Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Kommentelek, tehát vagyok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kérem, én föl vagyok háborodva, eleve ez a cím is milyen hosszú, az embernek kiég az összes agytekervénye, mire értelmezi, nem, nem én értettem félre, hanem nem kéne ilyen címet adni akkor, mert félrevezető és ezzel direkt hülyét csinálnak belőlem, természetesen a cikket nem olvastam, mert túl hosszú, kinek van ideje ennyit olvasni, csak ideírom gyorsan, amit gondolok a cím alapján, egyébként ezek is csak írogatnak meg elemeznek itt a Szalonnán, de nem mondják meg, hogy mit kellene csinálni, különben is, hogy beszélnek, az ember egészen belepirul, ne kelljen már csipkekesztyűt húznom az eltartott kisujjamra minden alkalommal, ez borzasztó, és már megint a Karácsony Gergelyt szidják, akivel én bármikor elköltenék egy romantikus vacsorát gyertyafénynél, amíg Gyurcsány az autómat szereli (Ki a legszexibb magyar politikus), mert ő még ehhez is ért, olyan megbízható feje van, én bizony még verset is írtam neki a témában („Gyurcsány Ferenc az autómat javítja, bár vállát egy ország gondja nyomasztja. Homlokát megtörli olajos kezével, jól boldogult a fékrendszer-cserével.”), de itt már megint őt bántják, ezeknek a Szalonnásoknak semmi sem jó, döntsék már el, hogy kinek a szekerét tolják.

Én bezzeg már rég megmondtam a megoldást, egyrészt hogy „Edgar for president!”, mert neki minden szavával és betűjével tűpontosan egyetértek, másrészt minden cikk alá odaírom, hogy „TŰNJENEK EL”, miért nincs egy varázsló ebben a nyomorult országban, az mindent megoldana, de én csak szórom a disznók elé gondolataim értékes gyöngyeit, a sok hülye internetező meg nem hallgat rám, pedig én már leírtam többször is kommentben, hogy csak el kellene takarítani ezt a tolvaj bandát és máris halleluja, egyből mi lennénk Ausztria, sőt, Ausztrália is mi lennénk, és a birkák helyett lenne sok cuki koalánk, nem ezeket a majmokat kellene nézegetni, hát hogy néz ki ez is ezen a képen, ki a franc ez különben is, hogy áll a haja, miért kell a fejét néznem, amikor épp most ebédelek, az embernek az étvágya is elmegy, undorító bagázs, ide is rakok gyorsan egy hányós szmájlit, hoppá, beragadt a gomb vagy nem tudom, mit nyomtam, véletlenül 8x küldtem el egymás után, ugye maradhat? Naná, hogy maradhat, nehogy már itt cenzúrázzák nekem, hogy én mennyit hányok, szólásszabadság van, vagy nem?!

És ezt én már tényleg nem hiszem el, még mindig van lejjebb, meddig tűrjük, miért hagyjuk, nem, tüntetni nem megyek, majd ha lesznek százezren, na majd akkor, addig a fotelból szurkolok és gondolok rájuk, igen, az egyes emberekből jön össze az a százezer, de nehogy már pont én legyek az az egy, aki mindig ott van, különben is, hülyék a szervezők, mert vasárnap délutánra hirdették meg a tüntetést, amikor én szombat délelőtt érnék rá azon a héten, meg is írtam nekik, hogy ezt jól elszúrták megint, amúgy is állítólag esni fog, na mindegy, majd hozzászólok az esemény oldalán, hogy lélekben veletek ázom, így érzik majd a törődést.

Egyébként pedig nem kéne mindig a Manyika néniket szapulni, mert például én is Manyika vagyok, de én életemben nem szavaztam erre a mocsok bandára, nem értem, hogy miért pont mindig engem kell kipécézni, különben meg fizessen a fene ezért, én már eleve fizetek az internetért, amit ott olvasok, az legyen ingyenes, amúgy is csak fölidegesítem magam a híreken, a kávé árát ugyan megspórolom így, de aztán azt a pénzt elköltöm vérnyomáscsökkentőre, áh, szar az egész, NA JÓ ÉN MENTEM.

Szonja

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.