Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Magyar beépített szépség

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Azt nem tudom megmondani hogyan, de Szijjártó nyugodtan repülővel menjen ezután vécére is. Ha nagyon rájön a szükség, és még tart kivagyi pofátlansága. Ez már tényleg az a kategória, hogy jó dolgában nem tudja mit csináljon. Azaz, mégis tudja, elmegy Nyergesújfalura – Budapesttől körülbelül egyórás út autóval – letenni az alapkövét a japán tulajdonú Zoltek Zrt. nyergesújfalui új üzemének. Helikopterrel. Ünnepélyesen. Szegény Szijjártónak annyi, de annyi a dolga: miután Vang Ji kínai külügyminiszterrel tárgyalt, 20 perc alatt kellett odaérnie Nyergesújfalura, a 127 milliárd forint értékű beruházással kapcsolatos megbeszélésre.

Kis senkiházi, váltsa le a programszervezőjét, ha ő arra képtelen, hogy a nyüzsi főnökének időben megszervezze a futkosását. Szeretném megkérdezni, hogy önöket hányszor helikoptereztették azért, mert felelőtlenül elkéstek egy fontos találkozóról? Azt csak az úri majmok engedhetik meg maguknak, hogy közpénzből menjenek mosolyogni egy alapkőnek. Régen megérett ez az ember Orbánnal együtt, hogy repüljenek – a trónról. Hajlandóak lennénk ide csábítani a világ legnagyobb, emeletes utasszállító gépét. Ötszázan is elférnek rajta. Ó, istenem, hányszor kellene fordulnia, hogy az összes pribéket elvigye egy kis sarki levegőt szívni. Fizetünk érte, nem lesz az több, mint amennyit már zsebre vágtak a közösből.

Ezek az emberek így építik magukat, miközben rombolják az országot. A Fidesz-kádéenpé brancsba elég lenne egyetlenegy csendes gyilkos is, de kiválóan másolják egymást önző, arrogáns, buta emberek, akik csak kárára vannak mindannyiunknak. Hiszen megmondta már Bástya elvtárs is: Szerénység! Ne tömjénezze magát! Szerénység! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység.

Orbán Viktor családbarát kormánya mindenkire figyel. Majdnem

Hogy Rogánéknál ki mit szeret, az az évek során szép lassan kiderült. A családban igen nagy divat, hogy röpcsizzenek egy celeb (vagy mi) esküvőre, hiszen a nagyságos asszony, ha szépen felöltözik, nehogy már egy autóban meggyűrődjön a ruhája. Tóni szereti a luxus márkájú táskákat és órákat; szeret hazudni a vagyonnyilatkozatában; szereti a extra kégliket – magának és másoknak is kiutalni; egyenesen imádja, ha Audiját más fizeti; szereti, ha a letelepedési kötvényekből neki is csorog a lé. Szereti, ha sosem bukik le, mert nála mindig minden rendben van, így aztán sem a rendőrség, sem a NAV, se senki nem zavarja.

Esetleg a Cilike. Tóni őt is szereti, és viszont. Nagyon odafigyelnek Rogánné Cilikére. Tömik Cilikét. Állami pénzből agyba-főbe, nem akarnak ujjat húzni kedves férjével. Nyilván az Antenna Hungária sem – megkínálta 25-25 millió forinttal a Fitbalance Aréna és Fitbalance Kids rendezvényeket, valamint 10 millió forinttal a Nemzeti Futóversenyt. Magyarország sportnemzet is. Az MVM-es támogatásokkal együtt ez már 210 millió forintos közpénzes támogatást jelent a Rogán Cecília cégéhez köthető eseményeknek. De a támogatók között van a Szerencsejáték Zrt. is.

Orbán Viktor családbarát kormánya mindenkire figyel. Majdnem. Néhányan, olyan 3-4 millióan, kimaradnak a nagy adakozásból. Ja, és Orbán Viktor nem is csípi a nőket, nőügyekkel nem foglalkozik. Nem is lesz EU-biztos a gyengébb nemből egy sem. Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság leendő elnökének kérése: Trócsányi László mellett egy nőt is jelöljenek magyar biztosnak a 28 tagú testületbe. Az ATV-nek így válaszolt Orbán:

Nem tudjuk teljesíteni. – Nálunk már van döntés, ki a jelöltünk.

