Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Családbarátok. A gyalázatos hajléktalantörvény szerzője ezúttal megkínálta Monikát négymillió forinttal

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

A Nemzet Szőkéje mindig akkor kerül elő, amikor valamilyen ordas hazugsággal kell etetni az embereket. A magánnyugdíjpénztár ügyet nem felejtjük. Úgy lopták el a 3 ezer milliárdot, hogy se híre, se hamva. Nem tudom, hogy Selmeczi felfogja-e, hogy ebből mennyi családot lehetett volna talpra állítani, már csak azért is, hogy szégyenteljesen ne kullogjunk a legszegényebb országok listáján az utolsó előtti helyen.

Ma megint aktuálissá vált, hogy a parlamentben felolvassa az életbe lépő családtámogatási program nagyszerűségét. Egészen odáig ment Selmeczi Gabriella, hogy

„Magyarország a legcsaládbarátabb Európában.”

Mi lenne velünk, ha nem lenne az? Ha lefordítják csak ezt az egy mondatot a svédeknek, norvégoknak, finneknek, németeknek, akkor ne csodálkozzunk, hogy fetrengenek a röhögéstől, és egy istennek sem cserélnének velünk. Ha csak nem akarnának Karas Monikák (kérem tisztelettel, így írja a nevét, rövid o-val) lenni. Az ő családjára gondolhatott Selmeczi is, hiszen 1,3 helyett 4 millió forintot kap augusztustól Karas Monika. Ez háromszoros fizetésemelés. A bizottság nagyon röviden meg is indokolta miért:

„Időszerűvé vált a Médiatanács elnöke és tagjai, valamint az NMHH vezetői illetményének rendezése.”

Az Országgyűlés 2013. szeptember 9-én 248 szavazattal kilenc évre választotta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának elnökévé Karast. Jól bebetonozták a Fidesz-asszonyt annak idején, természetesen a szakmai szövetségeket kihagyva, Orbán ajánlására. Ügyvédként is leginkább fideszes médiumokhoz és fideszes politikusok jogi ügyeihez volt köze. A négymillió (nem hitel, közpénz, amit a mi zsebünkből rántanak ki megint) mellé még megilleti:

hivatali lakás,

személyes gépkocsihasználat,

további 400 ezer forint tiszteletdíj

Ha lehet még valami gusztustalanabb, akkor az az, hogy a javaslatot az Orbán Viktor és családtagjai ügyvédjeként ismert Bajkai István, a hajléktalantörvény szerzője nyújtotta be a törvényalkotási bizottság alelnökeként. Akkor mi ez, ha nem diktatúra Orbánostul, Bajkaistul, brancsostul. Ilyenkor fogja el az embert a hányinger tőlük. A családbarát trógerektől.

Mondjanak nekem tíz melóst, ápolót, pedagógust, könyvtárost, mentőst, bárkit, aki egyszerre háromszorosan megemelt fizetéssel hálálkodhat minden magyarok Vezérének. Csessze meg már, mi eddig úgy tudtuk, hogy simán meg lehet élni 47 ezer forintból is. A Fidesz-maffia tagjainak még 1,3 millió sem elég. És akkor az elvtársak és elvtársnők galád módon hencegnek a családpolitikájukkal. Ez nem az, ez echte zsarnoki rendszer; szülhet itt akárki akárhány gyereket – a hazának meg Orbánnak. Már bocsánatot kérek, de a jó kecskeszart tud ez a nő, hogy annyit keressen, amennyit az ország háromnegyede három-négy év alatt. Családos férfiakat, nőket dózerolnak el az útjukból, akik nemhogy szülni, de élni sem tudnak méltóan.

