

A családvédelmi tervről pedig annyit: ha valamivel több, mint 2,7 millió család van Magyarországon, akkor az az 5000 család csak töredéke a nagy reklámmal futó hitel- és autó program élvezőinek.

„Ha kaphatnak a fiatal házasok tízmillió forintot, vagy ha két és fél millióval olcsóbban vehet autót a család, esetleg ha az otthonteremtésre jut további támogatás, vagy a lakáshitel-tartozásból engednek el egy jelentős összeget, az nyilván jelentős vonzerővel bír.” – így Novák államtitkár.

Vonzerőnek egész Magyarországra kellene hatnia: minden korosztályra. Mert, ami a fiataloknak még jó is lehet, az másnak szívatás. Tessék megnézni a rohamosan növekvő lakásárakat: egy városi tízemeletes panelben lévő lakásért elkérnek majd’ 20 millió forintot. A csillagászati összegekért kínált albérletekről nem is beszélve. Ez nem lakáspolitika, ez a kiváltságosok programja.

Akkor ne dumáljon Novák az ellenzékről, hanem nézzenek magukba, hogyan rabolták ki a fidesznyikek az országot, hogyan rekesztik ki a szegényeket a közösből, hogyan tűnt el a szabadságunk, a demokráciánk, a jogállamunk. És ez nem kulturálatlanság, amiből nincsenek híján, hanem bűn. Ezért kell az ellenzék és a józan civilek, hogy véget vessünk a kizsákmányolásunknak. Aztán úgyis marad jócskán dolgunk, de azzal a jó érzéssel vágnánk bele, hogy a zsarnokságnak vége.

A közéletben nincsenek szentek, csak magukat szenteknek valló politikusok. Sőt, egyszemélyes kormány sehol nincs a világon, illetve ott igen, ahol a demokrácia annyi, mint tengernek a vízcsepp. Nálunk egyszemélyes országvezetés van. Mert a többi narancssárga mameluk csak báb. Többnyire olyan faragatlan, de mozgatható figura, mint Novák is.

Ehetetlen. Mielőtt lefekszem, egy kicsit rendbe kell vágnom a hűtőt. Már reggel láttam, hogy az uborka gyanús, mintha folyna a leve; megnézem a sajtot is, az gyorsan bír penészesedni, és akkor olyan büdös, mint a dög. Ha valóban így van, akkor ki vele a kukába. Ezeket egyetlen állat sem eszi. Romlott. Csak a rendőröknek lehet odaadni a romlott szendvicseket – mutatta be az RTL Híradó. A Maccabi Európai Játékokat biztosító rendőrök gusztustalan, ehetetlen, rothadó szendvicseket kaptak. A BRFK a csatorna kérdésére azt mondta, az élelmiszerek nem rossz minőségűek, frissen csomagolva osztják ki. Ők csak a budapesti rendőrökért felelnek, a Maccabi idejére vidékről felvezényelt rendőrök élelmezéséről nincs információjuk. Nahát, a rosseb egye meg, a Maccabira költött 5 – 6 milliárdból, miért kell megkülönböztetni a rendőröket – a vidékiek nyilván nem önszántukból vonultak a fővárosba. Pitiáner banda, most már csak arra lennék kíváncsi, hogy milyen kajákat osztogatnak ingyen a VIP-szobában.

Kukoricáznak. Fejezzük be vidáman a mai napot. A közpénzrabló televízió riportere a kukoricalabirintusról szóló műsorban kukoricajelmezbe bújt, így vetette bele magát a kukoricás élet sűrűjébe. Vagyis a kiszombori Kukorica-Útvesztő Fesztiválhoz akartak kedvet csinálni. Istenem, az a piszkos fantáziám elkezdett dolgozni. Hajaj! Minden év augusztusának második szombatján rendezik meg a Harsányi Szürkemarha Fesztivált. A jelmezt készítsd!

Az önök véleménye

A japán lány esete: ott percnyi késésekert mondanak le/ váltanak le vezető beosztásban levő embereket , otthon 5 millát visz haza az igazgató , és senkit se hoznak lázba a a 2-3 órás késések , járat kimaradások ! Mi a válasz ? Akinek nem tetszik menjen autóval , busszal , gyalog (!) .. A helikopter is opció , hiszen minden középosztálybeli megengedhet magának ennyit (!)… arról nem szól a matek, hogy a tehetős középosztály a vezér , és tágabb családját foglalja magába , a többi 3-4 millió meg ráér ..:( (Krisztina)

A közrendőröknél már elindult egy folyamat. Mármint a pályaelhagyás. De ez senkit nem érdekel fent. Lényeg, hogy Orbán testőrsége (TEK) a helyén van, és a tüntetések leverése is biztosított (készenlétisek). (Fatkavakkan)

Nagyon tetszik, hogy egy meleg plakáton felháborodnak azok, akik ájult imádattal bámulnak Mindenórás Tábornokunkra. És nyilván azok is, akik arcképével díszített pólóban rohangálnak városszerte. A prostisrácok cikkei pedig csöpögnek az iránta érzett cukorszirupos érzelmektől. 😀 (Judit)

Támogatom a javaslatot! Azért a Sétáló Budapest jelszóval Puzsér Róbert miatt vigyázni kéne! Lehetne andalgó, szökellő, lábbuszos stb.! Szonját viszont javaslom kampánymenedzsernek!Az előre nem látható /alkotmányos/ költségekbe mindjárt be lehetne illeszteni az ő tiszteletdíját! (Ilona)

Nem kell foglalkozni ezzel a hülye Böröczel már csak azért sem, mert nekünk nincsen Gyurcsányné nevezetű képviselőnk az EP-ben !!! (Károly)

Gyalázat. A ner részéről is, és azoknak az akadémikusoknak a részéről is, akik a nevükkel legitimálják ezt a gazemberséget. Nincs igazán miről beszélni. Ilyenek vagyunk. Elkeserítő. (Tamas)

Valahogy együtt megy tönkre a bolygónk és orbán állapota, de én a bolygónknak drukkolok, mert annak még nagyon-nagyon sokáig élni, kell orbánnak sokkal rövidebb ideig kellene. (Transzporter)

Így írtunk mi

Remélem, a gazdi hálás, nem fukarkodik az odavetett cupákkal

Nyugaton nem a meleglobbi, hanem a józan ész győzött

Aki hülye, haljon meg – szól az ősi dakota közmondás – és tényleg

Mi is indulunk a választáson

A ki bejön az udvarra, tegye be az ajtót, mert kimegy a disznó

Farkas Flórián és Rogán Antal már smafu?

Nem kell más hozzá, csak hajlott gerinc és lehajtott fej

Sokkal több embert érdekel a bolygó állapota, mint Orbán Viktor állapota

A visszahozott zászló

Édeskéim, Cuncikáim, megvan a sodrófa?

Mi más bizonyíték kell még vajon az embereknek ahhoz, hogy végre észrevegyék, Orbánt soha nem érdekelte az ország és az abban élők sorsra, csak saját maga és családja jóléte

A nap kommentje:

…azután meg majd jön az, hogy betiltják az Oz a csodák csodája című filmet is a szivárvány apropóján. (Imre)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.