Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Vigyázat, fertőzésveszély! Az uraságok mindenütt szórják a demokráciára, az életünkre a kóros hatalmi bacilusukat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Még az az isteni szerencse, hogy sok stadionunk van. Egyik üresebb, mint a másik, de szaporodnak, mint Klárika nyulai. Bár Klárika nyulai nagyon visszafogottak, nem kerülnek annyiba, mint Orbán arénái, és Klárika nyulai jól sem laknának a rengeteg műfüvön, így aztán marad Klárikára az etetés. Etetni Orbán is tud, igaz, nem nyulakat, hanem a nyuszi embereket. Mert kell a stadion, ottan van a magyar emberek találkozó helye meg a jövője is. Ottan lehet igazán kikapcsolódni, nem ám az Adrián. Ha a kedves magyar családok jól akarják érezni magukat: hopp, felkerekednek, főleg, ha budapestiek, és elutaznak Győrbe. Mert az a szégyenteljes eset történt, hogy a Budapest Honvéd a jövő csütörtöki, a román Universitatea Craiova elleni Európa-liga mérkőzését csak 120 kilométerre tudja lejátszani. Tessék, nem csak fergetegesen mulatni, de még focizni sem lehet a Vezér köpködős szentélyeiben.

A Budapest Honvéd otthonául szolgáló Bozsik Stadiont átépítik, ezért a csapat ideiglenes otthona az Új Hidegkuti Nándor Stadion, de ott éppen a Maccabi Játékok zajlanak, ezért ez a létesítmény sem jöhet szóba. A nemrégiben átadott Illovszky Rudolf Stadionban filmforgatás lesz a román csapat elleni meccs idején, más budapesti stadion pedig nem jöhet szóba. Igazán, gratulálunk, ezért tényleg érdemes milliárdokat elcseszni, és ha már a foci nem hoz az Orbán-konyhára, akkor tessék filmet forgatni.

Lenne ám közelebb is stadion, van is Székesfehérváron, az csak 60 kilométer, de ottan a csoda arénában rettenetesen nagy a baj. Eszi a baktérium a vizet, azt pedig mégsem lehet, hogy a románokat valamiféle vírus győzze le a nagy csatában: a Pseudomonas aeruginosa. Első osztályú fertőző baktérium a MOL Videoton Fehérvár székhelyén. Röviden: Vidi, nem kell ezt a nevet folyton csicsázni. November óta belefeszülnek, akkor sem bírják antibiotikumokkal elküldeni ezeket a halál alkarjára. A fertőzésveszély miatt a csapat ideiglenesen a felcsúti Pancho Arénába költözött át. Nagyon jó, most igazán megértem, hogy mi a büdös tehénszarnak kell ez a sok stadion. Jöhet még, még és még!

Milyen érdekes! Arra emlékszem, amikor 1981-ben a Tatabányai Bányász 2-1-re megverte a Reál Madridot az UEFA-kupa 1. fordulójában. A Bányász focipályáján – csak semmi aréna. Voltak 22 ezren, és még a fákon, a közeli házak erkélyein is lógtak drukkerek. Olyan varázslatos hangulatot azóta sem éltem meg focipályán. Hol van az már? Mert akkor az úgy volt, hogy nem építettek milliárdokért stadionokat, de tudta minden magyar, hogy mi is az a labdarúgás. Madridban az ír játékvezető botrányos ítéleteivel (négy játékost állított ki – mindkét oldalon kettőt-kettőt) 1:0-ra kikaptak a magyarok. A legendás csapatot azóta is emlegetik. Ma a hajdani bányász városban a béka ülepe alatt van foci.

