Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Zokoghatsz, Magyarország!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok. Mindenkinek.

Szakadjon le az ég, hát mégsem szakadt le tegnap este az ég. A fekete felhőből hullott körülbelül 30-40, na jó, legyen 80-90 csepp. Ennyi. Meglátják, eszünk még 600 forintos sárgarépát meg 800 forintos tököt. Még az aszály is ellenünk van, nincs jól ez így.

Vagy nem eszünk. Helyette majd golfozunk, mert minden magyar embernek gyerekkori álma az, hogy közmunkás legyen és golfozhasson. Az Orbán-kormány odafigyel a magyar emberekre, először a munka, aztán a szórakozás. Kicsit vakargatják a közmunkások az árokpartot, ezért kapnak egy kis borravalót, a melósok pedig éjjel-nappal arról ábrándoznak, hogy beletaláljanak a lyukba. Ja, már régen lyukra futottak. Miután az AB mindent rendben talált a rabszolgatörvény elfogadásával, irány dolgozni. Nem volt azzal a szavazással semmi baj: onnan vezeti az ülést az elnök, ahonnan akarja, a szavazókártyák pedig üzemmódban voltak, ahogy kell. Ez a fideszes alkotmány-tábornokok állásfoglalása. Mi más lehetne ebben a megcsúfolt, rothadó jogállamban? Orbánt kiszolgálni – minden szinten.

A legnagyobb undormány mégis az, hogy ebben az úri világban az a legtermészetesebb, hogy a melós szakadjon meg, és akkor még így sem keres meg annyit, hogy a családja, a gyerekei méltó módon éljenek. Rohadt cseléd világ ez. Dolgozunk az uraknak, az urakért, hogy aztán mindenki kedve szerint szórakozhasson, ha már kidöglött a gyárban, otthon. Nem? Főleg a Mészáros Lőrinc nagyon figyelmes, cserébe, mert adunk neki a túlórapénzünkből is. Ha megkapjuk időben.

Golfozunk, kérem szépen. Lölö bácsi megvette a Csányi családtól az alcsútdobozi golfklubot. Több milliárd forintot fizethettek érte. A Csányi gyerek, az Otépés Csányi fia, eladta az ország legnagyobb taglétszámú golfklubját a Talentis Group Beruházás-szervező Zrt.-nek. A Talentis a miniszterelnök jó barátjának, Mészáros Lőrinc milliárdos felcsúti üzletember érdekeltségébe tartozik. A Pannónia Golf és Country Club szinte közvetlen szomszédja Orbán Viktor hatvanpusztai majorjának és Mészáros Lőrinc birtokai ölelik körül. Már 30-60 ezer forintért alhatnak is a klubban, a többi összeget le sem írom – nem tesz jót a vérnyomásomnak.

Tudják, nem azzal van bajom, hogy sokan hódolnak a bukszanyitogató golfnak, bár elég sok zsömlét megettem már, ahogyan önök is, de nem vágom fel az ereimet, amiért nem golfozhatok. Az a bitangság ebben az egészben, hogy van egy ember a még köztársaságnak nevezett Magyarországon, aki bekebelezi magának és Orbánnak a háromnegyed országot – gátlástalanul. És ez ellen egyetlen fideszes, hát még ájtatos icike-picike manócska sem emeli fel a hangját. Elfogadják, mert nekik jut is, marad is. Ha egyszer csak bíróság előtt állnak majd ezek a fékeveszett emberek, mire, kire hivatkoznak, amiért kiszolgálták a diktatúrát. Annyira szeretném látni, ahogyan dadognak, összeszarják magukat és hárítják egymásra a bűnösségüket.

Tudják, golfozzanak, ha ez a mániájuk, de hogy milliók egy kurva könyvet nem tudnak megvenni, hogy egy nyaralás csak álom, hogy a gyerekeknek az állandó nincs jut, hogy egy szebb sorsra érdemes országot kizsigerelnek ezek az őrültek, az nincs rendben. Nagyon kemény munkával ide hozzák Észak-Koreát – a világ szégyenére. Nyugodtan készülhetünk a szép szürke formaruhákra, majd abban tapsolunk DzsongVikinek? Ha ekkora málé libák vagyunk, meg is érdemeljük.

Az Ókovács Szilvesztert pedig azonnal ki kellett volna már rúgni a Magyar Állami Operaház főigazgatói székéből. Vele mehetnének az énekesek is. Elképesztő, én nem találok szavakat. Hol a büdös francban élünk mi? Vallják magukat afroamerikainak az énekesek, hogy megfeleljenek annak, hogy George Gershwin operáját fekete énekesekkel adják elő! Ira Gershwin, a zeneszerző öccse és az opera szövegírója végrendelkezése alapján.

Azt a hétszentségit, ha három évig vernek, akkor sem jut ilyesmi eszembe. Ez az ember beteg. Micsoda gyalázat! Orbáni habos-babos migráns őrület a színpadon: akik játszanak, az egykor Afrikából Amerikába hurcolt rabszolgák leszármazottai mai és magyar néven. Ennek az Ókovácsnak fekete bokszos az agya, takarodjon el az Operából! Addig, amíg nem kér engedélyt Ferenc pápától, hogy Mozart Varázsfuvolájában Sarastro szerepét csak felszentelt pap énekelhesse el. Nem ám bárki. Nem a Székely Mihály, nem a Gregor József basszus. Basszus.