Megint főszereplő akar lenni Orbán, de megint rosszul játszik. Itten lenn ez úgy működik: aki csak zsákmányolni akar, aki csak tartja a markát, aki csak mindig és mindig kapni akar, de ha tőle kérnek valamit, és curikkol, azt… Azt úgy vágják ki maguk közül az emberek, mint a penészes narancsot a kukába. Végleg lemondanak az ilyen becstelenről. Szóba sem állnak vele.

Van egy klassz vígjáték: Beépített szépség. Sandra Bullock és Michael Caine főszereplésével. Be kell építeni egy FBI-ügynököt a szépségverseny indulói közé, hogy felderítsenek egy bűnügyet. A trampli, kissé bajszos, röfögő, káromkodó rendőrnőre esik a választás. Jobb híján. És a kényes ízlésű szépségguru vállalkozik a lehetetlenre: okítással megpróbálja behozni a lány személyiségének hátrányát a versenyig. Neki sikerül. Szellemes, jó kis vígjáték. Persze a történetet nem a magyar élet, hanem Donald Petrier rendezte. Csak úgy mondom.

Az önök véleménye

Amikor a három „közjogi méltóság” fénylő csillagunk, Kövér elvtárs, meg ez a bajszos kiáll egymás mellé, a hideg futkos a hátamon. Iszonyatos visszataszító banda. SkiccPalinak lehetett az a mentsége, hogy buta volt mint a föld, még írni sem tudott, de Kádernek legalább, hírek szerint volt esze, ennek mentsége sincs. És ő az aki őrködik az állam demokratikus működése fölött. Röhej! Janó is nagy ívben tett a saját kalaptörvényére. (agador)

Minél hangosabban háborodnak fel , utasítanak vissza minden ellenzéki lépést / nyilatkozatot , annál biztosabb vagyok benne, hogy jó irányba mennek a dolgok . (Krisztina)

„…nézik hülyének a saját szavazóikat” Merthogy a „saját szavazóik” azok is! Akik tömegesen képesek a saját rövid és főleg hosszútávú érdekeik ellen szavazni, mert elhiszik, hogy az nem is az ő érdekük, nos azok minimum „lelki szegény, tudatlan, gondolkodásra képtelen szavazók”, de az egyszavas, tömör megfogalmazás is elegendő jellemzésükre: hülyék. (Gábor)

Én biztosan egy nagyon egyszerű gondolkodású fickó vagyok, de nem értem, hogy egy nyilvánvalóan EU ellenes pártnak (v.ö.: jogállamiság, kommunikáció, stb) mi a fenéért kellene vezető pozíciót biztosítani az EU-ban? Ott vannak az EP-ben. Bomlasszanak ott! (Tamas)

Jól van. Nincs jól, de ez van. Mikor jön meg az eszünk? Mikor is nem bántjuk, mószeroljuk egymást? Azzal nem értek egyet, hogy a szövetségeseinket szokásunk hátba támadni. Igaz is mikor voltak őszinte, tiszta szándékú szövetségeseink? (anima)

Így írtunk mi

Annak is ocsmány vége lett

A pusztítás ma már a sikerpropaganda része

Vadbarmok

Viccelni teccik, ugye?

Mi keresztények vagyunk, takarodj innen

2009-ben a Fidesz ugyanezt tette, akkor nem volt gond?

Az egyszerű undortényező

Már féllábon is kibírjuk, ameddig a turulszaros anyafölddel egy szintbe hozzák az országot

Bukdosik a lelkem

Hűbéri kézcsók végbélen keresztül

Úriemberek

A nap kommentje:

„Létezik-e egyáltalán még Magyarország? ” Hát persze, sőt, egyre nagyobbak leszünk, most már tengerpartot is vettünk magunknak, sőt, lehet, hogy Erdélyt is kivásároljuk, miért ne? (Melinda)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.