Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Üresek a stadionok, mert a magyar rabszolgák és rabszolganők nem ott szoktak anyázni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek. Kivéve… Nem tudom felsorolni, mert annyi helyem nincs. Ki-ki gondolja, kinek legyen lelkiismeret-furdalása, és csak hánykolódjon az ágyban ma éjszaka. Is.

Azt nem értem igazán, hogy miért nem járnak önök meccsre. Csodálatos stadionokban élvezkedhetnének a külföldi, elvétve magyar labdarúgók játékában. Hajrá Soros! Is. Semmi sem tetszik? Kulturált környezet, nem kell tolongani a nézőtéren, milliárdokat tetszettek kifizetni a gyönyörű élményért. Ha félni tetszenek, fussanak oda a Viktorhoz, ő megmenti mindentől és mindenkitől a magyar embereket. Főleg a magyar embereket evőktől óv meg bennünket. Várjá’, előbb hadd köpje ki a szotyi héját!

Szedte-vedte teremtette, ha ki tetszettek volna menni a székesfehérvári Sóstói Stadionba, akkor nem 1957, hanem 1958 vagy 1959 néző csodálhatta volna a zöld gyepet. Tavaszi szín, tavaszi illat. Ez csúcs! Negatívban. A fenébe, pedig még elfértek volna 12 043-an a 14 ezres és 14 milliárdos arénában. Összesen 8792 néző volt kíváncsi az eddigi bajnoki mérkőzésekre. Összesen. Istenem, a Bródy már sírva fakadt volna, ha csak ennyien énekelnének vele – bárhol. A stadion pedig úgy kell az országnak, mint kiskacsáknak a víz. Tessék lubickolni, majd az urak hápognak. Nem kell állandóan nyafogni, Orbán atyánk csak jót akar a magyar embereknek. Igaz, tessék mondani olyan kormányfőt, aki a háza mellé magán szórakoztatására a közös pénzből stadiont épít. Áldozott is heppjére már vagy 400 milliárd forintot, de nekünk ez sem tetszik. Csak semmi rinya-rinyánszki.

Megmondta minden magyarok és nem magyarok atyája, ezek a böhöm építmények az emberek szórakozásának, közösségi életének színterei. Így is van. Közösségi élet és családvédelem – így együtt. Gyühetnek az újszülöttek doszt. Hétvégén, amikor édesapa hazaér a túlórából, kimosakszik, felveteti anyuval a mini szoknyáját, madzagra köti a lurkók kicsi kezét, ne vesszenek szem elől a nagy tömegben, ’oszt irány a pálya. Közszórakoznak, mert a magyar emberből rendre hülyét csinálna Orbán.

Meg a Csányi MLSZ-guru is, mert szerinte az a baja a magyar focinak, hogy kevés a néző. Ezek szerint annyit ért a focihoz a Csányi, mint kenguru a csillagászathoz. Érdekes, az olaszoknak nincs ilyen gondjuk, igaz, Csányijuk és Orbánuk sincs. Szerencsés nemzet. Ők legfeljebb azon siránkoznak, hogy a Juventus, a Roma vagy a Milan meccsen nem nyolcvanezer, hanem csak hetvenkilencezer-százöt néző ül. Le is vannak maradva, államilag, közös pénzből még pironkodva sem húztak fel a stadionokat.

Aztán, amikor a családok kiszórakozták magukat a világszínvonalú bajnoki meccseken, haza cipelték a közösségi élményüket meg a madzagról lekötött gyerekeiket, apuka bedob egy kisüstit, ránéz a mini szoknyás feleségére, és vigyorog: – Mama, b*szd meg, megoldottam a rejtélyt, miért vannak kevesen a mérkőzéseken. Tudod, a rabszolgák és rabszolganők nem ott szoktak anyázni.