Erre olyan büszke a Nemzet Szőkéje is? Próbálja ki ő is, meg a hatszázezres ridikülös, a szépségipar önálló üzletasszony családtag is, plusz Kupakos úr édesanyja is. És akkor Karas közmédiáiban harsognak a kirekesztő, embertelen programjukról, ezért is kellett még jobban megfizetni Monikát. Hazudják a szemünkbe reggel, délben, este az orbáni krónikát. Milliárdokért. A saját pénzünkön csapnak be, hápogják az ámító propagandát. Vertyoghatnak a tévéjükben, rádiójukban, lapjaikban, ha majd már egy kormányablaknál sem ül senki; ha a vakbelüket a portás veszi ki – orvos és ápoló híján; égő házukat pedig olthatják két kicsi agyondolgozott, milliós kezükkel. Nagyjából így lesz.

…és millióan csak nagyjából esznek ebben az országban. Ha a kenyér-krumpli-zsír nyugtató, statisztikát kozmetikázó adat lehet, akkor szégyellhetik  magunkat. Ebből nem lesz több baba, hiába döngetik a mellüket. Akik körül megfagyott a pénzkereseti, taníttatási, egészségügyi lehetőség, azok nem Orbán hitelére vágynak. A 4 milliós Karas kameráin kívül az életükhöz szeretnének kapni egy kis löketet az orbáni igen-esélyes anyukák és apukák, nagymamák, gyerekek.

Menjetek ti a jó büdös görényólba dicsekedni! Éppen most időszerű!

Az önök véleménye

Ha már klímaváltozás : én egy olyan szép vízparti helyen dolgozom, ahol ha szélcsend is van, jár a levegő …namost már nem jár ..:( úgyhogy igen égető lenne a problémát komolyan venni…. ellenkező esetben ezeket a majmokat kevlarral felszerelve állítanám szolgálatba a 45 fokos teraszon… Nem nehéz kiszámolni , most vagyok 55 kg a hőség idején , min. folyadék bevitel 3-4 liter , kalória bevitel max 1000(néha 1200 mikor dörzsölunk..) , tehát a szezon végére az 50 kg-t se fogom elérni … Tessék mondani, hol kell “hála imát rebegnem “ az ingyenes fogyókúraért ?? (Krisztina)

Voltaképpen nem beszélnek akkora hülyeségeket, én például minden nap elég intenzíven megélem a nemzeti identitásomat azzal, hogy fölébredek, és pofán csap a nagy bides magyar rögvalóság. Ha a tömegközlekedésen utazom, ha orvoshoz megyek, ha végigsétálok a faltól falig aszfalt, nulla zöldfelület utcákon. Ha külföldre megyek, ahol is igyekszem lehetőleg nem elárulni, hogy honnan jöttem. A nemzetközi fórumokon és csoportokban, ahol ha kiderül, hogy magyar vagyok, az első gondolatom az, hogy most undorodni fognak tőlem. Szóval tényleg jól csinálják, egy pillanatra sem vagyok képes elfelejteni, hogy itt élek, és ezek ülnek a kollektív nyakunkon. (marbles)

Hogy kell erősíteni a nemzetthy identitást? Fel nem foghatom. 9-től 16 óráig hazaffyash szólamokat hallgatnak? Ez nem más, mint janicsárképzés. Vagy viktorjugend. Bakker, most látom, a tegnapi bejegyzésemben, a hülye telefon átjavította a Janót, Nánóra. Természetesen nem ezt akartam, de végülis, így se rossz. (agador)

Most lemaradtam kissé. Két faluval odébb,falunap volt.Azt gondoltam, ingyen van minden.Mi történt?Lendvai Zoltán, gördeszkával közlekedő pap,felszentelte, a temetőbe vezető út, térköveit. Aztán ezerrel „lakodalmas rock.Mindegy,bringával voltam.500.ft. volt valami gagyi sör. (janos)

Tudja orbán, hogy semmi ráhatása sincs az EP posztjainak megszavazására, de itthon azért fujja, hogy nem engedjuk, megakadályozzuk, mindent megteszünk azért, hogy………. Más a duma kint és annak pont az ellenkezője itthon. Remélem nagyon pofára fog esni és minden úgy történik majd, ahogy ő nem szeretné. (Transzporter)

