Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hazug, fintorgó államfazon

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek. Előtte még urak, hölgyek, lehet szurkolni.

Orbán bárhol bármikor és bárkinek tud hazudni. Ömlengeni nagyszerűségéről. Nem tett mást a „felfüggesztettem magunkat” tegnapi néppárti döntés utáni nemzetközi sajtótájékoztatón sem. Azt mondta, ők tartották benn tíz évi kormányzásuk alatt Magyarországot az Európai Unióban, az ő érdemük. Meg a felcsúti stadionod büdös budiját, mester!

Az Unióba mi magunk akartunk belépni, és azóta is maradni. 2004. május 1-jén Szlovéniával, Szlovákiával, Csehországgal, Lengyelországgal, Litvániával, Lettországgal, Észtországgal, Máltával és Ciprus görögök lakta részével együtt váltunk az Európai Unió tagjává, kaptunk egy nagy európai esélyt. Az előtte levő évben országos népszavazáson döntöttek így a magyar emberek: 45,62 részvételi százalékkal az érvényesen szavazó választópolgárok 83,76 százaléka támogatta a belépést. Küzdünk is, és nem hagyjuk, hogy Orbán onnan kiüttessen bennünket. Pedig erre játszik a gazember, meg arra, hogy ott is ő legyen a főszereplő – keveri-kavarja a szart rendesen, nagysága és bölcsessége hamis tudatában. Szerencsére a demokratikus szövetségben nagyon jól tudják, hogy kivel állnak szemben, és hangsúlyozzák is, hogy nem a magyarok ellen szólnak a figyelmeztetések, a szankciók, a büntetések – de rajtunk csattan. Megbocsáthatatlan örök bűne ez a diktátornak. Még azt is mi fizetjük ki, amit eurós támogatásként elloptak. Lesz itt még cifra dolog, a java még csak most kezdődik – ez az ember nem nyugszik, ez az ember világuralomra tör(ne), és attól mentsük meg magunkat, közösen.

Végre, végre észbe kellene kapni, nem szütymögni ezzel az aljas bandával. Mit kéne még elkövetniük, hogy elzavarjuk őket a legmélyebb zavarosba? Gondolták mindezt a rendszerváltáskor, gondolták, hogy egy beteg agyú karmaiba kerül az ország? Megmondom, miért nem tiszta az államfazon. Mert már látszik is rajta. Látták, hogyan fintorgott, nézett a mellette ülő cselédeire, kapkodott a homlokához újságírói kérdésekre. Nincs ő ehhez hozzászokva, tőle nem lehet bármit kérdezni. Orbán csak a Fidesz-oszlop gágogókat értékeli, ők nem szólnak vissza, ők azt csinálják, amit a nagy főnök kíván. Szolgamajmok. Egyelőre úgy tűnik, nagyon finomak vele Európában is. Ez az ember nem politikus, sosem volt, ennek az embernek a hatalmi gőz beborította a józan eszét.

Önök is megfogalmazták a véleményüket ezúttal legyen az önöké a szó.

Viktorka lapot huzott a 19re es nem jott be. Ezert kizarta a neppartot onmagabol. Europa ezen rohog. Hanyinger. (coollounch) 

Ez nem rengette meg a Fideszt alapjaiban!..pont ott, ès ùgy fogja folytatni, ahol, ès ahogy abbahagyta…amùgy a Nèppàrt is szègyellheti magàt…màr règ kikellett volna zàrni oket! (Krisztina)

A fideszt soha semmi nem fogja megrengetni. Egyetlen dolog, ha Putyin ellenuk fordulna valamiert. Igaz az sem megrengetne, hanem Putyin siman tonkrevagna mindet. (coollounch)

Erre azèrt van reàlis veszèly, hiszen nem lesz annyi mozgàstere „belelàtni” a lapokba..ès làssuk be: OV egyre inkàbb nem lesz tènyezo az EU-s politikàban….ès visssza is kanyarodtunk a fo bejegyzèsedhez: 19-re lapot hùzott, ès nem jott be…a hazàrdjàtèk màr csak ilyen…:) (Krisztina)

Viktor a Fidesz – Viktor hiányában Fidesz sincs… Szerintem az eléggé megrengető. (Madárlátta)

Reggel még meggyőződésem volt, hogy az EPP részéről az egyetlen tisztességes és ésszerű döntés a kizárás. Tévedtem. Egy ennél sokkal jobb, egy igazán „rafkós” döntés született, ami azért volt kockázatos, mert másként is elsülhetet volna, ha a Vezér tartja magát a délelőtti igéretéhez, és felfüggesztés esetén kilép. (Csak mondom: már ilyen távon sem lehet neki hinni! Néhány óra alatt képes hátraarcot csinálni…) Ha valamivel, akkor ezzel a „kiegyezéssel” alázta meg igazán magát! Innen lesz szép, mondhatni valódi „truváj” elmagyarázni a Híveknek, hogy miért térdel a Vezér nyitott szájjal az EPP bölcsei előtt, miközben csupasz ülepe mögött Putyin áll bevetésre készen. (Gábor)

Nyertek, mert onkent felfuggesztettek sajat magukat. Es mar nem is latjak a fidesz hivek, hogy mi tortenik valojaban. (coollounch)

