Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Magyar családoknak magyarkodó disznóhúsreklám négyszáznegyven millióért

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek. Álmodjanak disznóságokkal.

Próbáljuk meg összehozni Ámerikát, a disznóhúst, az államtitkár asszonyt, a sok gyereket és az egy gyereket. Megy ez, meglátják. Most már, hogy Ámerika szájtátva csodálja a magyar családtámogatási programot, tudható, hogy olyan nagyot nem hibázott az Orbán-kormány. Ha Ámerikának kurvára tetszik a világ legjobb családalapítási kiskátéja, akkor hamarosan agyba-főbe születnek a kis ámerikai bébik. Igaz, ezt nem mondták, csak levegőt nem kapnak a magyar csodától. A Skandináv országok sem a Novák-féle anya, család, melós, munkahely és egyéb ámítástól kapnak a fejükhöz már hosszú évek óta. Nincsen nekik minden magyarok passzusa, mégis a világ legboldogabb emberei ezekben az országokban élnek. Hülyék ezek? Egy kis magyar minta átvételével már egészen a Paradicsomban érezhetnék magukat. Ej-ej, Orbán, fel kéne plakátozni Svédországot, Norvégiát, Dániát, vinni kellene oda egy kis magyaros szüjjé mán virtust.

Csak egy példa: Norvégiában nagyon jó anyukának lenni, rengeteg gyerek is van. Teljesen átlagos a három gyerek, de több családban van négy-öt. Nem hitelre szülnek, és ami a legszimpatikusabb, néhány hétre az apáknak is el kell menniük szülési szabadságra, és el is mennek, mert nagyon fontosnak tartják, hogy ők is megtanuljanak mindent a gyerekgondozásról. Ott az állam segít, nem a bankokat hozzák helyzetbe, ott úgy élnek, ahogyan egy fejlett demokráciában való. Emberségesen törődnek az emberekkel.

Tényleg a büdös francba, hogy ez a Novák Katalin mindennap, a nap minden percében értünk tikkad már ki. Mindig ugyanazt mondja. Várjunk, dehogy, már azt is tudja, hogy Magyarországon a magyar emberek házasságban, átlagosan legalább két gyermeket nevelve szeretnének élni, sokan azonban anyagi akadályok miatt nem tudják ezt megvalósítani. Ezt kutatások igazolják. Tessék nekünk megmutatni azt a kutatást, ez így nagyon habos. Pontosan olyan, mintha én olaj után kutatnék, egyszer csak beköpném: magyar emberek! Van olaj! Mögkutattam.

A gyermekvállalási kedv húsz éve nem volt akkora, mint tavaly, ami igaz a házasságkötések számára is. Ezt is mögkutatták a lelkecskéim. Ráadásul nem igaz, éppen hogy kevesebb bébi született, mint tavalyelőtt. Ezek ilyen napi alkalmi hazugságok. Készül egy kiadvány is, amelyben praktikus információkkal látják el az édesanyákat és az édesapákat. Tetszik. Bár minálunk ez úgy működött: Tercsikém, jól szoptatok? Drága szomszéd, mitől lesz szép fehér a pelenka, a ruhácska? Zsuzska, ehet már rendes kaját a bébi? Az is igaz, hogy kegyetlen életünk volt, mert hitelosztályunk nem működött otthon.

Nekem egy gyermekem van, nem is lesz több, hacsak Orbánisten el nem bírja ezt is intézni. Ha most fiatal anyuka lennék, szégyellhetném a pofámat, ugye. Mert megmondják, mi az ideális. Nekem például ez volt az ideális, kinek mi köze hozzá. Tudják mit, ennek úgy kellene lennie, hogy a babák szeretetből kerüljenek szerető szülőkhöz. Ez a fontos, semmi más. A Novákék meg szlalomozzanak a nagyvilágban, és dicsekedjenek el a fiatalok eladósodásával. Arcátlan banda.

Na, most akkor jöjjön végre a disznó meg a húsa. Nem hiszem el, elindult a tavaszi sertéshúsfogyasztás-ösztönző kampány. Az agrártárca a sertéshús marketingjére 440 millió forintot költ. Atyaisten ebből mennyi karajt lehetne venni! Mondjuk, azoknak az éhező kicsiknek, akik nincsenek Magyarországon. Fantomok. Arról szó sincs, hogy mondjuk, olcsóbban adnák a húst. Arról igen, hogy

a sertéshúsnak kiemelkedő helye van az egészséges táplálkozásban és étrendben, ezért fontos, hogy a magyarok tudatában legyenek annak, hogy a Magyarországon előállított minőségi sertéshúsok hasznos és változatos szerepet töltenek be a magyar családok étrendjében.

