Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mocskok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek. Tiszta álomhoz, tiszta ágyat.

Rémálom volt. Amikor megláttam a retkes, bűzlő fürdőszobát, majdnem elájultam. Mégis tartani kellett magam, hiszen tíz napon át ezt kellett használni. Jött a gyors suvickolás, igazán jólesett a hosszú út után. Aztán a szoba. Valamilyen középkorból otthagyott, kopott bútorok, süppedő ágy, rongyos szőnyeg. Porban por. Te jó isten, csak nyaralni mentünk. Jól érezni magunkat – nem kevés pénzért.

Az egyetlen számunkra kijelölt étteremben olyan ehetetlen kajákat adtak, hogy kifordult tőlük a gyomrunk. Mire rájöttünk, hogy ott csak krumplipürét és salátát szabad, lehet enni, az nagyjából elviselhető volt. Még az volt a nagy szerencsénk, hogy a tenger ott is tenger volt. Bulgáriában, a nyolcvanas években. A Balkánon, ahol még az ivóvíztől is kivert a víz, ottan lenn a török határon. Rémálom volt a tíz nap, de nem foglalkozott velünk senki, az idegenvezető is csak sopánkodott: sajnálja, ez van. Elég amatőr bunkóként azért illett volna tudnia, hová viszi a magyar csoportot. Nem tudta, csak fizettek neki a gondtalan nyaralásra vágyó emberek után. Ezt a borzalmat még a csodálatos Nessebar sem tudja feledtetni. Brrr!

Valami hasonló történt a magyar Balkánon is, ahol a mocskot Mészáros Lőrinc és a vejkó, Tiborcz István tálalta. Az ő érdekeltségük a balatoni Club Aliga. Elképesztő. Arról számol be a 168 Óra, hogy négy napra 220 ezer forintért nyaralhattak azok a „szerencsés” nagycsaládosok, akik a balatoni Club Aliga szálláshelyére nyertek – a részben az Erzsébet-utalványok bevételeiből finanszírozott – Erzsébet-táborok keretében kedvezményes üdülést.

Kaptak ezért dohot, koszos bútorokat. A lap utánanézett az egyik legismertebb szálláshelyoldalon, a TripAdvisoron a szállónak. Egy vélemény:

„Aki teheti ne jöjjön ide a szállóba semmiképpen!!! A gyerekek szó szerint sírnak hogy menjünk haza! A szag ami a szobában van az elviselhetetlen, dohos, ami ezekből a 30 éves koszos bútorokból áramlik, hajnali 1 óra van és nem tudom rávenni magam az alvásra, elindulnék haza amit reggel megteszünk, csak az a baj, hogy nem a kertek alatt lakunk (…) Ne essetek az én hibámba, nem hallgattam az előttem szólókra, kosz kosz és kosz!!!”

A szülők pókokról, egérürülékről számoltak be. Lógó vezetékekről, elavult berendezésről. Koszos ágynemű, letört vécéülőke. Sebtapasszal odarögzített szúnyogháló. Rovartetemek, penész. Szikkadt pékáru, sovány leves, hiányos feltétű tészta volt a leggyakoribb menü. Ha egy rossz vacsorát nem ettek meg, reggelire újra feltálalták a lakóknak. A beszámolók szerint, akik nem engedhették meg maguknak, hogy máshol egyenek, azok többnyire koplaltak a botrányos konyha miatt.

A programot az állam egy alapítványon keresztül finanszírozza, vagyis a családok 220 ezer forintos nyaralási költségéből 202 ezer forintot vállal át. A családok némi önrészt és az utazást fizetik.

Ez nem a Balkán, ez annál sokkal rosszabb, ez az orbáni ország kirakata. Ahol kihasználják a nagycsaládosokat, azokat, aki pusztán önerőből nem tudnák előteremteni a pénzt a pihenéshez. Az állami támogatást akkor is megkapja a szálló, ha a nyaralók idő előtt inkább távoznak. Így gazdagodik Mészáros és Tiborcz. Aljas gazemberek, ezek nem vállalkozók, ezek tolvajok a legrosszabb fajtából.

Odalökik az embereknek a szart, amiből ők aranyat csinálnak. Jobb helyeken ezért börtön járna a bunkó, kíméletlen gázszerelőnek és a franc tudja milyen tudással bíró Tiborcznak, akinek kedves neje, született Orbán Ráhel, csak a családi szartól igyekezett megszabadulni. Útszéli majmok. Büntetésként be kéne őket zárni a Club Aligába, tisztuljon a fejük – ha tud – a mocsoktól. Rabszolgaként érezzék jól magukat.

Az álnok családpolitika része ez is. Egy dolog számít, hogy gazdagodjanak a csókosok. Tesznek ők a szegényekre, rászorultakra ezek a pojácák, akik mosolyogva aláznak meg embereket. Az imádott vezér hűbéresei, a luxust zabálók. Tessék magyar emberek, élvezzétek a jólétet egérszarral, érezzétek az állam gondoskodását romlott kajával, és érezzétek a gyerekeitek biztonságát. Ha eddig ez nem volt elég, szüljetek és szüljetek gyerekeket – a családi pótlékotok nem lesz több, autót nem tudtok fenntartani, hitelt nem kaptok, adókedvezmény nuku, a gyerekeitek nem járhatnak elit iskolába. De nyaralhattok báró Lőrinc és báró Pisti gusztustalan üdülőjében. Így szeret benneteket az Orbán, minden magyar család istene.

