Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Akárhogy is, bukta van, fiúk! Nem Európa hülye, a királyságotok rothadóban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek.

Úgy vágták pofán Brüsszelben a nagy magyar vezért, mint hazug, utált Józsit a kukoricaföldön. Kapott balról, kapott jobbról meg gyomrost is, pörgött buggyos gatyájában, mint a leállíthatatlan stréber balett növendék. Csakhogy Józsi kicsit észhez tért, attól félt, hogy a faluban mindenki megköpködi, mert elárulta társaságát. Józsinak még mindig cseng a füle, sajog a dereka, hazament kicsit kussolni. Gondolkodik, miközben helyére tolja jobb bordáját. És akkor feláll. Állva, egyenes derékkal igazi a magyar ember, mosolygott elégedetten a Józsi.

A nagy vezér föl nem áll. Elment egy kurva nagy pofonért Európába. Azt hitte, ha kiszáll koronás székéből, zsebre vágja a közpénz útiköltséget, fölveszi pökhendi vigyorát, akkor az egész néppárt hajbókolva várja a kapuban. Ugyan, azon kívül, hogy ez a politikai kalóz úgy jön haza: 1. maradnak, 2. kizárják, 3.  felfüggesztik tagságukat a néppártban, teljesen mindegy. Elsöprő többséggel – 190 igen és 3 nem – szavazták meg a felfüggesztést, ami azt jelenti, hogy a Fidesz nem vehet részt az EPP találkozóin, nem lesz szavazati joga és nem lesz joga jelölteket állítani. Ezt  a pofont az európai demokrácia adta, már sosem kiheverhetően. Úgy kavart az unióban, mint itthon csinálja már ifjúkora óta, csak mára annyira elszaladt vele a ló, hogy nem ismer sem mértéket, sem tiszteletet, a diplomáciához már régen semmi köze. Azt soha nem bocsátják meg neki, hogy ilyen kényszerhelyzetbe hozta saját pártját. Már titkolni sem tudja, hogy a kívül szép piros narancs belül férges, rothadt.

És ez nem a határon túl kezdődött. Az itthoni gyűlöletkeltő plakátkampányából, az emberi jogok megcsúfolásából lett elege a kereszténydemokrata pártnak. Ezt nem nézik el neki. A magyarországi demokráciát évek óta kikezdő mániákus beteg elméből lett elege Junckeréknek, Weberéknek. Abból az eszement Sorosozásból, amiből kikelt a bevándorlás gyűlölet.

Akárhogy is, bukta van, fiúk! Nem Európa hülye, a királyságnak vége. A színjátéknak is. A rendezést más kapta. Nektek annyi, csúszhattok a küszöb alatt, rimánkodhattok, hogy valaki szóba álljon veletek, de nevetekre csak gúnyos mosoly lesz a válasz. Milyen méltóságról hablatyol az unott arcú pártkatona Gulyás Gergely? A méltóság már az ember arcán látszik, a magatartásán, a viselkedésén. Nektek nem méltóságotok van, ti méltóságos urak vagytok, annyit sem értek, mint a sas repülésének eleganciája.

Fenség! Szar van a palacsintában. Vegye már ki a kezét a zsebéből, pucolja ki, amíg bírja, amíg nem jönnek a Józsik ezren, százezren, millióan. Nehogy magával rántsa az egész országot ez a gazember.