Ezt bírta mondani Feldman Zsolt agrárállamtitkár. Ilyen már nincs, komolyan. Magyarkodó disznóreklám. Ha mi disznónagyhatalom is vagyunk, minek reklámozni? Figyeljenek, lesz országos médiakampány, szakmai konferencia, televíziós és rádiókampány, szakácsverseny. Ettől fogy a lapocka meg az oldalas – majdnem félmilliárdért.

Nemrégiben még a Semjén tata őrülete az volt, hogy vadat és halat kell vinni az iskolákba, egyenek a kölykök. Őszintén, azóta önök is több halat esznek, ugye? Mert az tényleg egészséges, csak mivel még nem vagyunk tengeri nagyhatalom, megfizethetetlen. Vagy az olcsóbb, az valami csinált cucc, rossz, mint a nyavalya. Akkor most mit együnk? Afrikai zöldsáskát? Majd hoz a Szijjártó.

Egyik hülyébb, mint a másik. Minden következmény nélkül. Ezek ilyen disznó alakok, akikben semmi erkölcsi mérték, csak hablatyolnak, hülyítenek. Majd az agrártárca államtitkára egyeztessen a Novákkal, hogy a magyar embereknek a magyar asztalára tegyenek sertéshúst. Is. Turkálnak ezek az életünkben, csak az a baj, hogy sehogyan sem találják azt, ami jó lenne nekünk. Van az a mondás: disznóval álmodni gazdagságot jelent. Ha másképp nem megy, álmodjanak. Gyertek disznók, röfögő négylábúak! Más ne zavarjon!

Az önök véleménye:

Igen, tapsoltak egyesek szájernek, de a futtykoncert miatt nem nagyon lehetett hallani. Azt viszont nem hiszem el, hogy nem telefonált. Szerintem a gazdival állandoan tudatni kell a torténteket, kulonben repul hando tundéstől egyutt. (Transzporter)

Bájos ez a 9 hónapos célozgatás, csak ott bukik el, hogy az emberi terhesség 40 hét, ami – naptártól függően – kb 9,5 hónap. Kivéve, ha a ded akkora hazafi volt, hogy inkább korábban született, csakhogy neves nap fordulójára essen jövetele (Andrea)

Az ötlet jó , csak attól tartok , hogy a kidolgozás , és a kivitelezés között már félúton elfogy a pénz .. elég csak a “híd a munka világába “ projektre gondolni, pedig ott nagyságrendekkel több pénzről volt szó , és az is elfogyott !.. hát meg akkor ez az “apró “? (Krisztina)

Lényegre tapintó, jó összeállítás. Igen, így működik az agymosás. Asszociációkat előhívó, egyszerű hívó szavak sulykolása. Hatékonyan működik. Kérdés. Az ellenzék miért nem képes legalább hasonló technikák bevetésére ? Az „O1G” az egyedül sikeres innováció. Bár trágárnak minősül, így Bözsi néni (helló röfik) nyilván elutasítja, unokájának (Blanka) ellenben tetszik. (Mérlegelő)

Mindenki azért kapar otthon családilag, hogy a legújabb harsonaszót olyan szövegkörnyezetbe helyezze, ami igen tetszik az USA majdnem elnökének. Senki nem akar kimaradni, lemaradni, nagy a verseny, aki ma Lázár, az holnap Gulyás vagy Rogán, izzasztó feladat a gombvarrás. Meg egyébként is, ki a f@sz az, aki abban a dübörgő gazdaságban akar Merci lökhárítókat csavarozni 3 műszakban, amelyiket ők szültek. Ezért van az, hogy nemcsak gombot vállalnak, hanem cipzárat is. Szigorúan keresztény cipzárat. (Old Sátorhand)

Sajnos nemcsak Gödöllőn pusztul minden, hanem szerte az országban… talán csak Felcsút szépül és virul. De most komolyan, ahol szétverik az egész oktatást, elüldözik a CEU-t, patt-helyzetbe kényszerítve állapodnak meg az MTA-val, ott tényleg elhiszi valaki ezeknek, hogy fel akarnak zárkóztatni bárkit bárhová is?!? Ló….. Csak egy újabb lopási lehetőséget látnak az egészben, hiszen nyílván ehhez is lehet majd lekérni eu-s pénzt… Sajnos. (József)

Így írtunk mi:

Szellemi, erkölcsi nyomortanya

Birodalmi idióta cselédek

Szerintem Európa

Kitörési pont? Az nincs

Hódmezővásárhelyi ünnepi gondolatok

Én ma Táncsicsot ünnepelném

Szegény ország gazdagsága

Aki állva marad, azt hagyják önerőből megdögleni

Évike könyvébe

A nap kommentje:

A Birodalom azért szitokszo, mert nem orbán a vezetője. Ha az lenne, márpedig ő nagyon is szeretné, akkor a legszebb szo lenne számára. (Transzporter)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.