Na de ezek a rohadt, átkozott baktériumok! Jönnek, mennek, jól kicsesznek a doktor Káslerrel is, mert elvándorolnak a kórházakba. Nem elég, hogy nincs orvos, nincs ápoló, nincs működő gép, és akkor ezek a hülye, tudatlan baktériumok pontosan oda mennek. És fertőznek, csakhogy az életmeccseket nem lehet másik arénában játszani. Bele is lehet halni. Sajnos. Hogy mehetnek be oda ezek parányi ölők, ha minden tiszta, minden a szabályoknak megfelelően működik? Ha vécépapír nincs, akkor kéne például még több fertőtlenítőszer, de ebben is nagyon szarul állunk, mert harmadannyi kézfertőtlenítő fogy a magyar kórházakban az EU-s átlaghoz képest.

Egyszer hallottam a kakukk közpénz rádióban egy orvostól, hogy minálunk háromszor annyi diabéteszes lábát amputálják, mint az uniós átlag, a betegek zöme fertőzés következtében veszíti el valamelyik vagy mindkettő lábát. Erről pedig nem csak, sőt elsősorban nem a sunyi baci tehet, mert csak ott él meg, ahol hagyják. És ha még a robogó orbáni Magyarországon hónapok óta a stadion vizét sem tudják újra egészségessé tisztítani, akkor ne csodálkozzunk azon, hogy fertőzésben nagyon sok beteg hal meg. Csak ezt nem szokták elmondani. Egy civilizált Európában ez elfogadhatatlan.

Pontosan olyan korszerűtlen a magyar egészségügy, olyan semmitmondó a foci, mint Orbán gondolkodása. Szűk az agya. Saját magán és a holdudvarán kívül nem képes, nem akar semmit, senkit tudomásul venni. Mégis terjeszkednek, szaporodnak ezek a fideszes, kereszténydemokrata fószerek: szórják a demokráciára, az életünkre a kóros igéiket. Vigyázat, fertőzésveszély!

Az önök véleménye

A Berki mint polgármester ..nemaaar…egy biciklit se tudna hosszú távon elvezetni , nemam egy fővárost !! Egy összefüggő mondatot nem tud úgy elmondani , amiben min. 2x nem önmagát fényezi ..
Krisztián , ez szép volt ! A héten őn a “leghülyébbnek” járó díj nyertese, és már szombat van … gratulálunk .. (Krisztina)

És mit ígér Berki a Budapestieknek? Ingyenes herevasalást? Végül is, ha Puzsér lehet (ön)jelölt, egy futóbolonddal több már nem számít. (Judit)

Nem az első, egy szociológus már kiment Svédországba, vitte a kutatási pénzt és a csoportot is. (glorianna)

Igen, el fog jönni az az idő, amikor a rendőrök a másik oldalon fognak állni, és kubatov emberei fogják védeni a hatalmat velük szemben! El kell, hogy jöjjön ez is! Sajnos az országnak már úgyis mindegy, mert ezeket a károkat 20-30 év lesz helyrehozni! (János)

Ha Gyárfás rácsok mögé kerül addig, akkor esetleg le lehetne forgatni a Szabadítsátok ki Water Willy-t, főszerepben a múltkori vizes vb kabalaállatával, ez lenne a vizes játékok beharangozó reklámfilmje. (Sirius)

Így írtunk mi

Amit nem lehet megmagyarázni, arról legjobb, ha hallgat az ember. Ezt meg lehet magyarázni

Ha eljön az idő, amikor…

Polt azonnal rohan Handó segítségére, hiszen a főnök ezt adta ki parancsba

Orbanisztán népe

Hát, kicsi pajtások, de ti nem is vagytok újságírók. Legalja, megélhetési szarkeverők vagytok

Gyárfás is örül a hazai vizes vb-nek

A magyar hazaárulók

Paul Anka és Kanada

Vágy

Azon milliókhoz szólva

Kiváltságok nincsenek, senki sem állhat a törvények felett

A nap kommentje:

A dédapám még a Horthy-rendszer módos gazdája volt, a nagyapám Rákosi kulákja, az apám Kádár háztájizó, gazdag TSZ parasztja, én meg már csak NER-cseléd vagyok Mészáros Lőrinc uraság 5000 hektáros birtokán! Hát valahogy így….. mi is lehet ebből? (valodi)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.