Maradt itthon elég ütődött, itt van ez a fityfaszferkó, bocsánat fideszes képviselő. Nyitrai György, Felsőtárkány országgyűlési képviselője és kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott. Március 14-én ünnepi beszédet mondott jobbára kivezényelt iskolásoknak. Szegény Nyitraira a kutya nem kíváncsi – azok sem voltak ott, ezért aljas módon kihasználja a gyerekeket, tanárokat: „Hazánkban nagyon sokáig a média külföldi kézben volt. Külföldi erő döntötte el, hogy mi a hír minálunk. Mára a média nagy része magyar kézben van, ez erősíti az országunk függetlenségét.” – ilyen és hasonló baromságokról tartott ünnepi Fidesz-órát. Nyitrai szólt arról is, hogy „2010 óta sereghajtóból éllovassá lettünk a régióban”, és „ehhez nagyon kellett egy felelősen működő, a nemzetet képviselő nemzeti bank, valamint a multicégek helyett az emberek pártjára álló képviselet”. A marha, családbarát kormány mintapéldánya. Kicsi gyerekek kipirult arccal álltak ott, és azon röhécseltek, hogy mi az isten lehet az a média meg multicég meg ez sok ostobaság, amit a bácsi összehordott. Az eset után Szél Bernadett ombudsmanhoz fordul, állítsák meg az őrülteket, akik gyerekeket molesztálnak, ha szóban is.

Így kell csinálni, ha befolyásos emberhez mentél feleségül. Cecília így tette. Nem megkérdőjelezve a nagy szerelmet Tóni és Cili között, valljuk be, igen jól járt. Nő a hozomány, ebbe besegítünk mi is. Mert a Tóni a Fidesz egyik álmos szemű csillaga. Ha ő már cikinek tartja a lopást, helyzetbe kell hozni az asszonyt. Újra. A hír ennyi: december 19-i bejegyzéssel új céget alapított Top News Hungary Kft. néven Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília. Napilapot gyártanak, hírügynökségi tevékenységet folytatnak. Legyen még kevesebb gondja az alig-alig megjelenő kormánysajtónak. A céget 3 millió forintos törzstőkével alapították, a vezető tisztségviselője pedig Sudár-Horváth Lívia, a Femcafé ügyvezető igazgatója.

A portált működtető kft.-nek a tulajdonosa a Luxemburgban élő Bessenyei István. Sarkának és Rogán Antal feleségének nem ez az első közös cége, az övéké a Nakama & Partners is, amelynek 2017-ben félmilliárdos árbevétele volt és Mikulásgyár partnere volt. Tudják, ottan mosolygott a Cilike is, hogy mások adományát begyűjtse a rászorulóknak. Egy a lényeg, Cilike azt mondta, hogy sosem használná ki az üzletben férje politikai befolyását. Várjunk, még nincs vége a családi és állami szeretetnek: a Szerencsejáték Zrt. január-februári támogatásai között feltűnik Bessenyei István, Sarka Kata élettársa. Ennyi rokon, barát, mindet el kell tartani. A Zrt. 40 millió forintot ítélt meg a Netrise Hungarynek, aminek egyedüli tulajdonosa Bessenyei. Bessenyei korábban Sarka Kata és Rogán Cecília üzlettársa is volt, és egyébként a Fidesz kedvenc őrző-védő cégének, a Valton-Sec-nek is kisebbségi tulajdonosa. Miközben tömik közpénzzel, Bessenyei építi svábhegyi luxus kéglijét. Tóninak van kétmilliós fizetése, lakásai, ő a rétek, erdők királya. Lassan futja majd egy autóra is, csak még egy gyereket kell szülnie Cilikének, oszt kapnak 2,5 millió adományt az államtól egy hétülésesre. Így lesz teljes Rogán vagyonnyilatkozata.

Az önök véleménye.

Ha az EPP ma nem zárja ki a Fideszt, azzal csak azt mutatja meg, hogy mennyire elvtelen, következetlen és egyszersmind ostoba képviselők ülnek a soraiban. Ezzel ugyanis az EPP elindul a teljes szétesés útján. Csak egy idióta melenget mérges kígyót a tenyerében. De hát, lelkük rajta! (Gábor)

A Fidesz kizárásával nem gyengül a Néppárt, mert ezért több országban, többen fognak a Néppárthoz tartozó pártokra szavazni. Ezért, a szavazatokért, el fog kezdődni, egész Európában. egy Orbán ellenes akció. Ő lesz a mumus, az igazi ravasz gonosz, ki ellen meg kell küzdeni, kit és kinek az eszméit dicsőség legyőzni és sok szavazatot fognak ezzel nyerni. A súlyos elmebajjal küzdő Orbán, csak fát rak a tűzre, hogy jobban leégjen. (santa)