Milyen érdekes az is, hogy ha egy nem Fidesz-közeli vállalkozás küszöbét beköpi a légy, akkor rakétával rohannak a Nemzeti Népegészségügyi Központ emberei. Büntetni. Nem tudom, most talán egy Müller Cecília nevű hölgy az országos tisztifőorvos. Lehet, hogy reggelre, mire fölébredünk, már nem ő. Doktor meg professzor Kásler Miklós mindenes csúcsminiszter úgy váltogatta a tisztifőorvosokat, mint a zokniját. Ha már… Hogy a rossebbe van ez? Egy szálloda csak úgy kinyit, mindenféle ellenőrzés nélkül? Akkor majd legközelebb disznóólba vagy tehenészetbe helyezik el az embereket nyaralni. Fekália komfortos rekeszekben ihatják a Hennessyt. Hogy az a jó büdös… Káromkodás befejezve.

Ad az Orbán-állam a családoknak üdülésre 220 ezer forintot. Négy napra. Hát, kérem szépen ebből már lehetett volna, mondjuk, báránybordát is enni. Ha a gerinctelen szálloda csencselők nem vágják zsebre azt a sok pénzt, amiből mindannyiunk nyaraltatja a rászorulókat. Ócska banda! A szegénység nem egyenlő a koszmatyisággal, és százszor, ezerszer bárki mást, mint az Orbán gatyaszárán felsikamlott hűbérurakat. Nem tudom, ezek a NER-lovagok valaha családi pókoktól, döglött bogaraktól meg a dzsuvától fejlődtek gazemberekké? Gáz-Lőrinc és Elios-Pista jól megágyazott az orbáni hatalomban magának, míg másnak csak a redves ágynemű jut.

Ez már itt nem a hajdani Balkán, ez ennél ezerszer rosszabb. Ha még nem vették volna észre, naponta csorog fentről az erkölcsi mocsok, és a mocskok a mocsokból is gazdagodnak. Tudják, úgy van ez, hogy meg tudjuk védeni magunkat a koszos ágyneműtől, a szutykos vécétől, de a megszégyenítéstől, lekezeléstől kevésbé. Ezért is rohadt az orbáni rendszer. A nagyságos urak a saját emberi méltóságukkal sem törődnek: lopnak, munka és tudás nélkül gazdagodnak, gyűlölködnek, megvesztegethetőek, megfigyelnek, ártatlanokat büntetnek, csalnak, gondolkodás nélkül hazugságokat szajkóznak.

Ebben a fideszes politikai szennyben csak undorunk van. Nem csak a Club Aligában. Brrr!

Az önök véleménye

Erről az orbanista csőcselékről és a kamuellenzékről írt Móricz Zsigmond, Ady Endre és a többiek. Az összefonódásról, a seggek kinyalásáról. Erről a szaros uram-bátyám csürhevilágról. Amelyiknek a végén mindig elkenték a száját: vagy egy forradalommal, vagy egy háborúval. (Benjamin)

Erről egyből az jutott eszembe, hogy mi a különbség a mókus és a patkány között – semmi, csupán a mókusnak profibb a pr-osa meg a stylistja. (Lustamacs)

Ezért tartják nyitva a határokat. Így kieresztik a gőzt. Akinek nagyon nem tetszik, az elmegy. Végül nem marad más csak a földbuta tapsoló plebs. Persze azokkal nem lehet modern autógyárakat sem üzemeltetni, de addig már nem terjed az esze a csutinak. Vagyis ő azt is leszarja, akár össze is omolhat az egész madzsar gazdaság, neki csak a hatalom a lényeg. (Fatkavakkan)

A cikkíró abból indul ki, hogy a kormány feladata Magyarország működtetésének megszervezése lenne. Ha a választáson elnyert pozíciók birtokosai is így gondolnák, nagyon szégyellnék magukat, mert rosszul csinálják. Vagyis hülyék, legalábbis ha innen nézzük. De az ő céljuk nem Magyarország felvirágoztatása. Ha a hatalom örökös birtoklása mellett még valami haszna is származik az országnak látszólagos csetlés-botlásukból, annak hírét azonnal alkalmazni lehet a hatalom további erősítésére. Ha az ország csekély része nyer a „kormányzati” tevékenységen, az is úgy fest a propagandában, hogy mindenkinek örülnie kell, annak is, akitől éppen elveszik a hozzávalót… (Vilmos)

A rengeteg kátyút csak betömik. Holott az egész országban, szinte minden út az alapoknál ment tönkre. Ez az ìgéret épp olyan, mint Tatabányán a pályaudvar. Ötévente megígérik, aztán nem csinálnak semmit, hogy öt év múlva megint legyen mit ígéri. S az állomás, mint az utak, szinte használhatatlanok. (Julianna)

Így írtunk mi

Elhagyjuk a Földet, és kolóniát alapítunk egy távoli galaxisban

Hogyha a főúri társaság megél pacalzabálásból, szotyolaköpködésből és lopásból, az alattvalók se akarjanak okosodni

Tessék mondani, kezet is csókoltak azok a baloldali politikusok?

Miért, hogyan?

Gróf Kerek Ferkó

A következő öt évben majd jobb lesz

Drága Fricz úr, Orbán Viktorral nem lehet együttműködni

Hazudjatok csak, mert attól minden rendbe jön

Találkozás

Igen, a magyarok sajnos ilyenek(is)

Ezek szerint még mindig van hova hátrálni

A nap kommentje:

A fidesz-kdnp-fkgp-mdf-jobbik-miép által három évtized alatt ásott szellemi kátyúkat, lövészárkokat nehéz lesz betömkodni, betemetni. 2002 A haza nem lehet ellenzékben 2019 Az ellenzék nem lehet a hazában Az effajta uszításnak mindig (polgár)háború a vége. (Benjamin)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.