Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A hite miatt úgy elvágta magát, mint a hintaavatásokra szakosodott államtitkár a nemzeti színű szalagot. Miszlikbe!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Kasztjogállam

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

A kend mintaszerű önmegtartóztatása komplexen illeszkedik a kinn tartózkodásához, és ez így helyes. Valahogy ilyesfélén kommentálta a nagyi, hogy visszafogja kend a vágyait. A Zsuzsika néni irányában csakúgy, mint a hazavágyódását. A tata nyersebb. Mert szerinte, ha kend hazabumlizna most a szultántól grátiszba kapott nyuszt mentéjében (kend írta, hogy a muszlim az nem csak eteti a migránst, hanem öltözteti, egyenesen pátyolgatja és sajnálja kend, hogy az Ibériai-félszigeten hajdan volt muszlim kultúrából pont a szolidaritást nem lopta el a Phd. szerzése közepette a közpénzen hizlalt szarvas vadász nemzeti bráhim), szóval a szöges dróton innen kerülve kendet úgy sittre vágnák, mint a Lölö bácsihoz a kínai vasútépítést, a nyuszt prémje meg még aznap a Cilike nyakában boaként virítana a nemzeti szépségverseny kifutóján.

Jaj. Az előző mondat hosszúra sikeredett. Az első mondat x-es szava miatt. És én mondtam is a nagyinak, hogy nem kéne villogni az ilyen x-es szóval, de azt mondta, ez így helyes, meg pontos, mert nem fehér vagy fekete a világ, hanem összetett, meg hol ilyen, hol olyan, meg hol, kinek, mikor milyen. Most nekünk kifejezetten …… (ennek a jelzőnek még a kezdő betűjét se írhatom le, mert az anyu leszakítja a fejem, ha csúnyákat írok, ez meg még ráadásul büdös is).

Tényleg. Ezt most muszáj megírni kendnek. Mert kend választékosan használja a nyelvet. Elannyira, hogy tán bele is pirulna néhány bráhim szájmenését hallva. Már ha értené, mert sok a beszédhibás köztük, nyelik a magánhangzókat, meg a szóvégeket, mint a közpénzt. Itt most mindenki ordenáré, de ez csak a bráhimoknak jogszerű. Szóban és írásban, szaftos, útszéli trágársággal nyomatják. A zaporozsjei kozákok levele az ájtatos gyermek esti imája ahhoz képest, ahogy a bennszülött alattvalóikhoz, na meg a berendelt külföldi nagykövetekhez szólnak frissen szerzett keresztényi öntudatukból kikönyökölve.

És ezek a hiú, bűzokádó görények rögtön megsértődnek, ha egy szolgáló rendbe sorolt, szülőképes nőszemély, az eleve elrendelt szülés/főzés/mosás/takarítás helyett kinyitja a száját és gondolkodás nélkül nyilvánosan, szóban lepatkányozza őket. Nem tudom, tetszik-e érteni? Biztos nem, mert nem itt vegetál velünk, hanem a pengedróton kívül éli világát és sóhajtozik a Zsuzsika néni után. Tehát, aki nincs az uralkodó kasztban, annak gondolkodnia kell, mit mondhat, mit nem! Főleg ha nő, mert az meg pláne könnyen a vak komondor útjába esik és még a bugyiját is lefotózzák. (Jó, mi? A fölény békaperspektívából tanulmányozza azt, akit lenéz.)

Persze most kend hátradől kényelmesen, hogy most már mindent tud, pakolhat a kofferba, mert kend férfi, és uccu neki. Hát nagyon téved. Először is. Kend nemes ember, márpedig most a bráhimok között se született nemes, se kiérdemelt nemességgel bíró egyed nincs. Márpedig a választások napjait kivéve a bráhimokon kívül senki sincs ebben az országban. A választások napján előbújik a kétharmad. Ez a kétharmad is hipnózisban dugja a szavazócéduláját a ládába és nyom nélkül felszívódik, mint a pukli a fején, ha időben rányomja a késpengét lapjával.

Így aztán necces lenne kendnek bráhimmá válni. De hogy kétsége ne legyen kendnek a honi kilátásait illetően, megsúgom: a janzenista hite miatt úgy elvágta magát kend, mint a hintaavatásokra szakosodott államtitkár a nemzeti színű szalagot. Miszlikbe! Tudja meg kend, hogy nálunk csak az a felekezet a vallás, amelyiknek a perselyébe dugdosott eurómilliárdok felhasználását a törvény szerint nem vizsgálhatja az Állami Számvevőszék. Márpedig a kend vallása kívülről rágja a magyar jogállam küszöbét. De ez semmi!

Nálunk fazonraigazított a jogalkotás (ne személyeskedjen, és főleg ne terelje a szót kend azzal, hogy inkább a buggyos nadrágját kellett volna). Tata megmondta: „az ártatlan bárány és a tudatlan birka között a szemléletünk a különbség!” Nézze meg az 1090/1998-as kormányhatározatot. Ha gondot jelentene kendnek a jogi nyelvezete, akkor átteszem bráhim magyarba. Ez se szép, de legalább rövid: Alattvaló magyarok, kuss! Vagyis a népnek minden titkos! A kormányülésekről még jegyzőkönyv sem készül. A mostani oktatásnak köszönhetően úgyse sok olvasni tudó alattvaló lesz, akkor meg minek pocsékolják a papírt. Nem heccelem kendet. De tényleg. Csak úgy, miheztartás végett két példát írok kendnek, mert mennem kell „viráglesre”. Kilessük, honnan lehet majd orgonát lopni. Tudja, ballagás lesz maholnap és díszíteni kell az iskolát, pénz erre nincs. Úgyhogy szociális bűnözés helyett szabályt sértve: lopunk. (Dehogy május 1! Ha nincs munkásosztály, akkor ünnepe sincs, miről beszél kend!)

Tehát tessék megnézni a neten miként dugdossák a kormányablakon az olcsó hűtőgépet, vagy miképpen premizálják a kasztbeliek szaporodását. És akkor most már ebben a témában tessék magát önállóan szórakoztatni a körmönfontan trükkös jogszabály zuhatagban. Ha véletlenül találna egyet, ami a szüleimre nézve legalább nem okoz jelentősebb hátrányt, akkor azonnal szíveskedjen jelezni, mert az őseim per pillanat nagyon maguk alatt vannak.

Még szerencse, hogy kend a határon kívül van. Mi megtanultunk már a kevéske szerencsének is örülni.

Mirtill

Bütyökfalva, 2019. május 1.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.