Senkihez nincs semmi közünk. Csak a magyar édesanya a derék, a többi a keresztényi szeretet nevében le van sz@rva. Igaz, kell az EU-pénze, de az más. Meg kell a lengyel bértapsoló, de az is más. Meg a letelepedési kötvényekért rengeteget fizetők, de az is más. Meg a német autógyár által nekünk biztosított munkahelyek. Meg az oroszok Pakson. Meg sok egyéb. De ez mind más…vagy mégsem? (Anna)

Tényleg,mi közünk van valamihez is? Neked -hozzám,nekem-hozzád?
Orbán Viktornak hozzám,nekem Orbán Viktorhoz? „Minden pillanat elmúlik” Ennyi! (Béla)

A fidesz „méltósága” ugyan hogy lenne egyenlő az ország méltóságával?! (Ágnes)

Elmegy a jó büdös fenébe a szajkózott bevándorlásellenességével, amikor kedve szerint csődít be olyanokat, akiknek kétes múltjuk van. A kereszténységgel se lennék annyira oda, amikor első királyunk annak a nevében lett testvérgyilkos. A keresztesháborúkról nem is beszélve, amikor a nagy istenfélők gyerekeket küldtek a biztos halálba, és akkor még nem szóltunk Amerika meghódításáról, ahol is halomra gyilkolták az ott őshonos népeket, szintén az – immáron szerencsétlenné tett – isten nevében. 🙁 (Ildikó)

Elsősorban az ország méltósága az, aminek az eljátszását nem bízták külső hatalmakra, pártokra, gondos gazda módján megtették ők maguk. Köszönjük meg szépen a Bécsben a magyar autókra ragasztott cetliket, továbbá azt is, hogy Európa civilizált felén úgy néznek az emberre mint valami furcsa kis állatra, ha megtudják, hogy magyar. Európát meg nem ártana megkonzultáltatni[…], hogy vajon akarják-e azt a „megtiszteltetést” maguknak, amit Obán és csürhéjének megvédése jelent számukra. A kitől, és a mitől? Szánalmas. (Aegean)

Teljesen igazad van. Azelőtt nem gyűloltem senkit, soha. Ma már én is gyűlolok, igaz csak a fidesz bandát orbánnal az élen és nem azért mert valmi támadás érte volna a személyemet, hanem azért mert amit az országgal és a magyar néppel művelt azt embertelennek, visszataszítonak tartom. Egy állítolagos demokráciában kényúrként uralkodik, mindenkit eltapos, aki nem a bandájához tartozik. Úgy viselkedik, mintha ő lenne az atyaúristen. Senki másnak nem sikerult elérnie, hogy gyűloljem, de neki alaposan. (Transzporter)

Így írtunk mi.

A propagandamédia kétezres fordulaton kezdte felkészíteni a híveket arra, hogy sikertelen lesz a kunyera és kivágják Európa megmentőjét a pártcsaládból

Amikor még minden más volt

Vannak még jó példák is

Ez olyasféle magyaros virtus, mint ahogyan mi a vesztes háborúinkat ünnepeljük úgy, mintha győztünk volna

Újabb Fidesz-ultimátum

Pártvezér a sarki kocsmában

Nem voltunk soha világtörténelmet formáló tényező, és nem is leszünk egyhamar

Észre kellene vennünk, mennyire nem vezet sehova a gyűlölet

Jön a vonat

A nap kommentje:

Ez az ember maga az evoluciòs fèlreèrtès! Egy gondolatot fuzott tovàbb (jò hosszan), de a kàrtèkony hatàsa tovàbb tart, mint a Szulejmàn teljes èvada… (Krisztina)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.