Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kedves fiatalok! Az legyen az ő bajuk, hogy mára teljesen kiüresedett az úri agyuk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó éjszakát kívánok! Mindenkinek. Azaz. Írnék egy levelet a fiataloknak még elalvás előttre. Ne csak Orbán postázgasson velünk.

Kedves fiatalok! Legyetek szívesek ma is járulékfizetőt csinálni. Technikai ötletem nincs. Vegyétek elő a Káma Szutrát. Tessék felkötni a gatyát és a bugyit! Hoppá, most mégsem kellene, nem tud az úgy működni. Legyetek nagyon észnél, tisztázzátok mielőtt nekiestek egymásnak, kit szeretnétek világra hozni: fiút, lányt, járulékfizetőt, demográfiai porontyot. Sokat-sokat-sokat.  Nehogy már ti legyetek egy termékenységi ellenösztönző. Legyetek a humántőkébe eszközölt befektetők. Ó, de gyönyörű!

Fiatalok, a mennyiségre törekedjetek! Meg arra is, hogy hazafit, magyar bébit gyártsatok, bár – bejelentem különvéleményem – szerintem elsősorban egészséges kisbabát. És te lány vagy asszony, aki a legtöbbször rúgta bokán az óvónénit; aki a legtöbb mérgező gombát szedted össze az osztálykiránduláson; te, akinek a legtöbben csapták a szelet a gimiben; akinek az egyetemi kolesz hűtőjében mindig volt kaja, pia… Nehogy már kifogjon rajtad néhány szülés!

Hajtsatok rá! Több gyerek több millió forintot ér. Hitelcipelők lesztek, cipellőre sem jut. Nem kell kekeckedni! Ti csak neveljétek szépen a porontyaitokat. Már hogyne lenne munkátok, lakásotok; éltek, mint Marci Hevesen – ezt garantálja a szabadságharcos, egyre jobban teljesítő kormányunk és pártunk. Mert drága fiatalok, nem a megélhetési gyerekszülést akarják támogatni. Boldog jövőt. Azt nektek. Megmondják kinek mi a jó, kit miért lehet számon kérni, ellenőrizni, megbüntetni, kihasználni, megfejni. Jelszó: bármi áron gyártom.

Tudjátok, ezekben a családokat tesztelő őstermelőkben van olyan kéjes vágy: úgy kell gondoskodni magunkról, hogy megalázzuk az egyik embert a másik kárára. Majd ők megmondják, hasznos tagja lettél-e a magyar hazának. Ja, és ha már…, mondom a tisztelt hivatali tótumfaktumoknak: forgassák a magyar szavak szótárát! Abban találkoznak olyan szavakkal, mint: anya, apa, kisbaba, gyermek, nagypapa, nagymama, szép korú, szeretet, gyermekáldás…

Kedves fiatalok! Ne haragudjatok, hogy beledumáltam a magánéletetekbe, de minden magyar embernek joga van tudni, hogy ki a hülye. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! Az legyen az ő bajuk, hogy mára teljesen kiürült az úri agyuk.

Mr. Jessz! Mi van Áder János? Unatkozik? Nem harapnak a halak? A levegő is tiszta? Más dolga meg nincs. Gondolta, rendez egy születésnapi bulit a Sándor-palotában. Dehogy nekünk, emberek! Ugyan, mivel érdemeltük volna ki ezt a nagy megtiszteltetést? A népnek amúgy sincs születésnapja, csak a kiválasztott embereknek, csak ők mehetnek be az úrhoz. ÁderIsten kipécézett kettő művészt, akik az ő meg az Orbán meg a Fidesz akaratát közvetítik. Így történhetett meg, hogy Eperjes Károlyt a 65., Reviczky Gábort 70. születésnapja alkalmából látta vendégül az államfő és felesége, Herczegh Anita. Két tehetséges színész a sok között, csak ők belebújtak a Fidesznek a bőrébe. Eperjes még országgyűlési mandátumot is szerzett, de szerencsére egy hónapra rá lemondott. A derék Szamóca a pápához is elkísérte nagyon jó barátját, Orbán Viktort. Imatúra. Mindketten ömlengenek a Fideszről, migránsoznak, így aztán jár a kamera a palotai szeánszról. Kiérdemelték. Mondta is a Reviczky: „…lehetetlen, hogy én más pártra szavazzak, mint a Fidesz-KDNP.” Így testesíti meg a nemzet egységét a köztársasági elnök egy már régen lájtos köztársaságban. Csak a híveik számítanak, náluk ez az egység. Micsoda három szereplős magyar színjáték! Szégyellje magát Áder az újabb (túl)kapása miatt.

Vélemények önöktől:

A minap olvastam egy cikkben, hogy Orbán rendszere előbb bukik, mint sokan várnák. És a nagy kérdés, hogy „De mi lesz utána?” És azt gondolom, nagyon nagy bajok lesznek, mert a a törvényi és pláne gazdasági feltételek sok mindent segítenek majd, de sgy tisztességes váltást biztosan nem. A fércműként elhíresült Alaptörvény, a vagyonkezelő alapítványok létrehozása, az ezer évekre kinevezett Orbán csicskák – Polt, Handó, – mind az új elit működése ellen dolgoznak… (Attila)

A héten jo pár pofont kaptak fideszék, megérdemelten. Lehet, hogy most már a németek sem fognak mindent elnézni nekik? A baj az, hogy ejnye-bejnyével nem lehet hatni rájuk, őket csak pénzmegvonással és kizárással lehet buntetni. (Transzporter)

Más az akit ma hazaárulónak neveznek felülről, és más az a több személy, nem írok névsort, akik effektív árulják a hazát jó pénzért! (Ágnes)

Nehéz eldönteni, hogy röhejes, vagy elszomrító-e ez az egész. Nem tudom, de a „Hard Talk” riporterének egy mondata ugrik be, amit Toporzékpetinek mondott: „Önök egy párhuzamos univerzumban élnek!” Mielőtt szó érné a ház elejét, a kb 25 perces interjúból csak 5perc 24 másodpercet bírtam megnézni. Hiába, az állóképesség már nem a régi… (Attila)

Az ilyeneknek a csákány is visszapattanna a képéről, ha lenne képe. Ez olyan, mint amikor a pöcegödör az utcára megy a higénia érdekében. Szegény Rákosi, ha ezt láthatná… Úgy látom a pusztuljon minden város és falu amelyben nem mi sáskajárunk nevű, országos program megy. Amikor olyanok mutatnak fel piros meg sárga lapot másoknak, mint a minden hozzáférhető forrást besöprők hadosztálya, ott a megoldást nem a tankönyvekben kell keresni. (Old Sátorhand)

Igaza is van, az értelmiség meghülyült, csúnyán hagyták magukat megvezetni…bezzeg a migráncsozó képzetlen tömegek tisztán látják a helyzetet, ha jól tudom szaporodás fronton is. (eztmáne)

Ezekről a témákról írtunk ma:

Megsemmisítő óvodai vinnyogás

Minden fideszesek országa

A magyar nemzeti dilettanizmus

Minden nő férfi akar lenni, vagy valami ilyesmi

Külföldi nyelvtanulás: ki vállalja a felelősséget a gyermekeinkért?

Szomorú játék

Hatórás svédasztal

Szív alakú licit

A nap kommentje:

Én mindig azt hangsúlyozom, hogy a csillivilli (tegyük fel…) kilfeldi tanulás után a kölök hazajön a röcsögeböbörce-alsói sulijába, otthonába és ugyanannyi idő alatt el is felejti amit tanult, mint amennyit kinn volt… (Éva)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.