Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Korona frász

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

– Halló, Boross Péter?! Megnéznénk a Szent Koronát az Országház Kupolacsarnokában.

– Ki maga?

– Nem mindegy? Egy magyar fiatal vagyok, és még sosem láttam a Szent Koronát, van egy kis időm, szeretnénk megnézni a barátnőmmel együtt.

Egyáltalán nem örülök neki, a korona a magyar államiság jelképe, olyan kisugárzása, tekintélye van, hogy nem lehet csak úgy bámulni. Főleg nem fiatalembereknek egy gatyában és fiatal nőknek lenge öltözetben, fedetlen keblekkel. Maga is gatyában van, fiatalember?

– Gatyában bizony, nem buggyos, szépen vasalt. 

– Rövid?

– Tél van, Boross úr!

– A barátnője keble látszik?

– Szerencsére látszik, nagyon szép nagy melle van, ezért is szerettem bele. 

– Szó sem lehet róla, meztelenkedő perszónák nem becsteleníthetik meg a koronánkat.

– Mint említettem, tél van, lesz a barátnőmön kabát.

– Ne hablatyoljon, aztán majd leveszi, ha ott áll előtte, ahogyan ismerem magukat, még ott is csak a magamutogatáson jár az eszük.

– Boross úr, szabad vagy nem szabad?

– Ne gúnyolódjon, maga libsi…

– …elnézést, csak azt kérdeztem, megnézhetjük-e a Szent Koronát az országnak a házában, az meg ugye, mindenkié.

– Tisztelt telefonáló, most még megnézhetik, ha rendesen viselkednek, de majd teszek róla, hogy a jövőben senki ne zavarogjon körülötte. Majd időnként megmutatjuk a sok idióta kíváncsinak.

– Viszonthallásra! Ja még annyit, azt hallottuk, a Várba költöztetik a Szent Koronát. Igaz lehet?

– Most aztán végre rátapintott a lényegre, méltó helyen, arra méltó embert kell képviselnie a mi drága Szent Koronánknak.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.