Imádom Merkel asszonyt. Mit mondjak, van benne tartás. Meg valami megfoghatatlan utálat Orbán iránt. Nem is utálat ez, hanem megvetés. Merkel az a kancellár, aki nem akar szóba állni picike diktátorokkal. Pedig intelligens diplomataként nagy-nagy türelemmel kiállt Orbán mellett, de Orbán mellől lassan elfogynak a demokraták Európában és az egész világon. Ne ragozzuk túl: Angela Merkel egyelőre elzárkózik attól, hogy a magyar-osztrák határon, a német egyesítés előszobáját jelentő vasfüggöny-lebontás 30. évfordulóját közösen ünnepeljék. Márpedig Budapest ezt kezdeményezte Berlinnél. Valószínűleg azért rázták le, mert nem akartak Orbánnal mutatkozni az EP-választás előtt. Vannak nem kívánatos és szégyellni való emberek, Orbán ilyen.

Én mindig azon csodálkozom, hogy volt pofájuk kiplakátolni Soros Györgyöt és Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét. Mint valami bűnözőket. Egyszer már elmeséltem önöknek, amikor alig tudtam meggyőzni a nénikét arról, hogy nem gyilkosok vannak a plakátokon, nem körözi őket senki. Ja? Ja. A Mai Mrs. Lóci díj Merkelé, mert minden magyar embernek joga van tudni, hogy Európában besokalltak a mini dikitől: sokk lett mára a gyűlöletkeltése, a hazugságai, a bűnözőkkel pacsizásai. En bloc.

Szemezgettünk a hozzászólásaikból:

Nevetséges hisztipetinek ez az ‘ezeréves állam’ dumája meg tengerentúli viszonylatban is, nemhogy Európában, ahol sok helyen még a középkori kertvégi pottyantós falán is VIII. századi graffiti van… (Lustamacs)

Deutsch: Bolond likból bolond szél fúj! Ez a retardált dolgozott e valamikor 40 órát? Dolgozni= ülni a szalag előtt és ütemre szerelni, dolgozni= a martinban csapolni az 1400 fokos acélt, dolgozni= taraktorozni a tűző napon reggeltől vakulásig! Nem hiszem hogy tudja hogy mi a MUNKA! (Ervin)

Ez az ember meg életében nem dolgozott , nemhogy nem túlórazott!!! Tomika, figyu ,majd ha hazugság , és csúsztatás nélkül fel tudsz mutatni bármilyen érdemi munkát amit valaha is végeztel, majd akkor csacsogjal!!! (Krisztina)

Tompika! Válts valami erősebb szerre! Ez nagyon gyengére sikerült, ráadásul Sorost is kihagytad belőle. A gazdád nem lesz megelégedve veled, mehetsz Brüsszelből eswatini-i nagykövetnek. Igaz ott a koksz-szal nem lesz problémád, van bőven, mindenféle változatban, – meg AIDS is, olyan neked való… (Candreva)

Pontosan! Aki ennek a rendszernek köszönhetően szerzett horribilis nyugdíjakat és hatalmas vagyonokat, azoktól valamennyi visszaszerezhető lenne azok adóztatásával. Sajnos, nem látom azt a tökös pártot, amelyik ezzel kampányolna. Anno, az a bizonyos luxusadó is csődöt mondott valamiért, de nem hinném, hogy nem lehetne valami hasonlót bevezetni. (Róza néni)

Egy deuthsért 10 nővér? Inkább nekunk kéne adnunk érte vagy 100-at, hogy vigyék a fenébe. (Transzporter)

Talán a birkák elgondolkoznak, vajon miétt nem foglalkozik a kormány ezekkel a javaslatokkal. A birka rájön, hogy jéé lehetne ez másként is? Csak két lehetséges ok amiért érdemes alternatívát felmutatni. (István)

Így írtunk mi:

Képtelen vagyok eldönteni, hogy ezek az emberek saját jogon ennyire feneketlenül ostobák, vagy tudják ők, hogy baromságokat beszélnek, de ezért fizetik őket

Tényleg olyan boldogok lennének a magyar munkavállalók?

Bármit megtehetünk veletek, meg is teszünk, és ti nem tudtok védekezni

Gyurcsány Ferenc 7 pontja

Cseréljük el Deutsch Tamást

A páva és a liba

És akkor Felcsúton, a stadion tövében felsírt egy raklapnyi isiász

A nap kommentje:

“Audisták” ez nagyon jó! Használni fogom, köszi! (Rita)