Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az orbáni hazugság menühöz mindig akad érdekzabáló

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek. Vagy a naptár füllent, vagy az időjárás huncutkodik velünk. Több városban visszaállították a távfűtést, falun füstölnek a kémények. Akkor most, május 12-én, tél van? Majd jól betakarózunk éjjel.

Amit nem lehet eltakarni. Orbánék minden szinten, pofátlanul, ostoba fajankóként ontják a hazugságaikat. Ebben hiszik a saját igazukat. Ami tudjuk, lókukit sem ér. Lelkiismeretük nincs. A lódításukra is lódítással válaszolnak, képesek a végtelenségig fokozni, eltorzítani a valóságot. Kényszeresen és betegesen. Ez az orbáni menü, amihez mindig akad érdekzabáló.

Téves az értesülés, miszerint az Európai Bizottság megtámadta volna az úgynevezett babaváró hitelprogramot. Ezzel szemben a magyar hatóságok maguk kezdeményeztek egyeztetést az Európai Bizottsággal a hitelprogram kapcsán. A Bizottság a mai napig nem adott ki semmilyen hivatalos állásfoglalást a programról, és vizsgálatot sem indított ez ügyben. Az állami támogatásra alkalmazandó EU-szabályok egyébként nem vonatkoznak a magánszemélyeknek adott támogatásokra, és nem kérdőjelezik meg „a magyar kormány örvendetes családpolitikai céljait”, hanem az uniós versenypolitika részeként a gazdasági szereplők közötti verseny torzulását hivatottak meggátolni – reagált hivatalos közleményében az Európai Bizottság.

A Magyar Nemzet – ki más lenne a svindligyárban partner? – írt arról, hogy „csökkentené az állam által nyújtott babaváró támogatás kezességvállalási szintjét az Európai Bizottság, mivel álláspontja szerint a rendszer jelen állapotában uniós versenyjogot sérthet”. Ráharapott Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára:

„Brüsszel az előzetes egyeztetési eljárásban kifogásolta a magyar kormány által bevezetni kívánt babaváró támogatás bankokon keresztüli folyósítását.”

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pedig ma reggel a Magyar Rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjúban beszélt arról, hogy „a családtámogatási programot ért támadás még egy ok arra, hogy májusban irányváltást kényszerítsünk ki Brüsszelben”.

A politikus –az Európai Bizottság közleményének homlokegyenest ellentmondva – úgy fogalmazott: Brüsszelnek a programmal kapcsolatban elsősorban versenyjogi felvetései vannak, de „valójában ez egy jogi köntösbe bújtatott támadás a magyar családtámogatási rendszer ellen”.

Ezt volt szerencsétlenségem hallani a Kossuthon. Vártam, vártam, hogy ez a fickó mondjon valami értelmeset, valót, de nem sikerült, és a riporter is megszakadt a helyeslésben. Nem akarom népszerűsíteni a Kossuthot, de: 1. Mifelénk nem lehet, csak tinglitangli zenei csatornákat fogni. 2. Esküszöm, hogy elmegyek tanúnak azért, hogy elmondjam, hogyan működik a közszolgálatiatlan rádió k*urva sok pénzünkből. 3. Reggel meg este egy-egy órát kibírok mint fültanú Orbán összes költeményéből. Tájékozódásként.

Azt meg csak így széljegyzetben Dömötörnek. Is. A babaváró támogatás az keményen visszafizetendő hitel. Nem úgy, mint a számukra hideglelős Svédországban. Ott a babvárók állami támogatást kapnak – az édesapa is, nem banknyereséget növelő hiteleket.

Orbánék hazugsága a gyűlöletre épülő kommunikáció, az állandó háborús helyzet Európa ellen. Csatát még nem nyertek. Orbán magyar hadvezérnek nincs semmiféle emberismerete, egyet tud: minden főtisztjét olyan állásba helyezte, ahol a legtöbbet perkálhatnak nekik a közös vagyonból. A váratlan eseményeket nem bírják, és ha megzavarják őket, még jobban megvadulnak. Makacsul ragaszkodnak a kitűzött céljukhoz, semmibe véve, hogy ellenük még több hadvezér irányítja csapatát. Saját, kézcsókos szavazóit is megalázza, akik egyszer majd rájönnek (talán), hogy vitte be a diktatórikus zavarosba őket, a most még imádott bálványuk. És ettől majd bukik az egész Orbán-sereg. Csatamező nélkül.