Aki lakkozza a körmeit,akár hölgy,akár férfi,az felkészülhet.Mert novák kató néni,benyújtja a módosító javaslatot. Két szülés közt, csak három szinüre lehet lakkozni,piros-fehér-zöld,ebben a sorrendben.10. ujja van legtöbbünknek a két kezén, ezért az utolsóra, csak piros jut.Ez matek. (janos)

Milliárdokkal lapátolják neki a pénzt, ráadásul a privát bankszámlájára, birkózóverseny, birkozóstadion címen. Annyira nem hülye, hogy azt ne fogja fel, kétmilliárdért meg felfalja a pacallal töltött birkafejet. Ingyen is felfalná. (agador)

Szilárd azt sem venné észre,hogy ő ül, a nagyméretű bográcsban,és maga kevergeti a levet,maga körül,lényeg a főzés.Aztán megenné a főztjét. Önkannibál,jó az,csak elég fűszer kell bele. (janos)

Az a fajta ember vagyok aki nem a kinézete és származása alapján itéli meg az embereket. Kormányunk tagjait végig nézve, arra a megállapításra jutottam, hogy a szépség, a jó kinézet kizáró tényező volt. Nem csak okosabb, de szebb se lehet senki őcsutiságánál. (N. Csabáné)

Véleményem szerint szándékosan provokálnak s valószínűleg utasításra. Folyamatosan tesztelik a tűrőképességünket. Mindig csak egy réteget sikerül megbántani. Az emberek feledékenyek. Szokják lassan a megszokhatatlant. Kellene egy írás. Egy összegzés, amiben benne a valóság. Ami elég sokaknak felnyitná a szemét. Ha ráférne két oldalon esetleg… (Anna)

Mindig könnyebb régebben élt nagyságok emlékére ünnepséget szervezni, mint megfogadni és betartani azokat, amit ezek a régen volt hírességek, tudósok, már akkor is követeltek. (agador)

Miért vagy meglepve? Az egész politikai „elitünk” (na jó a 99%-uk) hiszi, hogy a pozícióval (pénzzel) együtt jár az ízlés, a műveltség és a viselkedni tudás is. Akkor azok mit is gondolhatnak, akik ezekre néznek fel, mint követendő mintára? (Erzsébet)

A kászpénzes fizetést, marékszámra, általában a seftelők, drogterjesztők szokták alkalmazni. Érthető okból náluk szóba sem jöhet a bankkártya, hitelkártya. (agador)

100%-ig egyetértünk. Gandhi kora lejárt, a csendes tiltakozást gyakorlatilag lesz…ják az orbánféle, csak az erőből értő trógerek. Egy erőszakos zsarnokkal csak erőszakos eszközökkel lehet eredményesen szembeszállni. Eltartott kisujjal nem lehet forradalmat csinálni. (spermahajder)

Így írtunk mi

Ezt a káoszt nem kis meló lesz helyrerakni a rajongók fejében, de menni fog

Uniós pacalleves

Minden egyes rongy, amit most olyan nagyon jó rázni, vörös posztóvá fog változni

Kezdődhet az újabb ötéves ciklus

Ötvenéves az első figyelmeztetés

Díjak helyett lehet, hogy inkább kézfertőtlenítőt kellene osztogatni, annak nagyobb haszna lenne a jelenkori magyar egészségügyben

Ha az a kérdés, hogy miért nincs ezek között egyetlen becsületes ember se…

Nagyságos asszony hétköznapi vécépapírja

Jön

Bilincs és vezetőszár mindenkinek

Rendezzünk olimpiát, legjobb volna kettőt egymás után

A nap kommentje:

Amit még kihagytam, hogy ha magánzárkában lennének, akkor ráérnének gondolkodni, hogy érdemes volt-e a népet és az országot ennyire tönkretenni.Ha többszemélyes zárkában lennének, akkor viszont ölhetnék egymást, mindenki a másikra tolhatná a felelősséget, (Transzporter)