A gondjaid nagy része onnan ered, hogy a narancsos maffia garázdálkodik az országban ! Ha ezt felismered, akkor máris jobban érzed magadat és a bajodat is orvosolhatod…..pl. legelőször azzal, hogy jó helyre húzod az X-t ! (Vera)

Azért GGergely elég hamar hülyét csinált magából. Alig három órával korábban még kihirdeti, hogy ha felfügg a bandája, akkor ők azonnal kilépnek. Majd gazdája is megmondja, hogy ott volt a kezében a kilépési papír, de nem kellett odaadni, mert győzelmet arattak. Ismét. Saját kérésükre függenek fel. Mint az agresszív kismalac, aki elesik a biciklivel: Kuss, én így szoktam leszállni! (agador)

A ‘nemzethy keresztény hívek agyában a hazug fityiszes média visszafordíthatatlan elváltozást okozott! (Vera)

„nem vehet részt az EPP találkozóin, nem lesz szavazati joga és nem lesz joga jelölteket állítani” – és nem mehet másik pártcsaládba, nem alapíthat másik frakciót, nem játszhatja a mártírt, vagyis úgy van elkergetve az asztal mellől, hogy rendesen gúzsba van kötve. (glorianna)

Na most: aki örvendezik ennek a néppárti „kokinak, sallernek”, az egy bevándorláspárti, soros kottájából játszó, hazaáruló – ennyike, és minden probléma meg van oldva, nem? (Zoltán)

Nekem mindennel egyyütt és ellenére csalódás volt a döntés, ebben a formában. A taknyán csúszva akartam látni kijönni a megbeszélésről. Engem nem elégít ki, hogy otthon majd sírdogál. Látni akarom. Kullogni. Elkullogni (Rita)

Sőt a Fidesz kezdeményezte a saját felfüggesztését! Az ilyen esetre mondta Hadházy doktor: „a lónak a faszát.” (Gábor)

Valahogy így, „Rajk László külügyminisztert, a párt régi harcosát, saját kérésére halálra ítélték. A kivégzés a kölcsönös egyetértés és bizalom jegyében folyt le, kisszámú meghívott előtt.” (Örkény István) (Patyom Kinn)

Csalódott vagyok! Ezt a rabló, maffia bandát a saját vérükön , taknyukon kellett volna kidobni /by az aranyszájú lovagkeresztes bayerzsótti/. Most hónapokig hallgathatjuk a nagy „győzelmüket”, ugyanakkor meg mindent megtesznek azért, hogy később kirúgják őket. Akkor meg azért sírnak majd, mint a kurvák a sarkon, mikor nincs forgalom! (József)

Az egészben az a kegborzasztóbb, hogy M.on egyre nagyobb a szélsőjobb pofája, egyre nyíltabban szemétkednek. O.v. rakja a lovat alájuk, habár most elég nagy az „arcvesztése”, ahogy a japán mondaná. (anima)

A fidesz függesztette fel a Néppártot! Ez az igazság! Addig lesz a Néppárt lógva, amíg a bevándorláspárti erők ott vannak. (Zoltán)

Ez még gombócból is sok, hát még a fiedesznyikokból. Ma este 20.45-kor Szlovákia ellen megkezdi szereplését a 2020-as Eb selejtezőjében a magyar labdarúgó válogatott. A csapat kulcsfontosságú mérkőzés előtt áll, a jó kezdés hatalmas lendületet adhat a sorozatra, és óriási lépést jelenthet afelé, hogy jövőre hazai közönség előtt játszhasson Európa-bajnoki mérkőzéseket a válogatott. Van hol, jelentem. Akit érdekel, az úgyis megnézi, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány kit küld pályára. Erőben, egészségben. A kaján nem múlik, a Blikk kiderítette, hogy az aranylábú ifjak mit esznek a meccsnapon.

Nem fogyaszthatnak vöröshúst (szarvasmarhát). A sütéshez kókuszzsírt kell használni. Nem kerülhet az asztalra fejes káposzta, karfiol, brokkoli, bab, szénsavas ásványvíz, túl fűszeres étel, mák és dió. Desszertként nem ehetnek croissant-t és zsírosabb péksüteményeket. Tejet, tejterméket sem ihatnak. Laktózmentes tejet és tejtermékeket használnak (rizskrém, rizstej, kókusztej, mandulatej).

Bravó! A tészta nincs a tiltólistán. Emlékeznek a mexikói vb-re? Az első vb-csoport meccsen 6-0 kikapott a magyar csapat a Szovjetuniótól. A Mezey György vezette gárda csak lézengett a pályán, sokan állították, hogy gyengeségük egyik fő oka volt, tésztát ettek a meccs előtt. Akkor hát, le a tésztával!

Így írtunk mi.

Pofáraesés

Európa senkijei

Szerencsére nem én vagyok a szaporodásért felelős államtitkár

Ki itt a szexista?

Lassan mondom, hogy mindenki megértse

Van-e súlyosabb ügy az oktatásban érintettek ideológiai átnevelésénél?

Ki az aljasabb képmutató?

Csavarodott törzsű csoda

Zuhanás a semmibe

A nap kommentje:

Ez a lényeg. Hogy nem tud sehová csatlakozni. Semmilyen pozícióra nem jelöltetheti magát. És egy három tagból álló bölcsek tanácsa fogja figyelni minden lépését, minden szavát. Tehetetlenebb lesz, mintha kizárták volna. (Gyöngyvér)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.