Igazából már kipasszolták a Fideszt a néppártból, de nem nyugszanak. Az Európa-ventilátort állandóan működésben tartják. Belepiszkítanak, aztán bekapcsolják, hadd fröcsögjön a trutyi. A sok hazugságot egyáltalán ne vegyék a szívükre a magyar emberek. Van erre egy nagyon eredményesen ható pirula: nem kell rájuk szavazni.

Orbán Viktor Amerikában is nem kívánatos személy. Négy amerikai szenátor, a szenátus külügyi bizottságának két republikánus és két demokrata tagja szerint biztosan nem. Levelet írtak Donald Trumpnak, hogy vonja kérdőre Orbán Viktort a május 13-i találkozójukon a demokratikus intézményrendszer leépítése miatt. Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár rögtön ráharapott, szó sincs Magyarországon semmiféle demokrácia leépítésről:

Teljesen nyilvánvaló, hogy olyan amerikai képviselők (?)véleményéről van szó, akik kampányát valamilyen formában Soros György, illetve szervezetei finanszírozták. „Én attól tartok, hogy itt egyértelműen egy bevándorláspárti megnyilatkozásról van szó.”

Bunkóság a köbön. Reméljük, Soros György jól van, nem szokott csuklani. Kovácsra nagy kár volt neki ösztöndíjat pazarolnia, nem használt az okítás. Neki sem. A pénz és a hűség sokkal nagyobb úr, csak az a baj vele, hogy süsüvé tesz. Nála is mindig be van kapcsolva a Soros-, migráns automata. Működőképességét az ellopott közpénz biztosítja. Ha a fidesznyikek beleöntik a szemes kávét az automatába, már onnan is Soros folyik ki.

Ne maradjunk Németh Szilárd nélkül. Feltette a Facebook oldalára a Fidesz csepeli lakossági fórumát, ahol a résztvevők a migrációt tartják fenyegetőbb veszélynek. Szemezgettünk:

A klímaváltozáson lehet változtatni, de a migráción, ha egyszer megtörténik, akkor soha többet.

Most a migráció a legfontosabb, hogy ne jöjjenek ide az am… a muzulmánok, vagy nem tudom, kik, az arabok. Mert nem szeretném, ha Magyarországon ugyanolyan dolgok megtörténnének, mint Németországban vagy Franciaországban. A migráció veszélyesebb, mint a klímaváltozás. A klímaváltozás ellen lehet védekezni.

Ebből elég ennyi. Németh Szilárd kommentje: A csepeliek értik a problémát. Értik bizony, nem is választották újra polgármesterré, az országgyűlési választáson megverték, mint szódás a lovát. Csak listán jutott be a Parlamentbe.

Az önök véleménye.

Érdekes lesz ennek az embertelen és csalással „megválasztott” orbánrezsimnek a vége. Egy nap felveri a gaz ezeket a semmitérő, túlárazással épült stadionokat. Az elmúlt 10 évben ha teljesen nyílván nem is, de valamennyire sikerült volna a Nyugathoz közeledni, Legalább egy kicsit. Most megint elment a jármű. Valahányszor arról van szó, hogy na most akkor rálépünk a megfelelő jövőbe vezető útra, mindig vacak irányba „előre”… (Benedek)

Irgum-burgum..Csak nem felment az Elnok Ur vèrnyomàsa? ( mondanèk mèg pàr dolgot, de fociròl lèvèn szò, hagyjuk…) Amùgy ne tessen màr ùgy csinàlni, mintha most hallana eloszor a problèmàròl!!..àlszent kèpmutatàs, ami ezt az egèsz rendszert jellemzi… Haladjunk: ivesen c@rik a problèmàra, mert a vezèr ezt irta elo, hogy meg kell lepodni..a magyar futball majd akkor indul fejlodèsnek, ha a szòtàrba felveszik az „alàzat, elhivatottsàg” szavakat is, nem csak a fizetèseket… ..ès ha a Dàrdait sikerulne haza csàbitani…( nincsnek illuziòim..) mind a hàrom fia neves euròpai csapatban jàtszik, hulye lenne hazajonni ” bohòcnak”…itt tartanak..minden szinten.. ès èn oszintèn csak sajnàlni tudok mindenkit aki e Rendszert sose akarta, de mègis ” megnyerte”…:( (Krisztina)

