Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Már csak végig kell nézniük a tagországoknak, ahogy Mészáros Lőrinc Tiborcz Istvánnal kézenfogva fillérekért felvásárolja az Eiffel-tornyot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A minap még úgy tértem nyugovóra, hogy Soros György finanszírozza a migránsokat, a migránsok betelepítésén dolgozó NGO-kat, a csodacsatár és bandája elleni tüntetéseket, az ellenzéki politikusokat (ha van ilyen), a nem kormányseggnyaló portálokat, a rezsim ellen szót emelőket a tüntetés résztvevőitől a gimnazistákig. Azért önti ezt a rengeteg pénzt Soros György az általa létrehozott és működtetett rendszerbe, hogy megdöntse Orbán Viktor istenkirály hatalmát, megkaparintsa az országot és egész Európában ő legyen az úr. Célja eléréséhez semennyi pénzt nem sajnál, milliószámra hozza be a kontinensre a terroristákat, saját zsebből fizeti az útiköltségüket, okostelefont és bankkártyát nyom a kezükbe.

Ehhez képest most kellett szembesülnöm azzal, hogy ez nem is így van – pontosabban most éppen nem így van, mert valami jobbat talált ki az ibizai szippancs, vagy aki jelenleg gyártja az ellenséget a Fidesz hatalomban tartása érdekében -, hanem most az van, hogy Soros Györgyöt az Európai Unió finanszírozza. Az fel sem merül bennem, hogy a szektatagok elkezdenek kérdéseket feltenni a vezérüknek: ha tegnap még Soros öntötte a pénzt az Unióba, akkor ma hogy lehet, hogy az Unió önti a pénzt Sorosba? Nem fogják megkérdezni. Azt sem tudja a többségük, hogy kicsoda Soros. Annyit tudnak, hogy egy ronda öregember, akit nem azért kell gyűlölni, mert zsidó, a Fideszt egyáltalán nem érdekli, hogy zsidó, Finkelstein és Birnabaum nem is tudták, hogy zsidó amikor kitalálták, hogy ő legyen az ellenség, akit gyűlölni lehet. A szektatagok azért gyűlölik Sorost, mert azt mondták nekik, hogy őt kell gyűlölni. Ennyi pont elég. És ha tegnap még azt mondták nekik, hogy Soros önti a pénzt az Unióba, azt is elhiszik, ha ma azt mondják nekik, hogy Soros kiszippantja a pénzt az Unióból egy lilára festett szalmaszál segítségével, azt is elhiszik.

És most ezt mondják. A következetesen hajléktalan alkesznek maszkírozott ifj. Lomnici Zoltán a Századvég nevű érdekcsoport korszakos ötletét lobogtatva jelenleg ezt hirdeti a közpénzből kitartott pártpropaganda minden zegében és zugában. Nem zavarodik bele a dologba, ha esetleg tévedne és nem jutna eszébe, hogy Soros ma hozza, vagy viszi a pénzt, biztosan van egy segítőkész szolgáló, aki súg neki. Csak meg kell ügyesen ismételni.

Tehát a mai állás szerint az idős amerikai magyar ki akarja fosztani az uniós polgárokat. De szerencsére itt a Századvégnek nevezett közpénzszivattyú, ők majd jól meg fogják ezt akadályozni. Mégpedig úgy, hogy benyújtottak egy javaslatot az EU szervezeteinek és vezetőinek ellenőrzésére. A legjobb lenne, ha egyenesen a Századvég, vagy maga Orbán Viktor végezhetné ezt az ellenőrzést. Ennél is üdvösebb lenne, ha az Unió nem szarozna tovább, hanem Orbán Viktorra testálná a teljes európai közösség vezetését. Majd ő eldönti, melyik országban mi történjen. Tiszta ügy. És praktikus is. Mert gondoljunk bele: Magyarországon túl sok ellopható vagyon már nem maradt. Most még ráíratják a Balatont a strómanok nevére – már persze azt a részét, ami még nincs zsebben -, de gyakorlatilag már minden bekebelezhetőt felzabáltak. Már nincs magánnyugdíj-vagyon, földek, kastélyok, szállodák többsége jó helyen van, nemzeti és uniós források a megfelelő zsebekbe csorognak, a rokkantakról, nyugdíjasokról, nincstelenekről, munkavállalókról több bőrt nem lehet lenyúzni, ideje gondoskodni a források pótlásáról.

Feltételezem, hogy az Unió nagyon komolyan fogja venni egy Századvég kaliberű gittegylet követelését és első körben átutalják számukra a demokratikus jogok védelmét végző civil szervezeteknek szánt 1,8 milliárd eurós támogatást, aztán már csak végig kell nézniük a tagországoknak, ahogy Mészáros Lőrinc Tiborcz Istvánnal kézenfogva fillérekért felvásárolja az Eiffel-tornyot, az autógyárakat és egyéb ingatlanokat. Habony Árpád pedig boldogan viszi a gazda puritán irodájának díszítésére a Mona Lisa címet viselő festményt (természetesen csak kölcsönbe), hogy az Unió felkent ura békésen meg tudja emészteni a menzán elfogyasztott csülkös bablevest. Jó lesz ez. Már most is jó.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.