Orbán Viktor miniszterelnök a pesterzsébeti, Klapka téri református templom felszentelésének hálaadó ünnepén mondta:

„…de az igazság úgy áll, hogy minden egyes jó szóra, biztatásra, és különösképpen minden egyes imára szükségem van ahhoz, hogy a munkámat végezni tudjam. Persze az is a munkám része, hogy úgy kell csinálnom, mintha nem is emberből lennék, és meg se rezdülnék. De azért jó, ha mindenki tudja, hogy azért ez nem egészen áll így. A miniszterelnök is emberből van, és szüksége van támogatásra, mert egyedül aligha tudná állni azokat a viharokat és azt a sarat, amit munkájából következően állnia kell. Ezért én hálás vagyok mindenkinek, aki a személyes jókívánságaival, az ölelésével és az imáival segített az elmúlt időszakban. És kérem Önöket, hogy ne hagyják abba, hanem tegyék ezt a jövőben is.”

Zokoghatsz, Magyarország!

Az önök véleménye.

Nem kell ahhoz mívelni a sportot, hogy valaki az elnöke legyen? Kíváncsi lennék, mondjuk Dajcstomi mikor focizott utoljára. Mostanában nem a sporttól izzadt a képe. Volt régebben a szép emlékezetű Kosztolányi Dénes fidióta képviselő, ő meg az aerobik szövetség elnöke volt, de soha nem láttam hosszú szárú zokniban, dresszben ugrálni. Nem ugrik be a neve, de az az alak, aki a paraolimpikonokat gyámolította, az se volt se olimpikon, se mozgássérült, csak lopni ment oda. (agador)

Azèrt azt nehezen lehetne elkèpzelni, hogy az Iròszovetsèg elnoke nem irò… Az ufòszovetsègnèl màr lehet nèmi ” engedmèny”..de, hogy a sport szovetsègek elnokei olyan emberek legyenek, akiknek az adott sportàghoz kozuk sincs..(!)..ilyen is csak otthon fordulhat elo… (Krisztina)

Olvastam TGM írását, én viszont nem értem. Mit akart ezzel mondani? Mármint azon kívül, hogy szar minden és nincs remény semmire, csak ha az önkéntes száműzetésbe vonult fiatalok Kantot olvasnak Beethoven zenéjére, aztán elzavarják a ‘csába a teljes politikai garnitúrát, talán akkor lehet valami, de az se biztos. (zsoltix)

Papa bányája kapcsán tegnap számoltam ki, hogy a kő elszállításához szükséges teherautó forgalom azt jelenti, hogy nem egészen két percenként fog egy teherautó végigmenni egy nem erre méretezett úton. Hány ház fog tönkremenni? Hány baleset fog történni? De kell a kő PaksII-höz, a Budapest-Belgrád vasúthoz (egyik sem magyar érdek), így Orbán Győző nyugodtan gazdagodhat.:( (Judit)

Tej és vaj, kicsi Mirtill. Igazán nem nagy kívánság saját sokláb asszonyság sokmillás karórája, millás kiegészítő toilett-je mellett. Igaz, mi a vajat, tejet esszük, isszuk, nem fürdünk benne. (anima)

Az a szép az ilyen magyar gógyis megoldásban, hogy egyrészt lejáratnak minden magyart (nem számít), másrészt pedig már megint a máséval verik a csalánt (szintén nem számít, sőt.) Ha per lesz, nyilván lesz, azt elbukják, mint a huzat, mi meg fizethetünk, mint a katonatiszt. Vettünk mi már sok csuda dolgot Orbánisztán szépülésére: Seuso-kincset, Munkácsy-festményt, más apróságokat számolatlanul, mer’ fussa. Eljutunk oda, hogy semmit nem adnak ide, sem művek előadási jogait, sem műalkotásokat, mert félnek, hogy a rablóbandának megtetszik és simán ráteszi az enyves mancsát, aztán lehet pereskedni… (Madárlátta)

Ezek nem tisztelnek semmit, és senkit! Ez az az ország , ahol minden megtörténhet, meg mindennek az ellenkezője is..nincs mit ezen csodálkozni .. a következő az lesz, hogy a magyar nép afroamerikai “gyökerekkel “ is rendelkezik… (Krisztina)

Lenyügöző Újhelyi kulturált viselkedése, tudása és hihetetlen nyugalma, amivel hülyét csinál még a nevüket is elfelejtő felkészületlen senkikből. Ennyi maradt az utánpótlásra, Fideszesek? Ezért kezdhetitek az aggódást. (Márta)

Nálam a civilizált és nagyon okos viselkedése mellett azzal szerzett hatalmas pluszpontot, amikor brüsszeli ösztöndíjat alapított szegedi egyetemistáknak. Amennyire tudom, a képviselőséggel járó tanulmányútra is diákokat szokott meghívni, nem ingyenélő talpnyalókat. Arról miért nem kérik a számlát a nyalonc csúszómászók? (Madárlátta)

Csak türelem. Eljön az az idő, egyszer valamikoron, amikor mindenki tejben- vajban(akácméz lemaradt) fürdik.Magyar módra, aludt tejben,és avas vajban. Ne legyünk mohók,az is egészséges. (janos)

Így írtunk mi.

Majd tüdőre szívják a tutit

Magyar gógyi

Ezeket agyonveretem…

Ő dőzsöl, mink koplalunk, és ebből kijön az országos átlag

Miért fáj ez nektek?

Amikor szembejön Ujhelyi

Féltek, hogy elgurulnak a gyógyszerei és szétveri a bulit? Hát nem így is, úgy is azt csinálja?

Papának, szeretettel

És mégis megvártalak

Római hangulatok / Luca ajtaja 6

A nap kommentje:

Németországban tényleg fatengelyes internet van, igaza van Schmidt Marinak. Ott úgy chatelnek, hogy lovasfogattal hordják az üzeneteket. De a középkori körülmények miatt lassú, mert néha beragad a kerék a sárba. (zsoltix)