Aki ilyen kontraszelektált, alacsony IQ-val rendelkező politikusokban látja a jövőt, az válasszon ilyeneket. Jó étvágyat hozzá! A nemzethykeresztény megyéspüspök képző OKJ-tanfolyamon ezek szerint nincs a tananyagban szó érzelmi intelligenciáról és lelki/spirituális intelligenciáról. Ha ehhez hozzáveszzük a kreativitási intelligenciát, az akarati intelligenciát, a problémamegoldó (adversity) intelligenciát, pontosabban ezen készségek teljes hiányát, akkor már meg is kapjuk a… na, melyik rezsim feltétel nélküli kiszolgálóinak a személyleírását? (masikszempont)

Ezt a jelenséget én itthonról is ismerem, van egy felnőtt fiam, aki akkor kajabál és haragszik meg istentelenül és akkor elég nagy cirkusz van,ha igazam van.Ha véletlenül nincs igazam /ami ritkán fordul elő/, akkor szépen, csendben meg tudjuk beszélni. Innen tudom mindig, hogy igazat mond, vagy hazudik. A z orabánnál is hasonló a helyzet, minél inkább kapálózik és fenyegetőzik, annál inkább igaza van a kritizálónak. (Transzporter)

Mindenki igyekszik gazdája kedvében járni. Hazudós Petike megmaradt mi volt, fénylő csillaga személyes szóvivője, ha őexelenciája csettint, Petike ugrik, visít, toporzékol, ezt tanulta urától. Ugyanígy a futsaltárs Levente is, éppen azt és éppen úgy tesz, mint közvetlen ura és parancsolója, a toporzékügyi miniszternek felcsinált alak. Holott éppen ez a visítozás, sértődés, egyebek, ezek igazolják, hogy mennyire igaza van a svédeknek. (agador)

Ezután már csak az következik, hogy fegyverrel is meg kell őket védeni, és felszabadítani a másvallásúak elnyomása alól! Ugye azért még nem egy 21. sz.-i keresztesháború meghirdetésénél tartunk?! Ennyire már csak ne menjünk vissza a középkorba! (Mariann)

„..mert az tény, hogy a hazát már elrántották a fejünk fölül!” Ez bizony a szomorú valóság. ” Az aljasság nem a tehetség szinonimája!” Nagyon okos ember a Tata, mindig ideges leszek, ha azt olvasom, hogy milyen tehetséges a mi fényességes nagyúrunk vagy a Gulyások gulyása. Csatlakozom Transzporterhez, kiváncsian várom ő fejedelmisége válaszát, a sok Rodostóba érkezett levélre. (N. Csabáné)

Kövér elvtárs miért nem forintban beszél? Gondolom azért, hogy a híveknek ne tűnjön olyan soknak, a többiek meg kit érdekelnek. Ateista vagyok de egyre inkább kezdek reménykedni, tévedek és van pokol ahol kövért és bűntársait már nagyon várják. (János)

Hazaárulás az, ha nem tetszik nekünk az, ahogy orbán „kormányozza”, jaj mit írok, vezeti az országot és minket az orrunknál fogva. Ezek szerint orbán a haza. Mi meg vagyunk a hazátlan hazaárulók. (Transzporter)

Így írtunk mi.

Exkluzív agymosás. Majdnem ingyen

Vállról indítható hiszteroida

Svédországban még tudják mi a demokrácia, itthon már sajnos egyre kevesebben

Mert az tény, hogy a hazát már elrántották a fejünk fölül

Tenyérbemászó aljasság

Egy keresztény értékesebb mint egy muszlim, egy hindu, vagy egy buddhista?

Szerencsére gazdag ország ez itt, Mária Tündérországa

Irodalmi erőközpont

Ujjak a Szajnában

Hazudnak minden felületen

Köztörvényes bűnözőket rejtegető alakok pofáznak arról, hogy mindig a másik árulja a hazát? Szép

A nap kommentje:

Salvini testvér, mint fő belügyér, még olasz hadihajót sem enged kikötni, saját partjainál, mert azoknak volt pofájuk megmenteni 40 vízbe berult migráncsot. Hogy lenne az? Aki keresztény, partra szállhat, aki meg nem, azt visszalökik? Hogy szűrik ki az etióp keresztényeket vajon, hisz a nyelvük, a bőrük színe is ugyanolyan, mint a más vallású etiópoké? És erre az eszement őrültségre létrehoznak egy kutatóintézetet? (agador)

Bármikor, bárhol – Piaf.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.